- 10 Haziran 2016
- 823
- 316
- 103
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Malesef çok da uzağım, çare yok galiba en azından tüy haline dönseydi ya omuzda kıl mı oluesizin gibi sık tüylüler için iğneliden başka çare yok. istanbuldaysanız önerebileceğim, bu işin artık profesoru olmuş eli hızlı ve hafif bir hanımefendi var.
Sehrinizdeki switch yapan yerleri araştırın . Bir günlük gelip gidemez misiniz gittiğim yerde Diyarbakır'dan Trabzon'dan günü birlik gelip giden var sonsuza dek kurtulacaksınız değer .Malesef çok da uzağım, çare yok galiba en azından tüy haline dönseydi ya omuzda kıl mı olue
Ben zaten 25 yaşındayım 18imde kuzenimin ısrarıyla saçma sapan biryere yaptırdığım için şuan evde kendim atış yapıyorum zaten artacak olan arttı yaniTek bir çözümü var o da iğneli epilasyon.Size tavsiyem yüzünüze de evde lazer yapmayı bir an önce bırakın çünkü çok üzülerek söylüyorum ama orda da bir sürpriz sizi bekliyor.Benim de pcosum var faullerime diod yaptırmıştım kulağıma kadar zaten var olan ince tüylerimi çok daha belirgin hale getirmişti.Üst bacağıma yaptırdığım lazer tek tük sarı tüyleri yine siyahlaştırdı.Hepsinden iğneli ile kurtuldum
bana candela içinde kesin çözüm demişlerdi ama malesef 2 paket bitirmeme rağmen hiç faydası olmadı malesef gelme imkanım da yok zatenSehrinizdeki switch yapan yerleri araştırın . Bir günlük gelip gidemez misiniz gittiğim yerde Diyarbakır'dan Trabzon'dan günü birlik gelip giden var sonsuza dek kurtulacaksınız değer .
Hicbir lazer ve türevi çözüm değildir bunlar yalan . İğneli epilasyon dediğiniz şey elektrik akımı ile kıl kökünü yakıp olduren birseydir yanan bir cisim tekrar dirilir mi sizcebana candela içinde kesin çözüm demişlerdi ama malesef 2 paket bitirmeme rağmen hiç faydası olmadı malesef gelme imkanım da yok zaten
Yok haklısınızdır eminim ama burda ondan da memnun olmayan çok kişi duydum dediğim gibi öyle bi inkanım da yok zaten şuanda bulunduğum yerde en azından lumea az da olsa çıkma suresini uzatıyorHicbir lazer ve türevi çözüm değildir bunlar yalan . İğneli epilasyon dediğiniz şey elektrik akımı ile kıl kökünü yakıp olduren birseydir yanan bir cisim tekrar dirilir mi sizce
Ve şuan kurtulmak da değil tüy halinw dönse yani incelse ona bile razıyım korkunç bi görüntü bi bayan içinHicbir lazer ve türevi çözüm değildir bunlar yalan . İğneli epilasyon dediğiniz şey elektrik akımı ile kıl kökünü yakıp olduren birseydir yanan bir cisim tekrar dirilir mi sizce
İğneli epilasyonda eline her iğneyi alanın yapmaya çalıştığı bir iş doğru uzman yaparsa inanın mezoterapi etkisi yapıyor bebek gibi cildiniz oluyor .Yok haklısınızdır eminim ama burda ondan da memnun olmayan çok kişi duydum dediğim gibi öyle bi inkanım da yok zaten şuanda bulunduğum yerde en azından lumea az da olsa çıkma suresini uzatıyor
merhaba rica etsem buradan ya da mesajla hanımefendinin ismini paylaşabilir misiniz? İstanbuldayım 4 kez düzenli olarak iğneli epilasyona gittim ancak iyi bir sonuç alamadım.sizin gibi sık tüylüler için iğneliden başka çare yok. istanbuldaysanız önerebileceğim, bu işin artık profesoru olmuş eli hızlı ve hafif bir hanımefendi var.
Size bilgileri yolladım söylediğim yer sizi 4 turda pamuk gibi yapardı kılların kökünü kuruturdu .merhaba rica etsem buradan ya da mesajla hanımefendinin ismini paylaşabilir misiniz? İstanbuldayım 4 kez düzenli olarak iğneli epilasyona gittim ancak iyi bir sonuç alamadım.
Merhaba bahsettiğiniz yer neresi paylaşır mısınızSize bilgileri yolladım söylediğim yer sizi 4 turda pamuk gibi yapardı kılların kökünü kuruturdu .
Doğa iğneli epilasyonMerhaba bahsettiğiniz yer neresi paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?