ben kimse yazmadı dıye bath and body moonlight path aldım o da cok pudralı bir kokuymuş. Baydı benı ben daha ferah teız bır koku ıstıyordum.Merhaba. Gratis'te Bee Beauty markasının turuncu, üzerinde çiçek resmi olan bir spreyi vardı, bayağı bayağı çiçek kokuyor. Çok hoşuma gitmişti benim. Eğer Gratis'e yolunuz düşerse bir deneyin derim
Onun haricinde, gene Gratis'te Body fantasies markasının Japanese Cherry Blossom adlı bir fıs fısı vardı gene. O da çiçek kokuluydu. O bende yok ama kokladığımda gene bayağı beğenmiştim. Tavsiye ederim.
bunu cok merak ettim!.ben tesadüf eseri rebul bouquet ile tanıstım cok sevmiştim . Sonra victoria secret kokularına sardım onu deneyim buna bakayım derken cıktı aklımda. Eger ferah temiz böyle uyumadan önce sıkılabilecek bir koku ise alabilirimmm!ice diyorsunuz hiç testerine denk gelmedim bu arada ben bu kolonyaların bu arada cok tesekkur ederiiiiiiimGerçi sizin tarifinizle pek ilgili değil (ferahlık hariç)
Ben yazın sadece Rebul'ün ICE kolonyasını kullanıyorum zırt pırt fıs fıs İsmail gibi bunaldıkça sıkıyorum.
Eskiden her yere ayrı bir şişe alırdım. Maymun gözünü açtı, (tabi geç oldu)büyük şişe alıyorum.
Önceden var olan sprey şişelere doldurup ofiste, çantada, arabada ve evde olmak üzere paylaştırıyorum, böylelikle her an her yerde ulaşabiliyorum.
pur blanca tertemiz bir tercih aynen cok sempatim var benimde ona. Aramam ama hediye gelse bitene kadar kullanılırım öyle bir koku :) bıraz daha lımon notası da bulunan bir sey istiyrum sanırım . Ferahlıgı hıssetmek istiyorum temizliğin yannda cok teşekkür ederimm :)Banyo sonrası parfümümün vücut spreyide varbu bollukta artık ritüel kokular yaptım kendime Avon Pur Blanca . Banyo sonrası nemli yumusak tendeki kokusuna bayılıyorum. Bittikçe yeniden alacağım kokulardan.
bu arada bee beauty hemen deneyecegım onun sımlı bronzuna bayyıldıımmmm ben .! asırı severek kullanıyorumMerhaba. Gratis'te Bee Beauty markasının turuncu, üzerinde çiçek resmi olan bir spreyi vardı, bayağı bayağı çiçek kokuyor. Çok hoşuma gitmişti benim. Eğer Gratis'e yolunuz düşerse bir deneyin derim
Onun haricinde, gene Gratis'te Body fantasies markasının Japanese Cherry Blossom adlı bir fıs fısı vardı gene. O da çiçek kokuluydu. O bende yok ama kokladığımda gene bayağı beğenmiştim. Tavsiye ederim.
siparişi verdim ice gelecek . Ben de onu istiyorum yaz geceleri özellikle kolanyasız uyuyamam ben ferah ferah koksun diye en mantıklısı kolonya almak oldu .:)Gerçi sizin tarifinizle pek ilgili değil (ferahlık hariç)
Ben yazın sadece Rebul'ün ICE kolonyasını kullanıyorum zırt pırt fıs fıs İsmail gibi bunaldıkça sıkıyorum.
Eskiden her yere ayrı bir şişe alırdım. Maymun gözünü açtı, (tabi geç oldu)büyük şişe alıyorum.
Önceden var olan sprey şişelere doldurup ofiste, çantada, arabada ve evde olmak üzere paylaştırıyorum, böylelikle her an her yerde ulaşabiliyorum.
siparişi verdim ice gelecek . Ben de onu istiyorum yaz geceleri özellikle kolanyasız uyuyamam ben ferah ferah koksun diye en mantıklısı kolonya almak oldu .:)
çok sağol öneri içinn baquet mı ne ondan da alıyorum hiç vucut spreyi almayacagım hem daha uygun hem çok daha ferah :)Ohhhhh mis gibi kokarsın kuzum