Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ekim 2018
- 130
- 122
- 103
- 39
süper, hangi ürünü almıştınız? hamilelikten önce mi sonra mı? bu arada benim de 11 aylık bir oğlum var 21 mayıs doğumlu:) Bebişiniz hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun:)Merhaba ben almıştım kokoma sitesinden. Herhangi bir sorun yaşamadım.
- 9 Ekim 2018
- 130
- 122
- 103
- 39
Sağolun hamilelikten önce almıltım geçen yıl. Nacific niacinamid toniğini almıştım.süper, hangi ürünü almıştınız? hamilelikten önce mi sonra mı? bu arada benim de 11 aylık bir oğlum var 21 mayıs doğumlu:) Bebişiniz hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun:)
- 9 Ekim 2018
- 130
- 122
- 103
- 39
Rica ederim eğer emziriyorsan ürün içeriklerini cosdna sitesinden araştırabilirsin kore markalarının içeriği güzel oluyor genelde, tabi emzirirken bazı kimyasallardan uzak durmak gerekiyorçok teşekkür ediyorum yorumunuza. size ve bebişinize sevgiler. hamilelikte ya da doğum sonrası deneyen var ise yorumlarını almak isterim
bilmiyordum çok teşekkürler. Emziriyorum evet. ben de Kokoma'nın nacific serisini çok denemek istiyorum, özellikle nemlendirici olarak nacific tone up nemlendirici kremi bir de kırışıklık karşıtı IT'S SKIN serisinin collagen nutrition eye cream. içerikleri temiz diye duydum ama kullananlardan duymak iyi geldi. ürün içeriklerine de belirttiğiniz siteden bakıyor olacağım. sevgilerRica ederim eğer emziriyorsan ürün içeriklerini cosdna sitesinden araştırabilirsin kore markalarının içeriği güzel oluyor genelde, tabi emzirirken bazı kimyasallardan uzak durmak gerekiyor
- 9 Ekim 2018
- 130
- 122
- 103
- 39
içeriğini okuduğumda kırışıklık görünümünü azaltır yazıyor aslında ama diğer ürünü var bir de It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Eye Cream diye onun da içeriğinde kırışıklık giderici diye yazmış, kullanıcı yorumları da iyi bu kremin. hyaluronic asit zaten pek bir moda son günlerde:) hazır 25% indirime de girmiş sanırım bu kremi deneyeceğim:)
- 9 Ekim 2018
- 130
- 122
- 103
- 39