• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokulara karşı midem bulanıyor Bana fikir verir misiniz :(

Sessizgemiler123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
187
118
53
29
Hanımlar yapım gereği sürekli duş alıp her gün kıyafet değiştirsem de terim kokuyor:KK43: yani şöyle ki çok keskin bir koku değil çevremdekilerin algılayabileceği kadar değil ( aileme vs soruyorum ) çünkü sık sık kıyafet değiştirdiğimden kokmasına fırsat vermemiş oluyorum. Farkettim ki terlemeden hafif parfüm sıkınca terleyince o hafif koku rahatsız etmiyor beni
Ama sorun şu ki kokulara karşı aşırı hassasiyetim var. Hemen başım dönüyor. Çok çok hafif bir koku bulmam lazım.Ama neyi beğenip alsam sanki bir zaman so nra kokusu değişiyor ağırlaşıyor ya da bana öylr geliyor bilmiyorum .:kusmuk:
Bana eyfel açık paefümden önerebileceğiniz birşey var mı? ( sonradan midemi bulanacağını düşündüğüm için ucuz bieşy almak istiyorum denemek amacıyla :KK43:) Fikirlerinizi bekliyorum.

deodorant roll deotak vs gibi bir şey kullanıyor musunuz

eğer kullanmıyor iseniz deotak öneririm

o hafif kokunuzu oluşturmaz

ben koltuk altı için parfüm vs kullanmıyorum ha 20 yılı aşkın zamandır da tek parfüm kullanıyorum

Dolce Vita annem çürük gül kokusu derdi biz eskiden gül yaprağından yapardık vs diye dalga geçerdi ama ıslanmadığı sürece çok da kokmayan bir koku

bir bakın derim yani yanımdan geçen parfümümün kokusunu almaz

Hanımlar yapım gereği sürekli duş alıp her gün kıyafet değiştirsem de terim kokuyor:KK43: yani şöyle ki çok keskin bir koku değil çevremdekilerin algılayabileceği kadar değil ( aileme vs soruyorum ) çünkü sık sık kıyafet değiştirdiğimden kokmasına fırsat vermemiş oluyorum. Farkettim ki terlemeden hafif parfüm sıkınca terleyince o hafif koku rahatsız etmiyor beni
Ama sorun şu ki kokulara karşı aşırı hassasiyetim var. Hemen başım dönüyor. Çok çok hafif bir koku bulmam lazım.Ama neyi beğenip alsam sanki bir zaman so nra kokusu değişiyor ağırlaşıyor ya da bana öylr geliyor bilmiyorum .:kusmuk:
Bana eyfel açık paefümden önerebileceğiniz birşey var mı? ( sonradan midemi bulanacağını düşündüğüm için ucuz bieşy almak istiyorum denemek amacıyla :KK43:) Fikirlerinizi bekliyorum.

açık parfüm kesinlikle kısa sürede ağırlaşıp bozuluyor ve cidden mide bulandırıcı bir hal alıyor.
paraya kıy ve gerçek parfüm al. 1 sene gidiyor zaten.

Nina :) seker kokuyo yiyesim geliyo :)

Koltuk alti kokunu parfumle gideremezsin.. deo roll kullanmayi dene.. birde karbonatla hindistan cevizi yagimiydi ne kendi yapabilecegin bi karisim var netten bak.. ter kokusu olmuyomus..

image.webp

Ben bunu kullanıyorum ve çok memnunum terletmiyor.

Ten renginiz nedir,nasıl kokuyorsunuz,ter kokunuz da önemli.Teri önlemek için kokulu pudralardan deneyebilirsiniz.
Esmerseniz şekerli ,baharatlı,ama bu kokular da benim midemi bulandırıyor.
Beyaz tenliyeseniz çiçekli kokular.
Profesyonel mağazalara giderseniz en uygununu bir uzman tavsiyesi ile alabilirsiniz.
Buradan verilecek öneriler de kişisel zira.

Eczaneden deotak alin simdi gratislerde falanda var biz eskiden eczNeden alabilirdik sadece dusunun mahallede kullanmayan kadin kalmadi :)))) hepimiz cok memnun kaldik hatta soyle soylemek isterim bir sure iyice kullandiktan sonra normal deotodarant nivea garnier falan sikinca kullanabildim bolgeyi kuruttu gibi daha evvel kokusu olan hicbir sey kullanamazdim birde tuy konusunu kontrol altina alin yaz kis ihmal etmeyin... (yesil olani kullaniyorum en etkili o bence)

Ben karbonat kullanıyorum hem doğal ve hiçbir şekilde kokutmuyor. Tavsiye ederim çok faydasını görüyorum.

ben parfüm kullanmamanızı tavsiye ederim,
parfüm kokusuyla ter kokusu karışınca hiç hoş olmuyor.
yazın asla kokulu deodorantlar kullanmam mesela, çok kötü gelir kokusu.
sorununuz hafifleyene kadar hidro fugal, maxim, driclor gibi terlemeyi kontrol altında tutan kokusuz ürünler kullanabilirsiniz.

Koltuk altına terliyken parfüm sıkınca ister doldurma ister orijinal parfüm kullanın ekşi, kötü bir koku oluyor. Ayrıca o açık parfümleri vücudunuza sıkmayın, teninize direkt temas ediyor içlerinde kimbilir ne var çok zararlı. İlla açık parfüm kullanacaksanız ütüden sonra kıyafetlerinize sıkın sadece o da dışına, iç kısmına değil.

Deodorant kullanın, Nivea'nın Invisible olanları çok iyi, hafif de bir kokusu var. Sıktıktan sonra 10 dk bekleyin, sonra orijinal parfümünüzden 2 fıs teninize sıkın, doldurma parfümünüzü de sadece kıyafetinize sıkın (saçlarınız uzunsa belki saçlarınızın ucuna) onun dışında asla teninize temas ettirmeyin.

Bendede hamilelikle başlayan yada bana öyle gelen terleme ve koku oldu. kendi kokumdan tiksinesim geliyor terleyince.
koltuk altı roll kullanıyorum, biraz etki ediyor. parfümde sevdiğim şeyleri sıkıyorum ama sık sık banyo yapmak tek çözüm. şükür yaz bitti :)

Deotak ve ya roll on kullanın, parfüm ztn terin üzerine çok kötü kokuyor ve orjinal dışında durdukça ekşiyor.
Ben katalog ürünlerini bile sevmiyorum orjinal parfum hem uzun gidiyor hem etkili

Kokuya ben de çok hassasım ve hatta malesef bazı ağır parfümleri kullanınca kusabilirim.. O derece..

Noa'yı hafif diye denedim ama hiç beğenmedim, giysimi değiştirene kadar arabada mahvoldum.. En ama en rahat ettiğim bıkmadığım koku Calvin Klein Eternity. Bargello'da 168 koduyla bulabilirsiniz.

Bir de çiçek kokularını deneyin. Asla şekerli kokuları tavsiye etmem bu arada benim gibiyseniz :)

Back
X