- Konu Sahibi mutsuzSutlac
-
hypnotic poison derim başka da bir şey dememo ağır derseniz, christina aguilera by night ya da lolita lempicka tavsiye ederim.
tek tercih diyosan kış için hypnotic poison derim canımçok etkileyici bi koku, ama ya aşık olursun ya da nefret edersin,arası yok. lolita'nın klasik versiyonunu tavsiye ediyorum bu arada canım, bikaç çeşidi var. onu mutlaka seversin gibime geliyo.
henüz aşık olduğum bi yazlık koku yok, ama şimdilik en güzeli david beckham intimately . çok soft, cennetsi bi koku . lancome midnight rose da güzel, hem yaza hem kışa uyar gibi.
Zevklerimiz benziyor gibi, hep aynı kokuları kullanmışız 212 sexy, euphoria gibi... bunlara ek olarak benim favorim lancome hypnose çok seviyorum, chanel chance olabilir, naomi campbell klasik de erkeklerin çok sevdiği kokulardan, bir de jimmy choo yu ben de çok beğendi
hypnotic poison derim başka da bir şey dememo ağır derseniz, christina aguilera by night ya da lolita lempicka tavsiye ederim.
christina aguilera by night hypnotic e benziyor mu daha mı hafifi ben hypnotic i çok seviyorum ama by night ı da merak ediyorum sizce hangisi daha etkileyici:26:christina aguilera by night sen içimi okuyansınnn:) ben kullandım onu bi ara eşim cok da beğenmişti ama cabuk sıkılıorum sanırım lolittayı koklucam tek tercih hakkım olsa ne tercih ederdin yaz için bişi bide kış için:)
christina aguilera by night hypnotic e benziyor mu daha mı hafifi ben hypnotic i çok seviyorum ama by night ı da merak ediyorum sizce hangisi daha etkileyici:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?