Kök hücre prp ekzozom

hayallerce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
5
1
1
34
Ben 2. Tüp bebekte tüm işlemleri denedim , kök hücre, prp , ekzozom, mikro çip, piezoelektrik, gebelik aşısı , kasılma önleyici iğne, embriyo tutundurucu, prograf , cilinioic serum, embyomda 3. Gün ancak 4. Gğn kalitesinde hücreleri sayılamayan bir embriyoydu ancak tutunamadı negatif sonuçlandı. Bu işlemler deneme aşamasında olan işlemlermiş bana çapadaki doktorum bunlar eve kıcağında çocukla gitme oranını etkilemez demişti.

Merhabalar ben de ilk kez tüp bebek sürecindeyim hafta içi opu yapılacak, bu süreçte özelde çok doktor gezdim. Kimisi amh değerimden dolayı hemen prp eksozom önerdi ama daha sebebini detayını bilmeden nasıl böyle maliyetli işlemler öneriliyor diye şüpheye düştüm. Şu an gittiğim doktoruma sorduğumda ise eğer bu işlemler gerçekten işe yaradığı kanıtlanan işlemler olsaydı ben de kendime bir gelir kalemi olarak düşünüp yapardım, ancak kimsenin bu konudaki hassasiyetinden faydalanıp olumlu etkisi kesinleşmemiş yöntemleri öneremem etik gereği dedi, ayrıca şunu da söyledi bu işlemler ingiltere de yasakmış, bazı ülkeler de ise yasal, türkiye de bunlardan birisi. Yani rabbim ol deyince olur günün sonunda olması gereken tedaviyi uygulayıp tevekkül etmek gerektiğini düşünüyorum 🙏🏼

Merhabalar ben de ilk kez tüp bebek sürecindeyim hafta içi opu yapılacak, bu süreçte özelde çok doktor gezdim. Kimisi amh değerimden dolayı hemen prp eksozom önerdi ama daha sebebini detayını bilmeden nasıl böyle maliyetli işlemler öneriliyor diye şüpheye düştüm. Şu an gittiğim doktoruma sorduğumda ise eğer bu işlemler gerçekten işe yaradığı kanıtlanan işlemler olsaydı ben de kendime bir gelir kalemi olarak düşünüp yapardım, ancak kimsenin bu konudaki hassasiyetinden faydalanıp olumlu etkisi kesinleşmemiş yöntemleri öneremem etik gereği dedi, ayrıca şunu da söyledi bu işlemler ingiltere de yasakmış, bazı ülkeler de ise yasal, türkiye de bunlardan birisi. Yani rabbim ol deyince olur günün sonunda olması gereken tedaviyi uygulayıp tevekkül etmek gerektiğini düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar bana da kök hücre eksozom ve prp birlikte önerildi. Ben de bilgi arayışındayim. Yaşım 42 oldu çok kez denedim aşılama tüp bebek. Doğal yolla da gebe kaldığım oldu ama düşük kimyasal böyle sonuçlandı. Geçen sene tüp bebek ile gebe kaldım ama kalbi durdu maalesef kürtaj oldum. Sonra yapışıklık oluştu bir yıl düzelmesi için uğraştım. Kalan embriyom transfer edildi Şubat ayında negatif oldu. Şimdi yeni tedavi öncesi bu işlemler önerildi. Benim rezerv sorunu var. Önceden hiç yumurta toplanamazdi sonra merkez değiştirdim prp oldum. Kaç folikül görünürse görünsün elimiz de hep bir kaldı. 4 toplamadan 4 embriyo elde edildi, sonra ki 3 toplamada tek yumurta görüldü ya erken çatladı toplanamadi ya dollenmedi ya da döllenip gelişimi durdu. Şuan da tek yumurta görünüyor bu sebepten önerdiler sanırım. Allah'ım yardımcımız olsun. Bu yolda çabamızı hevesimizi duamızı boşa koymasın 🤲

