Kokan çamaşırlar

Chocolita

Nirvana
Pro Üye
30 Ocak 2017
12.602
193.359
Dolapta eşime iki bölme ayırdım. Ne oluyorsa sadece onlar kokuyor. Rutubet kokusu gibi. Ama anlayamıyorum. Yıkıyorum balkonda güzel havalandırarak kurutup çokta bekletmeden katlayıp yerine yerleştiriyorum. Ne oluyorsa o dolabın içinde bunlar kokuyor ya. Aynı dolapta havlular var benim kıyafetlerim de var. Onlarda böyle bir şey yok. Bu neden oluyor olabilir? Birde ben şöyle bir şey hayal ettim ama aslı var mı bilmiyorum 😅 minik minik sabunlar alıp kokulu sabun, bunların aralarına yerleştirsem acaba bu sorun ortadan kalkar mi. Ama yok dimi.. Ne yerleştiriyim ben buraya. Yıkanmış temiz kıyafetleri bu koku yüzünden tekrar tekrar yıkıyorum

Dolapta eşime iki bölme ayırdım. Ne oluyorsa sadece onlar kokuyor. Rutubet kokusu gibi. Ama anlayamıyorum. Yıkıyorum balkonda güzel havalandırarak kurutup çokta bekletmeden katlayıp yerine yerleştiriyorum. Ne oluyorsa o dolabın içinde bunlar kokuyor ya. Aynı dolapta havlular var benim kıyafetlerim de var. Onlarda böyle bir şey yok. Bu neden oluyor olabilir? Birde ben şöyle bir şey hayal ettim ama aslı var mı bilmiyorum 😅 minik minik sabunlar alıp kokulu sabun, bunların aralarına yerleştirsem acaba bu sorun ortadan kalkar mi. Ama yok dimi.. Ne yerleştiriyim ben buraya. Yıkanmış temiz kıyafetleri bu koku yüzünden tekrar tekrar yıkıyorum
Bir pamuğa esinizin kullandığı parfümü sıkıp koku olan yere koyun . Parfum kokusu yayilacaktir. Bunun yerine bir kaba sekerli vanilin ekleyebilirsiniz. Bu da guzel koku verir. Koku dolabın kendisinde ise karbonatli su ile silebilirsiniz. Kokuyu emer.

Son düzenleme:
Acaba yıkandıktan sonra hemen sermiyormusunuz çünkü bekleyince koku yapıyor çamaşırlar ve dediğiniz gibi rutubet gibi kötü kokuyor ben bi ara öyle yapmıştım sonradan farkettim

Ya benim evdede var bi bölümde sanırım dolabın arkasında rutubet var .
tek çözüm yaz kış sürekli odayı havalandırmakta , dolabın kapını açık tut en az 2 saat havalandır odanı. Bi de naftalin koy istersen dolabın köşelerine kokuyu çeksin

Benimde esimin kiyafetleri kokuyor ne hikmetse 🤣
Sabun fikri guzel ben kullaniyorm birazda olsa o tuhaf kokuyu aliyo🤭

Sabun favorim ...koku sorunum yok ama miss kokan kıyafet takıntısı var ...açıkçası her çekmecede bir sabun bulundururum...evim miss kokan bir ev olsun içeri biri girdiğinde göze değil buruna hitap ediyor😂😂😂...nerelere geldim yahu...neyse öyle işte.. bissürü parfümüm var çiçeksi ve odunsu kokuyu karıştırın ortaya harika bişiy çıkabiliyor...keskin kokuyu hiç ellemeyin ama..

Erkeklerin kendine has olan kokusu bence benim esim kendisi sorun ediyor dolap ici kokular aldik yok bitek onunki kokuyor ozellikle yastik kilifindan anladm esime dedim senin kokunmu ondan çikmiyor... ayni anda yikadgm camasiri ayni anda kurutup utusunu yaparken farketmistim benim yastik kilifim kokmuyor yumusatici kokuyorken esiminkini utuledigimde o rahatsz oldugu kokuyu almistim 🤷🏻‍♀️ sanrim daha yagli oluyorlar ve camasrlara esanslrini birakiyorlar cozum bulan olursa bana da soyleyin 😂 esim benden cok takik bu konuya

Bir pamuğa esinizin kullandığı parfümü sıkıp koku olan yere koyun . Parfum kokusu yayilacaktir. Bunun yerine bir kaba sekerli vanilin ekleyebilirsiniz. Bu da guzel koku verir. Koku dolabın kendisinde ise karbonatli su ile silebilirsiniz. Kokuyu emer.
Bunu deneyebilirim. Şekerli vanilin dökülmez mi ya bizim ki biraz sert davranıyor elbiselere de 🤦 ağzı açık koymak gerekir sanırım onu. Pamuk fikri aklımda bulunsun

Acaba yıkandıktan sonra hemen sermiyormusunuz çünkü bekleyince koku yapıyor çamaşırlar ve dediğiniz gibi rutubet gibi kötü kokuyor ben bi ara öyle yapmıştım sonradan farkettim
Bekleyince de koku yapıyor evet ama hayır ben direk seriyorum. Dolabın içinde havasız kaldıklarını düşünüyorum. Ama sadece onun elbiseleri 😒

Ya benim evdede var bi bölümde sanırım dolabın arkasında rutubet var .
tek çözüm yaz kış sürekli odayı havalandırmakta , dolabın kapını açık tut en az 2 saat havalandır odanı. Bi de naftalin koy istersen dolabın köşelerine kokuyu çeksin
Naftalin çok koku vermez mi ya.. Naftalin kokan elbise giymekten hoşlanmaz sanırım

Bekleyince de koku yapıyor evet ama hayır ben direk seriyorum. Dolabın içinde havasız kaldıklarını düşünüyorum. Ama sadece onun elbiseleri 😒
Aynı durumu birebir yaşıyorum🙄
Benimki; kendi çamaşırlarını güzel kokularla yıkıyorsun benimkilere dandik deterjan koyuyorsun diyo😀😀

X