• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koku!

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
158
Arkadaşlar mutfakta lavabomun altındaki dolap sürekli kokuyor. Havalandırıyorum sürekli. İşe giderken açık bırakıyorum ama mutfakta bile kokusu hissediliyor bu defa. Naftalin koysam nasıl olur o dolapta plastik kaplar tepkiler şeker un kavanozu var. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bi el atıverin :(

dolap degildir o koku muhtemelen lavobonuzdan geliyodur . İyice baktınızmı lavobunun alt tarafına su fikan sızdırıyormu diye

genelde lavabonun altı koku yapıyor çözümünü bende bilmiyorum ama oraya sadece temizlik malzemesi koy derim, gıda maddesi koyma

lavabonun gider borusunu kıvırın orada kalan su kokuyu engellicektir....tesisatçı söylemişti bize...

genelde lavabonun altı koku yapıyor çözümünü bende bilmiyorum ama oraya sadece temizlik malzemesi koy derim, gıda maddesi koyma

Yalnız değilmişim sevindim. Gıda da şeker un kapalı kavanozda. Naftalin olmaz mı

Yalnız değilmişim sevindim. Gıda da şeker un kapalı kavanozda. Naftalin olmaz mı

canım ben dolap kokusu olmasın diye pingi diye bişey buldum, 5 dk dolap kokusu kayboldu, lavaboda işe yarar mı bilmem bi dene istersen, migroslarda falan oluyo, kokular bölümünde, naftalin hiç kullanmadığımdan bilemicem

canım ben dolap kokusu olmasın diye pingi diye bişey buldum, 5 dk dolap kokusu kayboldu, lavaboda işe yarar mı bilmem bi dene istersen, migroslarda falan oluyo, kokular bölümünde, naftalin hiç kullanmadığımdan bilemicem

Kokan zaten lavabonun altındaki dolap bunu not alıyorum :)

Belki orada ki ahşap dolaptan koku geliyordur... Bi kontrol edin, yalnız eğer oradaysa koku bilemiyorum ne yapılır :KK23:
en azından kaynağı bularak işe başlamış olursunuz.

lavabonun hortumu birkaç yılda bir değiştirilmelidir
hem değişirken içerisini de ayrıntılı temizlemiş olursunuz
bir de o kısım gıdalar için hiç uygun değil,
bence deterjanlarınızı koyun, kokuyu da bastırır gibi....

Arkadaşlar mutfakta lavabomun altındaki dolap sürekli kokuyor. Havalandırıyorum sürekli. İşe giderken açık bırakıyorum ama mutfakta bile kokusu hissediliyor bu defa. Naftalin koysam nasıl olur o dolapta plastik kaplar tepkiler şeker un kavanozu var. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bi el atıverin :KK43:
biz de şuan oturduğumuz eve ilk taşındığımızda acayip bir koku vardı ve ev sıfırdı..nalburlar da satılan birşey varmış tam dikkat etmedim ama huni gibi birşey. eşim sanırım borunun bağlantı yerine(duvarla olan bağlantı) taktı onu koku falan kalmadı.denemediyseniz tavsiye ederim

Back