Merhaba arkadaşlar bana da kök hücre eksozom ve prp birlikte önerildi. Ben de bilgi arayışındayim. Yaşım 42 oldu çok kez denedim aşılama tüp bebek. Doğal yolla da gebe kaldığım oldu ama düşük kimyasal böyle sonuçlandı. Geçen sene tüp bebek ile gebe kaldım ama kalbi durdu maalesef kürtaj oldum. Sonra yapışıklık oluştu bir yıl düzelmesi için uğraştım. Kalan embriyom transfer edildi Şubat ayında negatif oldu. Şimdi yeni tedavi öncesi bu işlemler önerildi. Benim rezerv sorunu var. Önceden hiç yumurta toplanamazdi sonra merkez değiştirdim prp oldum. Kaç folikül görünürse görünsün elimiz de hep bir kaldı. 4 toplamadan 4 embriyo elde edildi, sonra ki 3 toplamada tek yumurta görüldü ya erken çatladı toplanamadi ya dollenmedi ya da döllenip gelişimi durdu. Şuan da tek yumurta görünüyor bu sebepten önerdiler sanırım. Allah'ım yardımcımız olsun. Bu yolda çabamızı hevesimizi duamızı boşa koymasın 🤲
Bence vitamin takviyesi beslenmenizi yumurta kalitesi için vitaminler kullanin

Evet kullanıyorum. Umarım şifa olur ne söylense duysam denedim yaptım yapıyorum 10 yıl bitti uğraşıyorum
Yasim 28 amh 0.04 transferimin 5 günündeyim 3 yumurtam toplandı ve çok üzüldüm yasim kacki bu kadar az toplandı öncesinden kullandigim d vitamini demir ekligi için diyetisyenler çalıştım vs oyle oluştu 3 yumurta

Yasim 28 amh 0.04 transferimin 5 günündeyim 3 yumurtam toplandı ve çok üzüldüm yasim kacki bu kadar az toplandı öncesinden kullandigim d vitamini demir ekligi için diyetisyenler çalıştım vs oyle oluştu 3 yumurta

Ah canımsın inşaAllah bebeğin sımsıkı tutunur sana Rabbim kucağına almayı nasip eder 🤲 seni çok iyi anlıyorum Allah'ım yardımcın olsun transfer sonrası su bekleme süreci apayrı bir zor. Hayırlısı ile pozitif haberini almayı diliyorum 🤲🥰

Ah canımsın inşaAllah bebeğin sımsıkı tutunur sana Rabbim kucağına almayı nasip eder 🤲 seni çok iyi anlıyorum Allah'ım yardımcın olsun transfer sonrası su bekleme süreci apayrı bir zor. Hayırlısı ile pozitif haberini almayı diliyorum 🤲🥰
Amin inşallah cnm inşallah rabbim sahada nasip eder aynen en zoru su beklemek

Ben de nasip olursa yarın gidicem umarım şifa olur vesile olur inan ben de çok yoruldum ama umudum Allah'tan verecek olan Rabbim Ol derse olacak
Evet rabbim verirse olur zaten biz ne kadar uğraşırsan ugrasalim senin daha önce çocuğun oldumu bu ilkmj olucak benim vajinama ara ara batma oluyor

Evet rabbim verirse olur zaten biz ne kadar uğraşırsan ugrasalim senin daha önce çocuğun oldumu bu ilkmj olucak benim vajinama ara ara batma oluyor
Evet canım ilk olacak, daha önce gebe kaldım ama işte maalesef hep kayıp oldu. En son da geçen sene Ocak ayında kalbi durdu kürtaj oldum. inşaAllah o batma hayır olur. Benim son gebelikte 3. Gün dondurulmuş embriyo idi. Hatırladığım transferin ikinci günü aniden karın ağrısı ile ishal gibi oldu.sonra ayaklarım buz içindeymiş gibi aşırı üşüyordu. İlk bir iki gün sol kasık da batmalar vardı ara ara keskin ağrı sonra ama hiç birşey kalmadı. 6. Gün baş ağrısı başladı ani terleme sırt ağrısı. Bunlar tabii ilaç kullandığımız için onlara da bağlı olabilir. Bir de transferin 10. günü sabah yumurta yerken içim kalktı kusmadim ama afedersin ağzımdan lokmayı çıkardım değişik bir durum olmuştu. İkinci transferimde aşırı kasıklarımda ağrılar oldu ilk bir kaç gün ama sonra hiç bir değişiklik olmadı sonucum da negatif oldu zaten. inşaAllah senin sonucun pozitif olur sımsıkı tutunur bebişin anneciğine 🤲🌸

Evet canım ilk olacak, daha önce gebe kaldım ama işte maalesef hep kayıp oldu. En son da geçen sene Ocak ayında kalbi durdu kürtaj oldum. inşaAllah o batma hayır olur. Benim son gebelikte 3. Gün dondurulmuş embriyo idi. Hatırladığım transferin ikinci günü aniden karın ağrısı ile ishal gibi oldu.sonra ayaklarım buz içindeymiş gibi aşırı üşüyordu. İlk bir iki gün sol kasık da batmalar vardı ara ara keskin ağrı sonra ama hiç birşey kalmadı. 6. Gün baş ağrısı başladı ani terleme sırt ağrısı. Bunlar tabii ilaç kullandığımız için onlara da bağlı olabilir. Bir de transferin 10. günü sabah yumurta yerken içim kalktı kusmadim ama afedersin ağzımdan lokmayı çıkardım değişik bir durum olmuştu. İkinci transferimde aşırı kasıklarımda ağrılar oldu ilk bir kaç gün ama sonra hiç bir değişiklik olmadı sonucum da negatif oldu zaten. inşaAllah senin sonucun pozitif olur sımsıkı tutunur bebişin anneciğine 🤲🌸
Bunların çoğu bende en başından beri var ve karnim şişti biraz çıktı

Bunların çoğu bende en başından beri var ve karnim şişti biraz çıktı
Dualarım seninle inşaAllah bebişin yapıyordur sana sımsıkı tutunur 🤲karın şişliği benim de olmuştu ama ben transfer sonrası da aşırı ilaç kullanıyordum ondan mı bilemiyorum. Ama ikinci transferimde de aynı ilaçları kullandım negatifte pozitifteki belirtileri yaşamadım.

Dualarım seninle inşaAllah bebişin yapıyordur sana sımsıkı tutunur 🤲karın şişliği benim de olmuştu ama ben transfer sonrası da aşırı ilaç kullanıyordum ondan mı bilemiyorum. Ama ikinci transferimde de aynı ilaçları kullandım negatifte pozitifteki belirtileri yaşamadım.
Benim transferden sonra pldu bende sabah akşam ogne fitil kullaniorum kan sulandirici

Benim transferden sonra pldu bende sabah akşam ogne fitil kullaniorum kan sulandirici
Şifa olsun inşaAllah 🤲 Bunca uğraşımızın sebebi belli Allah'ım emeklerimizi mükafatlandırsın. Ben de çok ilaç kullandım transfer sonrası sabahtan akşama kadar iğne hap fitil hepsi vardı. Nasip işte olacaksa oluyor olmayacaksa ne yaparsan yap olmuyor

Şifa olsun inşaAllah 🤲 Bunca uğraşımızın sebebi belli Allah'ım emeklerimizi mükafatlandırsın. Ben de çok ilaç kullandım transfer sonrası sabahtan akşama kadar iğne hap fitil hepsi vardı. Nasip işte olacaksa oluyor olmayacaksa ne yaparsan yap olmuyor
Aynen öyle inşallah sahada o güzel duyguyu tatdirsın rabbim

amin canım. Allah evlat sahibi olmamıza inşallah izin verir. 3 kez düşüklesonlanan gebeliğim oldu. yaş 48. bugün prp ve eksozom oldum. kolaydı. ağrı sızı yok.artık adet görmeyi bekliyecegim. gelişmeleri yazarım. bu yolla evlat sahibi olanlar varmış. allahım inşallah bizlerede evlat verir.

Back
X