Kök hücre tedavisini bekleyenler...

Sperm olmadan fizanada gidilse Bi tedavi olamaz kıbrıstakiler tüp bebek merkezi.sperm varsa tüp bebek yapabilirler yoksa ancak donasyon önerebilirler.türkiyede kök hücre için yapılan deneydede %20-30oranında kişi başarıya ulaşmış.dahada geliştirilir her yıl yeni bişey buluyorlar.moral bozmaya gerek yok.

Canım benim eşim de genetik sorun var xxy li ondan azosperm tese oldu yuvarlak hücre cikdi sadece tedavi de gördü ama bu işe yaramadı yüzde beş şansımız var sadece ikinci tese için
afff ne dertler ya rabbimm...bizde genetik sorun çıkmadı ama yinede bulunamadı.doktor ikinci teseyi hiç konuşmadı bile gerek yok dedi.zaten ilk teseye de yüzde 20 ihtimal vermişti.eşimin yeğeni var onlarda 3 tüp bebek yaptılar ama olmadı bi türlü.ve sebepsiz...eşim onunla konuşurken sperm bulunamadı dedi oda:bizde varda noluyo sanki kısmet değilse Rabbim vermiyo,demişti.gerçekten öyle.Allah kısmet ederse hiçbişey engel olamaz...

sizin başınızdan geçen bi durum oldumu bu konuda?

karyotip yaptırdınız mı?bizde sebepsiz sanıyorduk ama ailede hiç olmayan genetik hasar eşimde varmış.hormon falan her şey normaldi.

sizin başınızdan geçen bi durum oldumu bu konuda?
mikrotesede eşimdede bulunamamıştı,elonge hücremi ne çıkmıştı.doktorumuzla iletişimi kesmedik sürekli yeni vitaminler ve moral verdi kök hücreyi bekleriz dedi.yıllar sonra japonyadan yeni Bi teknik geldi gelin başlayalım dedi.prengly iğne kullanmaya başladık.6ay sonra 1-2tane bulundu.

karyotip yaptırdınız mı?bizde sebepsiz sanıyorduk ama ailede hiç olmayan genetik hasar eşimde varmış.hormon falan her şey normaldi.
bi kan tahlili yaptırdı doktor genetik olup olmadığına bakmak için.temiz çıktı sonuçlarımız.siz tüp bebek yaptınızmı tedavinizin sonucunda

Evet canım nasipden ötesi yok malesef buda bizim sinavi mız veren Rabbim nasip etmesse cabalarimiz bosa rabbim yardımcımız olsun

merhaba ben 1.5 yıllık evlıyım eşim de sperm 0 cıktı tedavi gorduk tese yapıldı ama bulunamadı 6 ay sonra tekrar tedavıye baslıyacagız dedı. genetık hormonlar hepsi normal ama yok iste. prengly igne tedavisini merak ettim

üroloğumuz Kaan aydos mikroteseden bir kaç yıl sonra bu iğneyi haftada iki defa kullandırttı ve çok şükür çıkış oldu,inşallah Allah dileyen isteyen herkese nasip eder.

MERHABA ARKADAŞLAR OKUDUKLARIMDAN ANALADIĞIM KADARIYLA ERKEK KAYNAKLI AZOSPERMİDEN KAYNAKLANAN SORUNLARINIZ VAR. BENİM EŞİME Bİ PROBLEM YOK SORUN BENDE ERKEN MENOPOZ VAKKASIYIM. İNANIN BU BİR BAYANIN BAŞIAN GELEBİLECEK HEMDE GENÇ YAŞTA EN ZOR VAKKALARDAN BİRİ. ALLAH BETERİNDEN KORUSUN. BENİMDE TEK ÇAREM KÖK HÜCRE VE HENÜZ HİÇ BİR GELİŞME YOK. YAŞ OLDU 33 EVLİLİĞİM 6. YILINA İLERLİYOR. HORMON İLAÇI KULLANMAYAYIM DİYORUM REĞLİ OLAMIYORSUN RAHİM VE YUMURTALIKLAR KÜÇÜLÜYOR MENOPOZUN SIKINTILARI BAŞLIYOR. Bİ TARAFTAN ANNE VE BABA OLAMAMAK Bİ TArRAFTAN MENOPOZ SIKINTISI. SU KÖK HÜCRE BİZ İYİCE YAŞLANMADAN Bİ GELİŞSE ARTIK VE UYGULANSA. ENSON NE AŞAMADA BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI. BİRDE İRANDA HERŞEYİN ÇÖZÜMÜ VARMIŞ BANA DA BİR ÇÖZÜM VARMIDIR

canım benim..
seni çok iyi anlıyorum,arkadaşlar,aile,konu komşu....çocuk yokmu diye soran herkese bir cevap vermek zorunda kalıyor insan...
geçenlerde facebooktan bi arkadaşımın hamile olduğunu gördüm,aslında çok sevindim ama bi yandan da kıskandımmı üzüldümmü bilemedim değişik bişey oldu.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize,sizinde en kısa zamanda derdinize derman olsun inşallah...

1-2tane çıktı sonra iğne miktarı arttı sayılarıda 7-8oldu.tüp bebek yaptık 5.denemede tuttu.
Mrblar benimde esim azospermi 3 ay once mikrotese yapildi malesef sperm bulunamadi doktorumuz 1 yil boyunca bekleyecegiz dedi ama biz bekleyemiyoruz hicbir oneride bulunmayinca guvenimizde kirildi kaan aydosa gitmeyi dusunuyoruz bu igne konisunda biraz daha bilgi verebilir misin aycan21 sizin sebebiniz neydi fsh nasildi esinde

Selam arkadaşlar
İstanbulda ozel gazi osman paşa hastanesine şu meşhur Dr. Kutluk Oktay geliyor ara ara. Aradım randevu almak istedim 2 kasıma vermek istediler büyük bir heyecanla tmm dedim ta ki muayene ücretini duyan kadar tam 750 tl... yani bu duruma ne denir bilemedim bu durumu kullanmaktır suistimaldir daha neler neler demek isterim de kalsın .. Hayır yani bana olumlu bişey diyeceklerini bilsem tedaviye başlayacaklarını bilsem içim yanmaz ama tutup bu değerlerle tedaviye başlayamayiz kök hücreyi bekleywceksiniz diyecekse 750 tl nedir yani .. durum budur kızlar bütçesine güvenen varsa bi gidip görüşsun bize de hayrina bilgi versin duacisi oluruz ...

merhaba iğnenin Bi özelliği yok normalde tüp bebek yaparken kadınların kullandığı bir iğne.erkeklerde testesteronu falan artırıyor.boş boş beklemeyin tabi doktoru değiştirin,takviye vitamin alın en azından.

s.a arkadaşlar lütfen bu konuya gelin ve destek verin.
ErkenMenopozİçinKökHücreÇalışmalarınınTürkiye'de deUygulanmasıveHızlandırılmasıİçinElEleVerelim!!!!!

Arkadaşlar bizim gibi başka kök hücre bekleyen yok mu? Yaa insan Allah rızası için çoğunluk oluşturur .herkes neden sadece kendini düşünüyor ki..çiğdemm biz sadece 3 kişiyiz galiba (

Mlsf ki öyle görünüyor ama inşaallah arkadaşlar duyarlı olup ertelemezler diye ümit ediyorum. Sadece ilgili yerlere içlerinden geleni yazsinlar durumunuzu anlatsinlar ondan sonrasi Allah Kerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…