- Konu Sahibi tourmaline
-
Fiyatı 250-350 tl civarı..speedy canım özeliklerini yorumlamanızı rica etmiştim aslında ben..
reyyancım sence bu pilli midir ki?şarj giriş yeri mi usb giriş yeri mi yanında öyle bişiy var ama anlamadım..otomatik çekim yapması ne demek? bu konuda çok cahilim ya..video süresi ne kadar ?
bende fot.makinesi araştırıyorum,250 yi geçmeyen normal bi makine bakıyorum.
bana canon markasını önerdi çoğu kişi,f.makinesinde bir numaraymış bugün yarın alacağım bende dediğim aralıkta bi canon.
Fotoğraf merakınız varsa ve gerçekten kaliteli resimler çekmek istiyorsanız Nikon D90 tavsiye ederim.. Ben kullanıyorum ve çok çok memnunum..
nerden aldın canım ?güle güle kullan iyi günlerde inşallah..canım ben aldım canon a490
prof.fotoğraf çekmeyeceğim için beni fazlasıyla memnun etti.kızım,aile,arkadaş,günlük fotolar çekmek için çok ideal.fotolar çok net.
makro çekimi var buna öncelik vermiştim,seri çekimi var,en önemlisi otomatik çekim yapıyor sürekli ayar değiştirmek zorunda kalmıyosun o kendini ayarlıyor her duruma.
mak.+4 gb kart+iki şarj edilebilir pil 260 gibi bişey tuttu.
fotoğrafçı bi arkadaş var benim o tavsiye etmişti bu makinayı benim beklentime göre.
daha yeni aldım ama tavsiye ederim yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?