Kocişimin yeni düşmanı; Kızlar gardınızı alın :)

Uykusuz_Kedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
794
73
Merhaba arkadaşlar :)

Benim kocam acayip kıskançtır, hatta bazen öyle ki, mesela o televizyon seyrederken (yani benle ilgilenmezken), ben başka birşeyle ilgileniyorsam deli olur Son hedefi ise KK
En son diyaloğumuzu anlatayım;

Eşim TV seyrediyor, ben de yan koltukta cepten KK'yı okuyorum.

Kociş : Ya sen neden benle ilgilenmiyorsun?
Ben : Canım sen TV izliyorsun zaten :26:
Kociş : Olsun, gel yanıma birlikte izleyelim.
Ben : Ben bu filmi izledim, KK'yı okuyorum şu an.
Kociş : Ya sen zaten benle artık hiç ilgilenmiyorsun, varsa yosa şu kadınlar şeysi.
Ben : :26::26::26:
Kociş : Gece yatakta bile şu kadınlarlasın (gece uyumadan cepten okuyorum da), bi sarılmak etmek yok
Ben :

Sonuç: KK kapatılır, paşa paşa kocişin ayakucuna oturulur, seyredilen film bir daha izlenir

Sanırım bu erkekler KK'yı kendilerine tehdit olarak görüyor arkadaşlar, hani kadınların birleşmesi, birbirine akıl vermesi erkekleri korkutuyor sanırım

Var mı sizde de böylesi

benim esimde hep der sabah aksam kkdasin,
ne anliyorsun orda,
ne isler karistiriyorsun vs.vs.

son günlerde bizim evde de aynı muhabbet varrr bişi anlatacak olsam kk mi okudun yeni bişi öğrensem kk mi gördün ara ara eşim tv izlerken bende cepten bakıyorum o sırada oğlum benden bişi isteyecek olsun oğlum dur annen şuan kadınlar klübünden inciler okuyor müsait olunca sana bakar diyor

Yok yok bu erkekler kadınların ittifakından korkuyor. Geçen diyor ki bizimki, "tek bir kadın bile tehlikeli iken, sizin kollektif halinizden nasıl korkmayım ben"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…