• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koçtaşta satılan rustik perde hakkında

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.820
123.226
1.123
arkadaşlar inşallah 1.5 ay sonra kendi evimizi alıcaz fakat pencerelerin korniş takılcak yeri yok herkes stor ve zebra perde yaptırdığı için mütahitde o şekilde yapmış bende o tarz perdeleri sevmiyorum çıkarcam makinede yıkatmam lazım oraya rustik tül perde düşündüm koçtaşta rustik perde aparatı var ? hiç kullanan var mı ? aranızda ? yada başka bir yer tavsiye edecek.....

ben kullanıyorum. rustiği duvara pencerenın hemen üstüne monteliyolar. onunda kornişleri oluyo vre istediğin perdeyi normal perdeyi yanı kullanıyorsun .yıka tak o kadar. ben perdeciye yaptırmıştım sende perdecilere bak en azından koçtaş tan daha fazla oerde seçeneği görürsün .hem perdeci seni yönlendirirde.yeni evinde hayırlı olsun mutlulukla oturursun inş.

ben kullanıyorum. rustiği duvara pencerenın hemen üstüne monteliyolar. onunda kornişleri oluyo vre istediğin perdeyi normal perdeyi yanı kullanıyorsun .yıka tak o kadar. ben perdeciye yaptırmıştım sende perdecilere bak en azından koçtaş tan daha fazla oerde seçeneği görürsün .hem perdeci seni yönlendirirde.yeni evinde hayırlı olsun mutlulukla oturursun inş.

cevabınız için çookk teşekkür ederim amin inşallah hayırlısı ile :16: :1: :16: eşim yapıcak zaten öyle işlere beceresi vardır ohh valla içim rahatladı çooook teşekkürler.............

Back
X