• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kodak Easyshare Z1485 Digital Fotoğraf Makinesi

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
688
- Yurtdışı
Kodak-Easyshare-Z1485-Dijital-Fotograf-Makinesi__22296829_0.jpg

Kodak-Easyshare-Z1485-25X-ZOOM-14M

KIZLAR bu makineyi kullanan var mı tavsiye eder misiniz?oyuncak gibi duruyor güvenemedim..Ben özelliklerinden pek anlamadım size de sorim dedim :))

Kodak EasyShare Z1485 Özellikleri :

• 14 MegaPiksel yüksek çözünürlük

• Türkçe Menü

• Yüz Tanıma Teknolojisi (bu ne demek??)

• 5x optik ve 5x dijital toplam 25x Zoom

• 2.5 inch LCD Ekran

• Optik Görüntü Sabitleyici (bu ne demek??)

• Full HD Video ve Fotograflar

• 6400 ISO ya varan hassasiyet (yani ne anlamam gerek burdan?)

• Panorama Stitch çekim modu (bu da öyle ne demek ??)

• Smart Capture (?)

• Histogram (?)

• Multimedya slayt şov

• Kodak Perfect Touch Teknolojisi (??)

• 1 yıl uluslararası garanti

kısaca bunlardan hiçbirşey anlamadım ben :roflol:

hani şöyle makineyi ayarlayıp masanın üstüne falan koyuyorsunuz sonra da önüne geçip kendi resminizi otomatik olarak çekebiliyorsunuz ya öyle bir şey almak istiyorum....v ideyoya da çeksin tabii..flashı da olsun yani..bu makine nasıl sizce?

benim makinada bunun bir modeli..
ya mesela sabitliyor yüz yada bellir bir kismi kaydirsanda resmi cekiyor yinede dokunmatik slayt gösteriyor..güzel memunm ben :=)
haaa bu arada otomatik cekimi var akilli cekim oluyor smart caputure dedigi..videoya da aliyor..
pilli degil sarjli benimki

Son düzenleme:
24788263kodakeasysharev.jpg

benimki bundan siyah o ekrandaki kocaman yazilar yok benimkinde, özellik olarak iste dokunmatik,otomatik cekim yapiyor,yüzleri sabitliyor kaysada makina aynen cekiyor 10 mega piksel,cözünürlük iyi kamera cekimi yapiyor..
hafizasida iyi ben yurt disinda aldim 125 euro ya ben memunum.. tr de sanirim 300 küsür bilmiyorum

Fiyatı 250-350 tl civarı..speedy canım özeliklerini yorumlamanızı rica etmiştim aslında ben..

reyyancım sence bu pilli midir ki?şarj giriş yeri mi usb giriş yeri mi yanında öyle bişiy var ama anlamadım..otomatik çekim yapması ne demek? bu konuda çok cahilim ya..video süresi ne kadar ?

Fiyatı 250-350 tl civarı..speedy canım özeliklerini yorumlamanızı rica etmiştim aslında ben..

reyyancım sence bu pilli midir ki?şarj giriş yeri mi usb giriş yeri mi yanında öyle bişiy var ama anlamadım..otomatik çekim yapması ne demek? bu konuda çok cahilim ya..video süresi ne kadar ?

canim sarjli benimki yani pili yok,telefon sarj aleti var ya onlara benziyor mesela bir ucu makinaya bagli usb kablosu var diger ucuda sarj aletine bagli tabiki prize takiyorsun..o usb kablosuyla yine pc ye takip resimleri atabilirsin bilgisayarina..
otomatik cekim dedigi hani zaman ayarlayaci,mesela otomatik cekim tusu var ona basiyorsun sonra karsiya gec atiyorum 10 sn bekleyince o kendi cekiyor senin deklanjöre basmana gerek yok..
sen aldin mi makimanyi yoksa alacak misin ?

saol canım ,bu makine şarjla çalışmıyormuş bu dezavantajı sanırım..
almadım fiyatı uygun 250 tl yi geçmeyen kaliteli bir makine arayışındayım, yakın zamanda almak istiyorum..

Son düzenleme:
08072009544490544490.jpg

Çözünürlük 8.2 Megapixel
Optik Zoom 3x
Dijital Zoom 5x
Ekran Boyutu 2.4"
Ağırlık 136 Gr.
Boyutlar 91,4 × 62,4 × 21,9 mm
Flaş/Flaş Modu Var/Otomatik
Bağlantı / Arabirim USB
Güç Seçenekleri 2 Adet AA Pil
Resim Dosya Biçimi JPEG
Türkçe Menü
Sesli Video Kaydı
Otomatik Zamanlayıcı
Video Modu Quıcktime
Video Çözünürlüğü 640 x 480 , 320 x 240
Görüntü Sabitleyici
Görüntü İşlemcisi CCD
Hafıza Kartı Desteği SD/SDHC
Dahili Bellek 16 MB
Garanti Süresi (Ay) 24
Paket İçeriği KODAK Alkalin AA Piller veya eşdeğeri , Bileklik ,USB kablosu
Yüz Tanıma
Kırmızı Göz Düzeltme
Hassasiyet(ISO) ISO 1000
223 e aldım ağustosta fiyatı aynı aşağı yukarı sanırım ben memnunum öğrendikce esaslısına geçerim:)

bende fot.makinesi araştırıyorum,250 yi geçmeyen normal bi makine bakıyorum.
bana canon markasını önerdi çoğu kişi,f.makinesinde bir numaraymış bugün yarın alacağım bende dediğim aralıkta bi canon.

Fotoğraf merakınız varsa ve gerçekten kaliteli resimler çekmek istiyorsanız Nikon D90 tavsiye ederim.. Ben kullanıyorum ve çok çok memnunum..

canım ben aldım canon a490

prof.fotoğraf çekmeyeceğim için beni fazlasıyla memnun etti.kızım,aile,arkadaş,günlük fotolar çekmek için çok ideal.fotolar çok net.
makro çekimi var buna öncelik vermiştim,seri çekimi var,en önemlisi otomatik çekim yapıyor sürekli ayar değiştirmek zorunda kalmıyosun o kendini ayarlıyor her duruma.
mak.+4 gb kart+iki şarj edilebilir pil 260 gibi bişey tuttu.
fotoğrafçı bi arkadaş var benim o tavsiye etmişti bu makinayı benim beklentime göre.

daha yeni aldım ama tavsiye ederim yani :)

canım ben aldım canon a490

prof.fotoğraf çekmeyeceğim için beni fazlasıyla memnun etti.kızım,aile,arkadaş,günlük fotolar çekmek için çok ideal.fotolar çok net.
makro çekimi var buna öncelik vermiştim,seri çekimi var,en önemlisi otomatik çekim yapıyor sürekli ayar değiştirmek zorunda kalmıyosun o kendini ayarlıyor her duruma.
mak.+4 gb kart+iki şarj edilebilir pil 260 gibi bişey tuttu.
fotoğrafçı bi arkadaş var benim o tavsiye etmişti bu makinayı benim beklentime göre.

daha yeni aldım ama tavsiye ederim yani :)
nerden aldın canım ?güle güle kullan iyi günlerde inşallah..

Back