kokuşuk elektrik süpürgem :(

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.595
6
116
Diğer
Arkadaşlarım, torbasız elektrık supurgesı kullanıyorum, her dolduğunda temızlıyorum yıkıyorum ıyıce kurutup tekrar kullanıyorum, acaba yanlış mı yapıyorum, yıkamadan mı kullanıyorsunuz tekrar? çünkü ılk kullanımda acayıp kötü kokuyor, bozuk peynır gıbı iğrenç kokuyor.

yardım edersenız sevınırım

benımde torbasız ama hiö öyle kokmuyor. ben bazan temizledikten sonra içine birazcık vanilya döküyorum süpürgemin. süpürürken çok hoş bi koku veriyor. bi dene istersen

benımde torbasız ama hiö öyle kokmuyor. ben bazan temizledikten sonra içine birazcık vanilya döküyorum süpürgemin. süpürürken çok hoş bi koku veriyor. bi dene istersen

peki; torbasız oldugu için kabı suyla mı temızlıyorsunuz? yani ben dolunca suyla tertemız yıkıyorum ve kurutuyorum, dogru olan bu mu arkadaşlar?

canım bi sulu sistem torbasız var bide kuru sistem yani haznesine su doldurulmayan..

seninki hangisinden..

o zaman yikamaman lazim,belki o sebebten dolayi kokuyodur,serisine gotur benceyerimseniben

o zaman yikamaman lazim,belki o sebebten dolayi kokuyodur,serisine gotur benceyerimseniben

ya evet yıkamayım ben demi? aslında kupkuru oluyor ama kesın nemden o iğrenç kokuyu çıkarıyor. ben sadece şunu merak edıyorum tum torbasız kullananlar nasıl temızlıyor dolum kutusunu?

dolum kutusunu bosalttiktan sonra kuru bi bezle silmem yeterli,hatta bunu bile yapmadan takabilirsin yerineyerimseniben

dolum kutusunu bosalttiktan sonra kuru bi bezle silmem yeterli,hatta bunu bile yapmadan takabilirsin yerineyerimseniben

ne bileyım gözume pis gözukuyor öyle de ama sonuç itibarıyle ne kadar temızlesende sureklı pis olan birşey, bır daha yıkamayacağım haklısın canım sevgıler cevap ıçın teşekküa.s.rler

ne bileyım gözume pis gözukuyor öyle de ama sonuç itibarıyle ne kadar temızlesende sureklı pis olan birşey, bır daha yıkamayacağım haklısın canım sevgıler cevap ıçın teşekküa.s.rler

ne demek bitanem askolsun,bendende sana sevgilerŞeniz

için rahat etmiyo illede yıkamak istiyorum dersende mutlaka güneşin altında kurut..

bezle olacak iş değil nemi kalır yine..

için rahat etmiyo illede yıkamak istiyorum dersende mutlaka güneşin altında kurut..

bezle olacak iş değil nemi kalır yine..

aslında güneşte balkonda kurutuyorum ama yıne de bir yerlerınde kalıyor demek ki koku yapıyor, sagol canım deneye deneye bulucam sanırım. şimdılık sabun rendeledım onu çektırttım guzel kokuyor makıne tutarken ...

benimkide kuru sistem arçeliğinki ben yıkıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım peki yıkamadan hepa filtresini nasıl temizliyorsunuz kabını sık yıkamıyorum ama filtresini sık yıkıyorum sizin süpürgelerinizin iç sistemi nasıl acaba merak ettim

valla hangi parçası çıkıyorsa hepsını yıkıyorum. :) hepa mepa hepsı ne bulursam yıkıyorum... ondan kokuyo ben anladım. bir de sordum soruşturdum kuru sistemı yıkamak ıyı degılmış. bir de boruları sureklı temızlemek gerekıyormuş, onlarda koku yaparmış. sabun rendesı ılee kurtuldum kokudan tavsıye ederım arkadaşlar.

Canım hepsini kuruladığından eminsen süpügenin motorunun önüne ve çıkışına mutlaka filtreler konmuştur. Gözünden kaçmış olabilir onları temizleyebilirsin.

ayni sorun bende de var supurgemden cok memnunum cop torbasi yok kutusunu bosaltiyorum bende yikiyorum hatta kutusu disinda butun borularini agzini yikiyorum kurutuyorum aynen bendede koku oluyor tekrar yikiyorum gitsin diye yine koku oluyor vanilya koydum ozel supurge filtrelerine konulan kokular taktim olmadi suan anladimki yikamamak lazimmisdelikafadulden zaten basima ne gelirse titizlik sevdasindan geliyo

Back