Kocişimin yeni düşmanı; Kızlar gardınızı alın :)

Uykusuz_Kedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
794
73
Merhaba arkadaşlar :)

Benim kocam acayip kıskançtır, hatta bazen öyle ki, mesela o televizyon seyrederken (yani benle ilgilenmezken), ben başka birşeyle ilgileniyorsam deli olur :KK53: Son hedefi ise KK :21:
En son diyaloğumuzu anlatayım;

Eşim TV seyrediyor, ben de yan koltukta cepten KK'yı okuyorum.

Kociş : Ya sen neden benle ilgilenmiyorsun?
Ben : Canım sen TV izliyorsun zaten :26:
Kociş : Olsun, gel yanıma birlikte izleyelim.
Ben : Ben bu filmi izledim, KK'yı okuyorum şu an.
Kociş : Ya sen zaten benle artık hiç ilgilenmiyorsun, varsa yosa şu kadınlar şeysi.
Ben : :26::26::26:
Kociş : Gece yatakta bile şu kadınlarlasın (gece uyumadan cepten okuyorum da), bi sarılmak etmek yok
Ben : :KK53::KK53::KK53:

Sonuç: KK kapatılır, paşa paşa kocişin ayakucuna oturulur, seyredilen film bir daha izlenir :KK53:

Sanırım bu erkekler KK'yı kendilerine tehdit olarak görüyor arkadaşlar, hani kadınların birleşmesi, birbirine akıl vermesi erkekleri korkutuyor sanırım :KK53::KK53::KK53:

Var mı sizde de böylesi :nazar:

benim esimde hep der sabah aksam kkdasin,
ne anliyorsun orda,
ne isler karistiriyorsun vs.vs.:KK9::KK9:

son günlerde bizim evde de aynı muhabbet varrr :KK52: bişi anlatacak olsam kk mi okudun :KK1: yeni bişi öğrensem kk mi gördün ara ara eşim tv izlerken bende cepten bakıyorum o sırada oğlum benden bişi isteyecek olsun oğlum dur annen şuan kadınlar klübünden inciler okuyor müsait olunca sana bakar diyor :KK9:

son günlerde bizim evde de aynı muhabbet varrr :KK52: bişi anlatacak olsam kk mi okudun :KK1: yeni bişi öğrensem kk mi gördün ara ara eşim tv izlerken bende cepten bakıyorum o sırada oğlum benden bişi isteyecek olsun oğlum dur annen şuan kadınlar klübünden inciler okuyor müsait olunca sana bakar diyor :KK9:

:KK1::KK1::KK1::KK1: Yok yok bu erkekler kadınların ittifakından korkuyor. Geçen diyor ki bizimki, "tek bir kadın bile tehlikeli iken, sizin kollektif halinizden nasıl korkmayım ben" :KK52::KK52::KK52:

X