- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi Ecrin_Ceylin
Canım bu durum kötü olmuş ya :1no2:
Bir kere tercih yaptığı için üniversiteye kayıt yaptırsada yaptırmasada puanında belli bir düşüş olucak tabi.
Ek yerleştirmede pek şansı olacağını zannetmiyorum ben.
Bu konuda üniversiteye bir kere danışılabilir mi bilmiyorum.
Ki zaten başarı bursu içinde puanı 350 civarı olması gerekmiyor mu ?
337 puanla zor gelirdi başarı bursu.
Keşke devlet üniversitesi tercih etseydi.
puan falan düşmüyor
fem dershanesinde rehber hocam söylemişti
eğer kazandığın yere kayıt yaptırırsan ve gitmezsen düşüyor...
bilmesem yazmam buraya...
emin ol puanı düşmeyecek çünkü kazandığı yere kayıt yapmadı...
tercih yaptığı için puanı düşüo, ablacığım sizin çocukta akılsız başının ve dikkatsizliğinin cezasını çekip bi sene daha bekliycek üzgünüm,başka çaresi yok
okula da danıştık canım. Hatta rektörle bile konuşmuşlar. Hç birşey önermiyorlar. Ya burs da kazanamazsa ne olacak? O zaman da ödenen paralar boşa gidecek.
şansa bakın ben de aynı sebepten sabahtan beri ağlıyorum burda paylaşmak için gelmiştim...
ben de bahçeşehir'i %50 bursla kazandım çünkü bu yıl tam burs vermedi o üni.
ama benimki biraz farklı bi durum: ordaki tanıdıklar yaparız ederiz siz parayı dert etmeyin indirim olur sen yeterki kazan dediler iş başa düşünce de çekildiler olan benim 1 seneme+puanlarıma+psikolojime olucak :s
ama bahçeşehir'de şöyle bi imkan var; gelir beyan ettiğinde maddi destek bursu sağlıyolar ve tam bursa çevirebilirler. ama bunun için de önce kayıt yaptırmamız lazım, kayıt için de 10 milyar lazım :s babam beni dersaneye gönderirken çekmişti krediyi yani şimdi çekemez bana yine dersane yolları gözüktü senağlama
halbuki onun altında da birsürü güzel bölüm, üni vardı hepsi de ya tam burslu ya devlet.. keşke onlardan biri tutsaydı ama kısmet diilmiş benneyaptımki üniversite myo lar için tanıdığı mezun olduktan sonra geri ödeme şansını bizim için de tanısa güzel olurdu benneyaptımki