• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kokulu akıntının sebebi pko mudur??

kafadar

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
370
214
323
meraba arkadaşlar.pko lu olduğum yetmiyomuş gibi birde günlerdir kokulu akıntı canımı sıkmaya başladı.ne kadar rahatsızım anlatamam:1no2:
ne yapacam ben ya acaba diyorum kistlerden mi kaynaklanıyo :uhm:
bana pko teşhisi 1,5 ay önce konuldu.şimdi cyclo-progynova diye bi hap kullanıp adet görüyorum.daha 2,kutuya yeni başladım.yaa herşeyden geçtim de kokuya bi çare arıyorum :çok üzgünüm: olmuyo yaa ilişki bile istemez oldum eşim kokuyu duyacak beni istemicek diye çok korkuyorum.sürekli çamaşırımı değiştiriyorum,intimate lerle yıkıyorum dikkat ediyorum ama canımı çok sıkıyo bu durum.ne olur bana bi akıl arkadaşlar aynı sorunu yaşıyan varmı?

doktora söledinmi canım hemen doktora git iltihap olabilir buarada bende pko hastasıyım çocuk falan varmı:(

doktora söledinmi canım hemen doktora git iltihap olabilir buarada bende pko hastasıyım çocuk falan varmı:(

evet canım 1 tane kızım var.ben 6 yıllık evliyim kızım 5 yaşında.aslını istersen şuanda çocuk düşünmüyoruz oolmuyo da zaten.2 yıl önce istemiştik 1 yıla yakın korunmadık ama olmadı daha sonra hayat şartları işte tekrar korunmaya başladık.valla şu pko işi çok canımı sıkıyo nasıl kurtulacaz bilemiyorum:1no2:

Canım ya şimdi seni korkuzmak değil maksadım ama bence kokulu akıntı pko dan kaynaklanmıyor.Akıntının rengi nasıl?Bu infeksion hastalıklarda oluyor genelde..
Bir de PKO hastalıgın tam olarak tdavısı yok.Yani kimse bu hastalıgı yenemez.Sorunu azcık cözersin ama yeniden oluşur.Ben kendim de Pko hastasıyım.Azeriyim azerbaycanda oturuyorm Tedavi için Rusiya,TR,Almanyaya gittim ama sorunum çözülmedi.Laparoskopı ameliyatı olundum kistlerimi üzerini çerttiler.Şimdi hamilelik oluşma şansım var ama hamile kalamazsam bir kaç ay sonra tekrar ameliyata gitmem gerekicek.Çünkni kistlerin üzeri yeniden kabuklanıyor.
Sana da tavsiyem doktora git akıntından alıp ta araştırsınlar nedeni ne diye.

Son düzenleme:
az önce randevu aldım doktordan yarın özel bi hastaneye gidip güzelce muayenemi olacam..
reksiz bi akıntı benimki..bakalım ne çıkıcak yine.

pko lusunuz ama 5 yaşında kıznız var enresan
bence size yanlış teşhis konulmuş
bende pko luyum çocuk için bu hastalıgı yenmek gerekir

siz neyden şüphelenizde doktora gidip pko lu oldugunuzu söyledi
dedgim gibi bi yanlışlık olmalı
akıntı için maydonoz saplarını kaynatıp günde 1 bardak iç derim
geçmiş olsun

arkadaşlar bendede kötü kokulu bir akıntı oluyo, bekarım pko nun ne olduunu da tam olarak bilemiyorum açıkçası:( doktoa gitmeye de çekiniyorum, naapıcam beeennn:(((

geçmiş olsun

arkadaşım pkolu olupra hamile kalan çok kişi var yalnış teşhis değildir heralde

geçmiş olsun

arkadaşım pkolu olupra hamile kalan çok kişi var yalnış teşhis değildir heralde:

Arkadasım aynı akıntıdadan bendede vardır intihap olabilir ben gittim doktora idrar kültürü testi yaptırdım ilaçlarla ve fitille bunu yenersin.Şöyle bir şeyde var jınekoloğa muhakkak git vajinal yaralarda böyle akıntılara sebep olabiliyor.Ayrıca benımde adetlerim düzensiz senin gibi aynı ilacı verdiler ben şu an kullanmıyorum hormon testlerimin bitmesini beklıyorum bakalım ona göre kullancam
Birde şu var pko lu olupta hamıle kalan çok ınsan var bir taneside en yakın arkadasım şu an 8 aylık hamıle

bildiğim kdarı ıle enfeksıyon bendede kokulu akıntı devamlı ıslaklık sol yumurtalıkta hafif ağrı vardı çok sukur pko cımadı enfeksıyonmus ılac tedavısı ve fitil werdı ılaclarımı kullanıyorum a a onemlı bısıı tedevı edılmezse tuplerde tıkaanıklık yapıyormus kısırlıga neden olabılırmıs dr gıttınde muayene olmadan aanlasılmaz muayene olaacaksın korkma sana bır zarar vermıyor caanında acımıyoo.bekarsan fitil vermez ılac ve su verıyporlar sanırım gecmmış olsun ama ıhmakl etme gıt

çok teşekkürler arkadaşlar.birazdan randevum var doktorla gidicem.bakalım bana ne diyecek.bu antalya daki ikinci doktorum olcak.geldikten sonra yazarım.sağolun

arkadaşlar kokulu akıntım var 1 senedir korunmadan ilşkiye giriyoruz ama hamile kalamıyorum önceleri çok önemsemedik ama şimdi hamile kalmamak beni her ay hastalandığımda üzüyor

benimde kokulu akıntım var arkadaşlar özellikle bazen ilişki bitiminde kokuyo neden korkuyorum bende doktora gitmekden

Back