Mutfak Dekorasyonu koçtaş'tan mutfak alanlar memnun mu?

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
kızlar bildiğiniz üzere hem evililik hazırlığı yapıyor hem ev yaptırıyoruz. dolayısı ile en uyun yerleri araştırıyoruz. benim fiyat olarak bize uygun olanlar arasında beğendiğim mutfak koçtaş'ta oldu. parlak yeni tasarım mutfakları beğenmiyorum country tarzlar özel yapım mutfaklar da bizi aşıyor şu dönemde. ikea'da bile 5 bine yakın fiyat çıkardılar bunu da beğendim aslında gittim baktım falan hoşuma da gitti. ama fiyatlar piyasayla çok farklı. ne diyorsunuz daha önce kullanan var m koçtaş mutfağıı?

kuzenim evlenirken almıştı koçtaştan canım istikbal vs gibi markaların mutfak koleksiyonları 5 bın cıvarı rakamlar çıkarmışlardı koçtaştan ıse 1200 gıbı bır rakama gayet kullanışlı şık bir şey almıştı. kendisi 5 yıldır kullanıyor bir sorun olmadı yalnız montajı baya geciktirmişler diye sorun olmuştu gerçi o şubesinden şubesine değişir sanırım.

sağol canım yorumun için :)) bize de her şey dahil 1200e falan gelecek bu mutfak evyesi armatürü vs ile. diğer mutfaklarla arasında uçurum var nerdeyse. senin yorumuna sevindim gerçekten en azından bi 6-7 sene kullanıcaz bu mutfağı. bir iki yıl içinde sorun yaşamak istemem :))

öyle tabi evlilik arifesinde nerden kısacağımızı şaşırmış durumdayken mantıklı yaptığın. Benden sana tavsiye aynısının nekadara yapıldığınıda sor öğren bir ustadan. Genelde hazır mutfak yaptırımını alımlarından daha uyguna getirebiliyoruz bazen.Düşün taşın kararını ona göre ver canım ama dediğim gibi 5 yıldır kullanıyor sonuçta mutfak zaten en kötü kabarma sorunu olabilir onda da büyük firmalardan aldığın için belirli haklara sahip oluyorsun için rahatlıyor hal böyle olunca tabi

Son düzenleme:
canım bence bir mutfak ustası ile de görüş,belki çok daha uygun bir fiyat verirler..
country mutfağım olmayacak diye üzülme,çünkü kulplar bir anda tüm mutfağın havasını değiştirebilir..mesela porselen/seramik kulplar var,pirinç renginde,tüm kulpları bu tarzda değiştirebilirsin

sonra perdelerle de havayı bir anda değiştirebilirsin; mesela kırmızı ya da mavi ekoseli veya pastel renkte çiçekli bir kumaştan perde de inanılmaz güzel olur.

mutfak halısı ya da büyük düz renk bir paspas ta ayarlarsan,gayet country olur mutfağın

English Home gibi mağazalarda çok şık country tarzı tel raflar satılıyor,onlardan alıp baharatlık olarak kullanabilirsin..

son olarak,bu kadar mutfak dolabı büyük ihtimalle yetmeyecek;o yüzden İkea,Mudo,Tepe Home -yanılmıyorsam Koçtaş'da da var artık-gibi mağazalarda ahşap,sepetli tezgahlar var,hem country tarzı güçlendirirsin mutfağında,hem de tezgahın üstüne küçük ev aletlerini falan yerleştirir,tezgahın da bir nefes alır, hem de altı sepetli/dolaplı bir şey seçersen patates/soğan gibi sebzelerin de oraya sığar,dolabına da masa örtüsü/peçete/amerikan servis,vs.. kaldırırsın..hatta şarap seviyorsanız,bu dolapların şaraplıklı olan seçenekleri de var,bilgin olsun.

süper fikirler özellikle sepet önerisine bayıldım mutlaka bu önerinizi dikkate alacağım :))

Canım ben de bu mutfagın aynısını aldım ve cok memnunum.Gercı sen bu konuyu acalı baya olmus konuyu hortlatmıs oldum :))

canım koçtaş flan ben hiç uğraşmadım onlarla özel şirketlere özel yaptırdım herşey tam istediğim gibi geldiler ölçü aldılar proje çizdiler yaptılar hemen bir günde herşeyi hallettiler valla hiç uğraşmam ben öyle hazır alıcamda sonra kırılacak yıpranacak birşey olacak koçtaş mı yardım edicek? ya ben özel yaptırdım yetkililer ücretsiz teknik destek veriyorlar tavsiyemdir canım ya yeni evlenicek birde :)

herşey içinde 1200 'e mi yaptırdınız?

biz cesaret edemedik özel yaptırdık bu kadar uyguna mal olmadı tabii ki ama işte ev de bizim olunca biraz paraya kıyalım daha güvenilir olsun dedik. neyse artık başka düşünenler varsa yorumun faydalı olur onlar için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…