• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokudan Anlayan Hatunlar Bir Kaç Dakikanınızı Alsam:)

mutsuzSutlac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
281
8
33
İstanbul
Merhaba Mis Hatunlar:)

Şimdi hemen soruma geçeyim. Benim eşim euphoria kullandığımda cok beğeniyordu. Şimdide 212 sexy aldım onada koku güzelmiş dedi. Ama yılladır işte bu benim kokum dediğim koku bulamadım:( Bian önce sıkılmayacağım bir koku bulmalıyım. Eşim çiçek kokularını sevmiyor bundan eminim birtek:) Ama geçenlerde mum aldım vanilyalı aaa ne güzel kokuyor diye koklayıp durdu bu bi işaret olabilir. Şöyle sexi bişi istiyorumm baymayan... Bütün öneriler için şimdiden teşekkürler....

hypnotic poison derim başka da bir şey demem :12::31: o ağır derseniz, christina aguilera by night ya da lolita lempicka tavsiye ederim.:34:

hypnotic poison derim başka da bir şey demem :12::31: o ağır derseniz, christina aguilera by night ya da lolita lempicka tavsiye ederim.:34:

christina aguilera by night sen içimi okuyansınnn:) ben kullandım onu bi ara eşim cok da beğenmişti ama cabuk sıkılıorum sanırım lolittayı koklucam tek tercih hakkım olsa ne tercih ederdin yaz için bişi bide kış için:)

tek tercih diyosan kış için hypnotic poison derim canım :34: çok etkileyici bi koku, ama ya aşık olursun ya da nefret edersin,arası yok. lolita'nın klasik versiyonunu tavsiye ediyorum bu arada canım, bikaç çeşidi var. onu mutlaka seversin gibime geliyo.
henüz aşık olduğum bi yazlık koku yok, ama şimdilik en güzeli david beckham intimately . çok soft, cennetsi bi koku . lancome midnight rose da güzel, hem yaza hem kışa uyar gibi.

tek tercih diyosan kış için hypnotic poison derim canım :34: çok etkileyici bi koku, ama ya aşık olursun ya da nefret edersin,arası yok. lolita'nın klasik versiyonunu tavsiye ediyorum bu arada canım, bikaç çeşidi var. onu mutlaka seversin gibime geliyo.
henüz aşık olduğum bi yazlık koku yok, ama şimdilik en güzeli david beckham intimately . çok soft, cennetsi bi koku . lancome midnight rose da güzel, hem yaza hem kışa uyar gibi.

sol cnmcımmm hepsini denicem:)

Lancome Hypnose
Hypnotic poison
Dior Addict Mavi Olan
Britney Spears Fantasy Pink

Bunlar yoğun vanilyalı kendini hissettiren parfümler , bir bak derim , ama ilk sıktığında aldanma en az 5-10 dkk geçmesi lazım ;)

Son düzenleme:
biraz pahalı ama bir çok parfüm denedim senin anlattıklarına göre çiçek kokusu olmayan felan jimmy choo nun bir parfümü var çok güzel

Zevklerimiz benziyor gibi, hep aynı kokuları kullanmışız 212 sexy, euphoria gibi... bunlara ek olarak benim favorim lancome hypnose çok seviyorum, chanel chance olabilir, naomi campbell klasik de erkeklerin çok sevdiği kokulardan, bir de jimmy choo yu ben de çok beğendi :1:

Zevklerimiz benziyor gibi, hep aynı kokuları kullanmışız 212 sexy, euphoria gibi... bunlara ek olarak benim favorim lancome hypnose çok seviyorum, chanel chance olabilir, naomi campbell klasik de erkeklerin çok sevdiği kokulardan, bir de jimmy choo yu ben de çok beğendi :1:

jimmy choo ve euphoria'yı sadece şişeden kokladım,ikisi de harika gibi. şu sıralar almam lazım :27::12:

Tatlım eşine ; Hugo Boss Orange ' i koklat.. Hafif Vanilya kokusu var, hem baymıyo hem çok farklı güzel bi koku..

Kişilikli bir koku.. Onu dene bi bana dua edersin :12::12:

christina aguilera by night sen içimi okuyansınnn:) ben kullandım onu bi ara eşim cok da beğenmişti ama cabuk sıkılıorum sanırım lolittayı koklucam tek tercih hakkım olsa ne tercih ederdin yaz için bişi bide kış için:)
christina aguilera by night hypnotic e benziyor mu daha mı hafifi ben hypnotic i çok seviyorum ama by night ı da merak ediyorum sizce hangisi daha etkileyici:26:

christina aguilera by night hypnotic e benziyor mu daha mı hafifi ben hypnotic i çok seviyorum ama by night ı da merak ediyorum sizce hangisi daha etkileyici:26:

evet canım tarz olarak andırıyor, ama hiçbir koku hypnotic poison'ın eline su dökemez tabii ;) elimde by night var istersen başka bir kokuyla takas yapabilirim :12: :10:

Back