Z zuzus1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2024 26 1 1 27 5 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi firtinaav #21 tourmaline .!.: Devlette cinsel yolla bulaşan hastalıklar tahlilleri yapılıyor mu ve hızlı sonuç çıkar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Evet enfeksiyon ve mikrobiyoloji bölümünde yapılıyor
tourmaline .!.: Devlette cinsel yolla bulaşan hastalıklar tahlilleri yapılıyor mu ve hızlı sonuç çıkar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Evet enfeksiyon ve mikrobiyoloji bölümünde yapılıyor
tourmaline Nirvana Kayıtlı Üye 26 Mart 2009 5.546 198 688 - Yurtdışı 7 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi firtinaav #22 zuzus1 .!.: Evet enfeksiyon ve mikrobiyoloji bölümünde yapılıyor Genişletmek için tıkla... Sürüntü mü alınıyor? İdrar tahlili mi acsba?
zuzus1 .!.: Evet enfeksiyon ve mikrobiyoloji bölümünde yapılıyor Genişletmek için tıkla... Sürüntü mü alınıyor? İdrar tahlili mi acsba?
Z Zxcvvn Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2023 1.028 220 43 8 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi firtinaav #23 Kizilciksurubu .!.: Mantarda sarı yeşil akıntı olabiliyor mu?benim yeşilimsi sarı sabun kıvamında parça geliyor peçeteye kaşıntı da var. Genişletmek için tıkla... Erhaba akintiniz gectimi bende aylardır çekiyorum bu illeti fitiller işe yaramıyor ve bebek istiyorum zararı oluyor.
Kizilciksurubu .!.: Mantarda sarı yeşil akıntı olabiliyor mu?benim yeşilimsi sarı sabun kıvamında parça geliyor peçeteye kaşıntı da var. Genişletmek için tıkla... Erhaba akintiniz gectimi bende aylardır çekiyorum bu illeti fitiller işe yaramıyor ve bebek istiyorum zararı oluyor.
Z zuzus1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2024 26 1 1 27 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi firtinaav #24 tourmaline .!.: Sürüntü mü alınıyor? İdrar tahlili mi acsba? Genişletmek için tıkla... Kan testi-idrar tahlili. Smear vs testi için kadın doğuma yönlendirdiler. Şüpheli cinsel birliktelikten 1-3-6 ay sonra test yapılmalıymış çünkü bazı hastalıklar 6 ay sonrasında pozitif olabiliyormuş
tourmaline .!.: Sürüntü mü alınıyor? İdrar tahlili mi acsba? Genişletmek için tıkla... Kan testi-idrar tahlili. Smear vs testi için kadın doğuma yönlendirdiler. Şüpheli cinsel birliktelikten 1-3-6 ay sonra test yapılmalıymış çünkü bazı hastalıklar 6 ay sonrasında pozitif olabiliyormuş