Mutfak Püf Noktaları kokulu çay demleme

pnrteacher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
34
0
kızlar bu konu daha önce varmıydı bilmiyorum göremedim başlıklarda.Ama şöyle güzel çay demleyen arkadaşları davet ediyorum.Ben normal rize çaya bergamut kokulu tomurcuk atıyorum güzel oluoo. Ama dün biyerde bi çay içtim,sorabilecek kadar samimi olmadığımız için soramadım acayip güzel bi aroması vardı böölee limon mu desem bergamut mu desem anlamadım. Karanfil koyuyolar bazıları o hoşuma gitmedi ama varsa başka önerileriniz bekliooooruuummmm:kahve:

Canım kendinden aromalı çaylar var.Örneğin Doğuş un dış paketi gri renkte olanı çok güzel.Sen karanfili sevmemişsin ama ben içine birkaç tane atıyorum.Muhteşem oluyor.Evime her gelende hemen o çayımdan isterler:)

ok canım doğuşu deneyeyim bi de. Şimdi netten baktım iyi çay demlemek için önce kaynamış suyu demliğe koyup sonra çayı atıyorlarmış nası olur acaba zor çöker gibi geldi bana

Benimde cayım meşhurdur .lipton demlik poset birazda early grey katıyorum bergamot aroması nefis tad veriyor.Bildigim şu iki cayı karıstırmıyorsunuz çayı demlerken karıstırıyorsun cayın bayatlamaması icin mutlaka kapalı kutuda saklayın.

lipton demlik poset bergamot arolamı süper oluyor 2 tane ondan koyuyorsam bir tane normal demkil poşetten atıyorum yerimseniben
tavsiye ederim

nedense bende şöyle bi takıntı oluştu çay ülkemizde yetişiyor lipton sanırım dışardan geliyor bi kaçkişi daha önerdi liptonu ama elim bi türlü gitmiyo onu almaya başka şeyler almıyormuyum sanki alıyorum ama nedense çay diyince illa ki türk markası olsun istiyorum .
Peki değişik usulle demleyen var mı önce suyu koyup sonra çayı üstüne atan

X