Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben lancome un tropiques kullanıyorum.dehsetttttt.ama has kokum cerrutı 1881.asla degısmem hıcbıseyle.fırsatım olursa alır denerım canım saol.parfum manyagıyım cunkı ve ayakkabı ve ıc camasırı.
kızlar ne kokusu bunlar, nasıl kokuyor yaniiii
amannnnnn boş ver akideşşş ne kokusu olursa olsun bu kadar para verilmez bir kokuya sür iğde çiçeği kolanyasını he bu arada kolanyacıdan alırsan kolanyanın içine azda koku özü damlattır al sana parfümmm mislerrrrrrr gibi :roflol:kaydirigubbakcemile3
alla sizi yaaa sm73 birseyden de eksik kal kzım yaaaakaydirigubbakcemile5
biraz el yakıyo ark ya küçük boyu 150 delikafadulden ama gerçekten çok güzel bi koku en azından şimdi bu kadar para verip alamam diyosanız açık alın ama ne kadr tutar bilmiyorum kokusu çünkü zor bi koku.
Allah senin iyiliğini versin emii, güldürdün benii kaydirigubbakcemile3
hemde küçük boyu 50 millimi yani 150 :1shok:
ahhhhhhh kızlar parasını el kokusunuda yel alır verilirmi okadar bir parfüme :mymeka:
hişşşt söyleyin bakim annenizin haberi varmı bir kokuya bukadar para verdiğinizden :roflol::roflol::roflol:
Bende var POEME güzel bir koku 2 yıldır alıyorum bittikçe ama artık çok bilindik bir koku..çok oluyor çıkalı..CERRUTI 1881 bunun daha üstünde bir koku bence diğer arkada$a katılıyorum ama ben bu aralar özel günlerim için MARC JACOBS ''CLASSIC'' ve TOM FORD ''BLACK ORCHIDE'' kullanıyorum arkada$lar..Ark lancome poem mutlaka deneyin böyle bi koku yok yahuuu nası kalıcı günlerce çıkmıyo olahan üstü kullanan varsa yorum alimmmmmmmkaydirigubbakcemile3
bu parfüme de klasik yorumumu yapıyım kaydirigubbakcemile2 bana göre biraz ağır ilk başta ama tabii çok kalıcı olduğu kesin..çiçek ağırlıklı heralde öyle sanıyorum baya baya çiçek kokuyo yani:1rolleyes: ve baya pahalı evetkardeşimin hocasına aldık geçenlerde ordan biliyorum :smiley-cool: