psikopatlar maalesef karşısındakini delirtiyor ve sonuç kötü oluyor, kadın suçlumu suçlu ama azmettirmiş kadını yaptıklarıyla. öyle bir hale gelmişlerki taraflardan biri ölecekmiş, boşanın olsun bitsin.
hakimler bence erkeklerin gözünü korkutmak için bunu yaptı diye düşünüyorum. son zamanlarda karısını katledenler çoğaldı. hem onların intikamı bu belkide ceza almaması , ama çoğunlukla psikopat kocaları korkutmak.
b..k yoluna gidersiniz ey kocalar adam olun karılarınızda ceza meza almaz ona göre demişler sanki
psikopatlar maalesef karşısındakini delirtiyor ve sonuç kötü oluyor, kadın suçlumu suçlu ama azmettirmiş kadını yaptıklarıyla. öyle bir hale gelmişlerki taraflardan biri ölecekmiş, boşanın olsun bitsin.
hakimler bence erkeklerin gözünü korkutmak için bunu yaptı diye düşünüyorum. son zamanlarda karısını katledenler çoğaldı. hem onların intikamı bu belkide ceza almaması , ama çoğunlukla psikopat kocaları korkutmak.
b..k yoluna gidersiniz ey kocalar adam olun karılarınızda ceza meza almaz ona göre demişler sanki
ben kadın suçlu diyorum farkındaysanız en başta, koca azmettirmiş olabilir ama bana göre kimse bu şekilde ölmeyi haketmiyor ne kadın ne erkek.Bu ne biçim göz korkutma şekli? Şu karar karşısında vicdanı rahatsız olmayana şaşarım açıkçası. Yani en azından ben bu tarz vicdan sahiplerinden beriyim. Hem de çifte standart var.
İki olay yazacagım ve bakış açısına dikkat et;
* Erkek, karısını öldürüyor, gelen yorumlar; ''vay cani adam, kadına şiddet var, bu olayda kadına yazık, psikopat olan ve asıl suçlu olan erkek''
- Kadın, kocasını öldürüyor, gelen yorumlar; ''kim bilir ne yaptı da kadını çileden çıkardı, hak etmiştir kesinlike, bu olayda kadına yazık, psikopat ve asıl suçlu erkek''
Yani iki durumda da bi şekilde suçlu erkek oluyor. Mesela senin gelinin, yarın senin oglunun uyurken bogazını kesip öldürse... Toplum senin oglunu suçlu ilan edecek, kim bilir kadına ne yapmış da hak etmiş diyecekler, oh olsun diyecekler, ibret olsun diyecekler... falan.
Bu mahkeme kararı da bu olaylar için mükemmel bir teşvik olmuş. Böyle şeylere çanak tutarsan, yarın başına geldiginde çalacak kapı bulamazsın.