- 27 Ağustos 2016
- 187
- 118
- 53
- 29
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
Hanımlar yapım gereği sürekli duş alıp her gün kıyafet değiştirsem de terim kokuyor
yani şöyle ki çok keskin bir koku değil çevremdekilerin algılayabileceği kadar değil ( aileme vs soruyorum ) çünkü sık sık kıyafet değiştirdiğimden kokmasına fırsat vermemiş oluyorum. Farkettim ki terlemeden hafif parfüm sıkınca terleyince o hafif koku rahatsız etmiyor beni
Ama sorun şu ki kokulara karşı aşırı hassasiyetim var. Hemen başım dönüyor. Çok çok hafif bir koku bulmam lazım.Ama neyi beğenip alsam sanki bir zaman so nra kokusu değişiyor ağırlaşıyor ya da bana öylr geliyor bilmiyorum .
Bana eyfel açık paefümden önerebileceğiniz birşey var mı? ( sonradan midemi bulanacağını düşündüğüm için ucuz bieşy almak istiyorum denemek amacıyla
) Fikirlerinizi bekliyorum.

Ama sorun şu ki kokulara karşı aşırı hassasiyetim var. Hemen başım dönüyor. Çok çok hafif bir koku bulmam lazım.Ama neyi beğenip alsam sanki bir zaman so nra kokusu değişiyor ağırlaşıyor ya da bana öylr geliyor bilmiyorum .

Bana eyfel açık paefümden önerebileceğiniz birşey var mı? ( sonradan midemi bulanacağını düşündüğüm için ucuz bieşy almak istiyorum denemek amacıyla