Kokulu rugan çizmelerim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
234
1
0
Diğer
arkadaşlar yeni bir rugan çizme almıştım ama gerçek deri olmadığınndan sanırım kokuyor giyince etrafıma kokuyormuyum diye bi tedirgin oluyorum,aldığım yere götürdüm,kaliteli bir mağazadan alışveriş yaptığımı düşünürken şikayetimi dikkate almadılar bile,zoraki verdim sprey sıkıcaz dedi güya yaptı geri aldım bir değişiklik yok hatta daha beter koku sarmış o kadar severek aldığım ve baya bir para döktüğüm çizmelerimden soğudum,madem dikkate almayacakalr ben verdiğim paraya yanıyorum,ne yapmam gerekir?tüketici haklarına şikayet nasıl edebilirim?bir faydası olurmu?bana bir akıl verin arkadaşlar..

benim bildiğim gerçek deri kokar canım...bizimde eşimle montlarımız ,ayakkabılarımız gerçek deri ve koku oluyo haliyle ama rahatsız olmuyoruz mutlaka kokar kimsede kokuyo demedi bugüne kadar yakınlarım bile farketmedik zaten gerçek deri kokar dediler ....takma hiç güle güle giy...

yok ya deri kokusu değilki bu pis bir koku var öyle koksa o montu üstüne geçiremezsinki ama bilemiyom belkide dediğin gibi..

öncelikle emin ol gerçek deri olup olmadığına. eğer değilse aldığın yere geri götür. eğer şikayetini ciddiye almazlarsa Tüketici Haklarını Koruma Derneğine gideceğini söyle. muhtemelen ilgilenirler, ama ilgilenmezlerse sanırım Bakırköyde bir şubesi var derneğin. şikayetini ilet. mutlaka yardımcı olurlar yerimseniben

Pardon, Türkiyede değilsin sanırım. o yüzden nasıl yapılır pek bilmiyorum bilmiyorumkismile

Türkiye'deyim canım tşk ederim sanırım çin mallarını satıyorlar şikayet gelince de hiç şaşırmıyorlar ya öyle hazırlamışllarki kendilerini
bir bayan daha botlarını getirmişti,topuk üzerinde düzgün durmuyor diye,adamlar onu bile kabullenmiyor yapıcamız bişey yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…