- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Teşekkür ederim canım Chanel ve 212 kokusunu denedim hoşlanmadım.digeelerini denicemMerhaba. Herkesin parfüm zevki farklıdır. Ama genel beğeniye hitap eden birkaç tavsiyede bulunabilirim.
Lacoste Pour Femme, Chanel Chance, 212 Sexy, Gucci Flora.
Tam olarak ne tarz kokulardan hoşlanıyorsun. Ona göre tavsiyeler olabilir.Teşekkür ederim canım Chanel ve 212 kokusunu denedim hoşlanmadım.digeelerini denicem
Koku arayışına girdim işte yine :))
Genelde çiçekli vanilyalı konular canım :))Tam olarak ne tarz kokulardan hoşlanıyorsun. Ona göre tavsiyeler olabilir.
Woooo çok teşekkür ederim canım..hepsini tek tek denicem kokularınıBenim son zamanlardaki favorilerim, (Balik burcuyum ve parfüm manyagi olarak tanirlar beni :) )
- Michael Kors, Glam Jasmine
- Thier Muggler, Alien
- Pacco Rabbane, Olympéa ve Lady Million
- Dolce and Gabbana, The One ve Light Blue
- Prada, Candy
-Escada, Especially Escada
- Lancome, Tresor Midnight Rose
-Dior, Miss Dior ve Hypnotic Poisen
Yukarda yazdiklarim standart kullandiklarim.
Imza parfümlerim kesinlikle Chanel Coco Mademoiselle ve Jean Paul Gaultier Classic
Woooo çok teşekkür ederim canım..hepsini tek tek denicem kokularını
Umarım artık kokumu bulabilirim :)) bıktım parfüm değiştirmekten
Tmm canım aklımda olsun sağolben aslinda cok severek degistiriyorum. cok zevkli oluyor
cicekli seviyorsan, kesinlikle Michael Kors ve Escada derim. Escada resmen gül bahcesi ve normalde Kors sevmem ama Glam Jasmine gercekden sahane!
Basarilar dilerim. eminimki eeeeeeeen yakisanini bulursun.
unutmadan- deneyip bi 24 Saat sonra karar ver. genelde parfüm vücüt isisina denk olunca kokusunu degistiriyor
Aynn canım öyle oluyor.en son jadore beğendim harika dedim.iki üç gün snra bu ne ya bu nasıl bı koku deyip kenara kaldırdım !Dısarda begeniyorum iki üc kullanınca midem bulanıyo.
Benim son zamanlardaki favorilerim, (Balik burcuyum ve parfüm manyagi olarak tanirlar beni :) )
- Michael Kors, Glam Jasmine
- Thier Muggler, Alien
- Pacco Rabbane, Olympéa ve Lady Million
- Dolce and Gabbana, The One ve Light Blue
- Prada, Candy
-Escada, Especially Escada
- Lancome, Tresor Midnight Rose
-Dior, Miss Dior ve Hypnotic Poisen
Yukarda yazdiklarim standart kullandiklarim.
Imza parfümlerim kesinlikle Chanel Coco Mademoiselle ve Jean Paul Gaultier Classic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?