• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku Önerisi

Thetis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
1.839
0
0
İstanbul
Kızlar ben öncelikle şunu belirteyim doğustan koku almıyorum kaydirigubbakcemile3 artık sinuzitten yada burnumda kemik mi egri neden bilmiyorum.
Ben 19 yaşındayım. Her zaman kullanabileceğim çok ağır olmayan, çok fazla kadınsı olmayan bi parfüm önerebilir misiniz?.
Birde herkeste olmasın mesela amor amor kullanıyodum nette yorumları okudum baydı artık bu koku demişler.
Çok kararsız kaldım ailemin begendigini arkadaşlarım onların begendigini sevgilim begenmiyor kaydirigubbakcemile3
bi ara hypnotic poison kullandım oda çok kadınsı ve ağır dediler.
Önerilerinizi bekliyorumm

Chanel change,givenchy Absolutely Irresistible Pour Femme.Bu ikisi benim vazgeçilmezim.bayanssulusmile

D&p parfümeri chanel tatlım süper bir kokusu var

Çok ilginç tatlım ya açıkcası ilk defa böyle bir rahatsızlık duydum..
Burberry weekend kullanıyorum tatlım ben..Kokusuda gayet hoş

Evet kızlar chanel change çok okudum burada çok güzel diyorlar. Ona ben bi ablamla gidiyim bakıyım aklıma yattı. Ne gibi bi kokusu var içinde neler var

Çok ilginç tatlım ya açıkcası ilk defa böyle bir rahatsızlık duydum..
Burberry weekend kullanıyorum tatlım ben..Kokusuda gayet hoş

Canım gerçekten çok kötü bi durum. Ameliyattanda korkuyorum. Yani ne nasıl kokar bilmiyorum ve kim ne derse inanmak zorundayım. Evet bu parfumude duymuştum güzel diyorlar

canım pudra kokusu seviyorsan Noa'yı deneyebilirsin.

Canım gerçekten çok kötü bi durum. Ameliyattanda korkuyorum. Yani ne nasıl kokar bilmiyorum ve kim ne derse inanmak zorundayım. Evet bu parfumude duymuştum güzel diyorlar

Aslında iyi ynlarıda var ya kötü kokuları asla algılamıcaksın.. Hehehee.. Ama tabi güzelleride.Bence korkma tatlım.. 19 undan sonra hayat daha farklı gelir bence böylesi bir durumda.. Herşeyi yeni baştan öğrenir gibi..

İlk sıkıldığında kokusu ağır gibi gelse de daha sonra daha da güzelleiyor.Taklitleri ile karıştırılmamalı bence.Çiçeksi ve baharatlı bir koku.Oldukça kalıcı.bayanssulusmile

canım pudra kokusu seviyorsan Noa'yı deneyebilirsin.

bilmiyorumki canım hiç bişeyin kokusunu kaydirigubbakcemile3 bunuda yazdım bakalım teşekkür ederimm

Aslında iyi ynlarıda var ya kötü kokuları asla algılamıcaksın.. Hehehee.. Ama tabi güzelleride.Bence korkma tatlım.. 19 undan sonra hayat daha farklı gelir bence böylesi bir durumda.. Herşeyi yeni baştan öğrenir gibi..

Evet canım ama mesela iştahım hiç yoktur benim yemeklerin güzel kokusunu alamıyosun diye böylesin diyorlar kaydirigubbakcemile3 mutlaka ameliyat gerekli böyle gitmiyor ya :sinifsinif:

İlk sıkıldığında kokusu ağır gibi gelse de daha sonra daha da güzelleiyor.Taklitleri ile karıştırılmamalı bence.Çiçeksi ve baharatlı bir koku.Oldukça kalıcı.bayanssulusmile

Orjinalinin fiyatı ne kadar peki? yani açık olarak alsam kötü oluyor mu

Orjinalinin fiyatı ne kadar peki? yani açık olarak alsam kötü oluyor mu

Açığı çok farklıdır,yolda giderken kokuyu alıyorum,ama orijinali gibi değil bence.Onların açık olduğunu düşünüyorum.50 ml 'ini Tekin Acar'da 165 civarı almıştım en son.:2:

dünyada parfümler çiçekler bebekler annen ve yemekler varken ameliyat olmamam gerçekten çok anlamsız. belki sorunun cevabı bu değil ama bence bir an önce cesaretini topla ameliyatını ol ve kendi parfümünü kendin deneyerek beğenerek al derim ben. inşallah tedavisi vardır canım çok geçmiş olsun.
nacizane tavsiyem calvin klein euphoria biraz ağır kışlık bir koku ama baymıyor güzel.
bir de aarmani she güzeldir. her ortamda çok rahat kullanabilirsin yıllardır vazgeçilmezim nette ara yorumlara bak istersen.

Son düzenleme:
Back