• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokteyl düğün yapanınız var mııı?

mairuj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
784
20
98
Ankara
Düğünümüz için karar vermek üzereyiz. Sonbaharda Ankara'da olacak ve mutlaka kapalı salonda.

Biraz farklı olsun istiyoruz, mesela yemek yerine içkili kokteyl menü olsun, sonrasında dj gelsin arkadaşlarımızla after party yapalım gibi... ama tahmin edersiniz ki aileler biraz şüpheli yaklaşıyor :20:

Normalde aklıma koyduğumu yaparım ama bu sefer tereddüt ettim. Bir kez evleniyoruz deyip düşündüğümüz gibi yapalım, içimizde kalmasın diyorum ama diğer yandan da yıllarca laf duyar mıyız diye çekiniyorum. Zaten şu aşamaya gelene kadar ailemle fazlasıyla inatlaştım :36:

Kokteyl menülü düğün yapanlar aldıkları yorumları ya da kendi düşüncelerini yazarsa çok sevinirim. Çevremdekilere sorunca hevesimi kaçırmamak için gerçekten düşündüklerini söylemiyorlarmış gibi geliyor :3:

yerinizde olsam düğününüze içki sokmam bence içki girince kalabalık ortama herşey mahfolur bende söylemesi..

Back