- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
- Konu Sahibi Ecrin_Ceylin
Arkadaşlar benim kardeşim tercih yaparken kodlama hatası yapmış. Başarı burslu bir bölüm yazacakken destek burslu bir bölüm yazmış. Yeditepe üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümünü kazandı.Ama destek burslu. Bu da yıllık 10 milyar demek ve ailemin bu parayı ödeyebilecek durumu yok. Bu durumda iki senesi yanmış oluyor. Seneye de bu sene kazanmış olduğu için puan düşürülmesi olacak ve istediği bölümü tutturmak imkansız.. Okula kayıt yaptırmadan ek yerleştirme şansı olur mu bilemiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı? Şu an ben ve ailem moralmen bitmiş durumdayız. Yapabileceğimiz birşey var mı onu araştırıyoruz.
Başına böyle birşey gelen var mı ya da kazandığı bölümden memnun olmayan? Birlikte araştırabiliriz. Bir çıkış yolu arıyoruz.
Dünden beri mahvolduk resmen. İnanamıyoruz yaşadıklarımıza.Sayısal 2; 337 puan heba oldu. bununla birlikte öteki senesi de öyle.
Başına böyle birşey gelen var mı ya da kazandığı bölümden memnun olmayan? Birlikte araştırabiliriz. Bir çıkış yolu arıyoruz.
Dünden beri mahvolduk resmen. İnanamıyoruz yaşadıklarımıza.Sayısal 2; 337 puan heba oldu. bununla birlikte öteki senesi de öyle.