koku ve tat alamıorum:(

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
541
Selam kızlar.Alerjiden dolayı ne tat alabiliyorum nede koku.doktora gittim kortizonlu iğne verdi.2 kere kullan dedi.2 kere kullandım fakat çok az düzelme oldu.eskidende böyle olmuştu ama iğneyle düzelmişti hemen.bu sefer düzelmedi.bunalıma girmek üzereyim.hiçbirşeyden zevk alamıyorum.başına böyle birşey gelen varmı?

En çokta eğer ter falan kokarsam farkına varmazsam insanlar ne düşünür gakkımda die korkuyorum.yani normalde temizliğimeok dikkat ederim ama koku alamıyonca insan farkına varamazki.off

Allah yardımcın olsun.
Umarım hemen düzelirsin. Başka bir doktora daha mı gitsen?

İbrahim saracoğluna biri sormuştu bunu oda turp yemesini söyledi bol bol turp ye dedi bide asetondan uzak dur dedi

Bende de oluyor hem alerjim var hemde grip filan olunca hemen burnum tikanir koku ve tat alamiyorum. Benimki burnuma tuzlu su cekerek duzeliyor ama 1 haftayi buluyor.Tikaniklik gecince duzeliyor zaten ama cok kotu bir durum.

Ne zaman oldun iğneyi? Hemen etki göstermez bir kaç gün bekle sprey falan verdimi?

Allah yardımcın olsun.
biraz bekliyip başka bi doktora gidiyim diorum bende.belki kendiliğinden geçer diye bekliyorum.tşk ederimE
Allah yardımcın olsun.
Bende başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ambiraz beklyim dedim.belki kendiliğiden geçer.şu an ilaçta kullanıyorum .ilaç bitice hala geçmezse giicem başkasına.tşk ederim caım

Bende de oluyor hem alerjim var hemde grip filan olunca hemen burnum tikanir koku ve tat alamiyorum. Benimki burnuma tuzlu su cekerek duzeliyor ama 1 haftayi buluyor.Tikaniklik gecince duzeliyor zaten ama cok kotu bir durum.
Sorduğum herkesink iyleşince düzeliyormuş.benimki neden düzelmedi anlamıyorum.inş benimde düzelir

Ne zaman oldun iğneyi? Hemen etki göstermez bir kaç gün bekle sprey falan verdimi?
Canım ilk iğneyi 15 gün önce oldum.iğneden 2 günsonra hemen tat ve oku almaya başladım.10 gün snra yine tat ve koku gitti.yine doktora gittim 2.iğneyi yaptık.sprey ve alerji ilacı verdi.3 gün oldu iğne yapalı bir deişiklik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…