• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kökünden kesicem saçları!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

fairytale

Müzisyen♪♫
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
273
0
96
Kocaeli
KK bayanları bana yardım edin ya bu saçlar deli edicek beni:oklava:
Saçlarım sürekli ortadan ya da yandan ayrılıyor sinir oluyorum.Arkaya tarayarak yapmaya çalışsam bile tekrar bölünüyor kendisi.:bbo: Bu yüzden saçımı düzleştirip yandan ayırıyorum sürekli.Diyiceksiniz ki öyle yaparsan daha çok alışır ama başka türlü şekil olmuyor.Bıktım sürekli düzleştirmekten yanıp kül olcak saçlarım:1no2:
Bunu önlemek için ne yapabilirim ki ben:çok üzgünüm:

her gün kuaför olur mu ki? zaten düzleştirmek bile istemio arkadaş. fairytale banyodan çıkınca saçların ıslakken erkek tarakları kadar ince dişli bi tarakla arkaya doğru tara üst kısımları (zor açılıosa saçın önce geniş dişli bi tarakla tarayarak aç) sonra lastik tokatla sıkıca topla, atkuyruğu yap. ıslak kökleri geriye doğru yönlendirirsen bi süre sonra alışırlar. düzleştirirken de düzleştirceğin tutamı yukarı kaldır, aşağıdan yukarı doğru düzleştir. bunun dışında saç bandı,bandana fln takarak da alıştırabilirsin saçını, ama en kolay ıslakken şekil alır.

Saçımı kesmek istemiyorum çünkü zaten yeni yeni uzuyolar daha mezuniyetime kadar kesemem uzaması için:çok üzgünüm: Hem istesem de kesemem kısacık saçlar erkeğe dönerim valla kaydirigubbakcemile3

Şu ıslak saçı filan bi deniyim bari teşekkürler kızlara.s.

Back