• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kokumu bulamiyorum !

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
133
Kızlar çok araştırıyorum deniyorum ama yok yok :( ikizler burcuyum çabuk mu sıkılıyorum ki diyorum.ama böyle kalıcı ve artık imza parfumum olsun istiyorum.simdiye kadar kullandiklarim şunlar:
Amor amor
Chloe love
Chloe Chloe
Percive
Pur blanca
Coco girl
Armani si
şimdi ise jadore kullanıyorum.fakat bundan da sıkıldım.sizlerden parfüm tavsiyesi istiyorum kızlar..
Not: baharatlı ve çok ağır kokulardan hoşlanmıyorum .. şimdiden teşekkürler:))

Merhaba. Herkesin parfüm zevki farklıdır. Ama genel beğeniye hitap eden birkaç tavsiyede bulunabilirim.
Lacoste Pour Femme, Chanel Chance, 212 Sexy, Gucci Flora.

Merhaba. Herkesin parfüm zevki farklıdır. Ama genel beğeniye hitap eden birkaç tavsiyede bulunabilirim.
Lacoste Pour Femme, Chanel Chance, 212 Sexy, Gucci Flora.
Teşekkür ederim canım Chanel ve 212 kokusunu denedim hoşlanmadım.digeelerini denicem ;)
Koku arayışına girdim işte yine :))

Benim son zamanlardaki favorilerim, (Balik burcuyum ve parfüm manyagi olarak tanirlar beni :) )

- Michael Kors, Glam Jasmine
- Thier Muggler, Alien
- Pacco Rabbane, Olympéa ve Lady Million
- Dolce and Gabbana, The One ve Light Blue
- Prada, Candy
-Escada, Especially Escada
- Lancome, Tresor Midnight Rose
-Dior, Miss Dior ve Hypnotic Poisen

Yukarda yazdiklarim standart kullandiklarim.

Imza parfümlerim kesinlikle Chanel Coco Mademoiselle ve Jean Paul Gaultier Classic

Benim son zamanlardaki favorilerim, (Balik burcuyum ve parfüm manyagi olarak tanirlar beni :) )

- Thier Muggler, Alien
- Prada, Candy

Imza parfümlerim kesinlikle Chanel Coco Mademoiselle ve Jean Paul Gaultier Classic
Woooo çok teşekkür ederim canım..hepsini tek tek denicem kokularını ;)
Umarım artık kokumu bulabilirim :)) bıktım parfüm değiştirmekten :(

Woooo çok teşekkür ederim canım..hepsini tek tek denicem kokularını :KK66:
Umarım artık kokumu bulabilirim :)) bıktım parfüm değiştirmekten :KK43:

ben aslinda cok severek degistiriyorum. cok zevkli oluyor

cicekli seviyorsan, kesinlikle Michael Kors ve Escada derim. Escada resmen gül bahcesi ve normalde Kors sevmem ama Glam Jasmine gercekden sahane!
Basarilar dilerim. eminimki eeeeeeeen yakisanini bulursun.

unutmadan- deneyip bi 24 Saat sonra karar ver. genelde parfüm vücüt isisina denk olunca kokusunu degistiriyor

ben aslinda cok severek degistiriyorum. cok zevkli oluyor

cicekli seviyorsan, kesinlikle Michael Kors ve Escada derim. Escada resmen gül bahcesi ve normalde Kors sevmem ama Glam Jasmine gercekden sahane!
Basarilar dilerim. eminimki eeeeeeeen yakisanini bulursun.

unutmadan- deneyip bi 24 Saat sonra karar ver. genelde parfüm vücüt isisina denk olunca kokusunu degistiriyor
Tmm canım aklımda olsun sağol ;) bnde artık bı imza parfumum olsun istiyorum :)))

Çiçekli istersen Gucci Envy Me çok güzel. Vanilyalı olarak Kenzo Amour tavsiye edebilirim ben kullanıyorum. Vanilyalı olarak (ama kışın) Lancome Hypnose da bir bak istersen, bana biraz ağır gelmişti ama beğeneni çok.

- Thier Muggler, Alien
- Prada, Candy

Merhaba,

Olypea, Alien ve The One'nı biraz tarif edebilir misin?

-Bvulgari jasmin Noir
-Gucci rush and gucci guilty
- guerlain mon
-Escada kristal

Bunları dene imza kokun olur ve bizimle paylaş

Back