• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku kaybı

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
787
73
Tam 1 hafta önce ateş halsizlik yaşadım ama sadece 3-4 gün sürdü boğaz ağrısı ve öksürük şikayetim yoktu sadece burnum akıyordu sonrada. tat koku almadım kısa sürdü artık tat aliyorum herhangi bi rahatsızlığım yok koku dışında kesinlikle koku alamıyorum bu normal gripten olabilirmi ? Korona olduğumu düşünmüyordum normal grip diye dışarı çıktım ailemle görüşmüştüm 😞 endişeleniyorum şimdi

Tam 1 hafta önce ateş halsizlik yaşadım ama sadece 3-4 gün sürdü boğaz ağrısı ve öksürük şikayetim yoktu sadece burnum akıyordu sonrada. tat koku almadım kısa sürdü artık tat aliyorum herhangi bi rahatsızlığım yok koku dışında kesinlikle koku alamıyorum bu normal gripten olabilirmi ? Korona olduğumu düşünmüyordum normal grip diye dışarı çıktım ailemle görüşmüştüm 😞 endişeleniyorum şimdi
Ailenizle niye gorusuyorsunuz ben kendi ailemi aylardir görmüyorum. Covid gibi geldiniz bana gecmis olsun

Tebrik ederim.. Harika bir iş.yaptınız.. Lütfen yarın sabah çıkıp ilk işiniz önünüze gelen herkese bulaştırmaya devam etmek olsun (!)

Koku kaybi direk covid belirtisi.
Neden evde kendinizi izole etmediniz ailenizi ve herkesi riske attınız?
Şikayetiniz devam ederse pandemi hast gidip test yaptırın.

Back