Kocasından değer görenler kadınlar, taktiğiniz nedir?

zara_z

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
88
123
13
35
Merhabalar. Kocalarının el üstünde tuttuğu hanımlar, nasıl davranıyorsunuz da oluyor? Bu erkek milletine iyilik yaramıyor değil mi? 1 yıl olmadı evleneli. Eşimin peşinde fır döndüm. Canı ne çekerse daha o demeden yapıyorum misal. Aramız kötü değil amenna ama bana verdiği değerin iyice azaldığını düşünüyorum. Ben de sevmeyi çok seviyorum. Ya çok seven ya hiç sevmeyen, ya çok değer veren ya hiç değer vermeyen bir insanım. Tam olarak napmam lazım ki orta yolu bulayım, peşimden ayrılmasın, vakit geçirmeye çalışsın, sözlülüğümüzdeki gibi bana karşı heyecan duysun?

Hadi bakalım taktikleri alalım :)

Merhabalar. Kocalarının el üstünde tuttuğu hanımlar, nasıl davranıyorsunuz da oluyor? Bu erkek milletine iyilik yaramıyor değil mi? 1 yıl olmadı evleneli. Eşimin peşinde fır döndüm. Canı ne çekerse daha o demeden yapıyorum misal. Aramız kötü değil amenna ama bana verdiği değerin iyice azaldığını düşünüyorum. Ben de sevmeyi çok seviyorum. Ya çok seven ya hiç sevmeyen, ya çok değer veren ya hiç değer vermeyen bir insanım. Tam olarak napmam lazım ki orta yolu bulayım, peşimden ayrılmasın, vakit geçirmeye çalışsın, sözlülüğümüzdeki gibi bana karşı heyecan duysun?

Etrafında fır dönmeyi bırakırsanız kıymetli olursunuz😉

Tam olarak napmam lazım ki orta yolu bulayım, peşimden ayrılmasın, vakit geçirmeye çalışsın, sözlülüğümüzdeki gibi bana karşı heyecan duysun?
Ona bagımlı oldugunuzu düşündürecek her haraketten kacınmanız lazım.Sizi cepte görmemeli.

Merhaba, ilişkilerde taktik çoğunlukla işe yaramaz. Bireysel farklılıklar da vardır çünkü. Ama ağzınızla söylemişsiniz, fır döndüm diye. Adama hiç kaygı bırakmamışsınız ki. Bir parça kaygı aşkı diri tutar. Eşiniz nasılsa hep etrafında dönmenizin rehavetine kapılmış belli ki. Sıkılmış da olabilir. Kendinize eşinizin girmediği bir alan yaratın. Bakın bakalım bu onun merakını uyandıracak mı?

Ne saçma soru. Teknik taktik değil o iş. Evlendiğimiz insanın karakteri ile alakalı. Adam evlenmeden önce ilgi alaka yumağı iken şimdi değişti ise üzgünüm, güzel rol yapmış. Nikah işi tamam olunca feriştahı gelse kurtarmaz bu adamı.

Teşekkür ederim hanımlar, yavaş yavaş hayır demeyi öğreniyorum. Biraz cicim aylarının rehavetine kapılmışım sanırım ben de. Başta her şey karşılıklıydı. O da bana karşı aynıydı. Ama onun cicim ayı bitti, benim geç bitti. Artık toparlama vakti :) Sağolun yorumlarınız için

Ben bu konuda bi taktik oldugunu dusunmuyorum . Kisinin karakteri yapisiyla alakali diye bence. Bazilari cok sevsede belli edecek hareketlerde bulunamaz oyle alismistir. Dediginiz kadinlardanim el ustunde tutuluyorum iliklerime kadar sevdigini ilgisini hissettiren bi esim var cok sukur bin sukur ancak herhangi bi taktik uygulamadim bisey yapmadim yapmiyorumda 9 yildir hayatimda 5 yili evlilik . once birbirmizi tanidik kim neyi seviyorsa biliyoruz ona gore davraniyoruz. Bence birakin akisina illa ilgisini gorecegm diye hareket etmeyin

Back
X