- 7 Haziran 2014
- 78
- 5
aaa sör sen hamile misinn çok sevindim canım :)))olsa da söylemem
nazar deger
kadınlar kocası bir dediğini iki etmesin ağzının içine baksın kul köle olsun..Selam canlar kisa bir surede 1 ay sonra evlencem. Herkes isterki kocasi onun agzinin icine baksin iyi davransin en onemlisi ondan baskasina bakmasin. Aramizda kocam böyle diyen varmi ? Ozellikle yaptığınız seyler varmi ☺ tecrubeli olan ve tecrubeleriniz paylasirmisiniz???
bayılıyorum ona ya helal olsun vallaLimoncu banlanmadaydi ona sorardik,kocasi bir dedigini iki etmiyordu
İnşaallah gönlünüzdeki gibi bir evliliğiniz olur. Birbirinizi çok sevin, saygıyı hiç kaybetmeyin. Kv.kp. Ve diğer bütün saz ekipleriyle hiç bir problem yaşamayın. Hep birbirinizin en önemlisi olun. Çocuklarımız olsun hayırla.
..
İnanın taktikler hiç işe yaramıyor. Sizi sevsin saysın istiyorsanız sizde çok sevip sayacaksınız. Kendinizden fazla ödün vermeyeceksiniz. En önemlisi ; eşinizin istemediği, diliyle söylemediği hiç birşeyi fedakarlık adı altında kendinizden ödün vererek yapmayın. Diliyle istediklerini ise yine size uygunsa yapın.
Kendinizden vazgeçerseniz, gereksiz tasarruflarda bulunursanız v.s ne geliyorsa aklınıza işte , bir gün sizin yapmadıklarınızı hep eşiniz yapıyor.
..
Ha birde herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışmayın. Eşinize sorumlulukları kendinizden daha çok yükleyin.
...
Çevremdeki dinlediğim evliliklerde ki sebep sonuçları anlatmaya çalıştım.
Emir demeyelim de, ricayla her şeyi yaptırabiliyorum. Ama yapmayan yapmaz. Eşinize sonsuz sevgi ve ilgi gösterin ancak kölesi gibi davranmayın tabi. Bir şey yapacağınız zaman ondan yardım isteyin, bunu tatlı dille yapın ama. Öyle öyle alışıyorlar. Erkekler sürekli kavga çıkaran, gergin ve asi kadınlardan hoşlanmıyor. Her istediğini yapıp köle gibi çalışanlara da saygı duymuyorlar, tepesine çıkıyorlar. Dengeyi sağladığınız müddetçe sıkıntı yaşamazsınız. Zaten sürekli isteyip, adama eziyet etmek de doğru değil. Eşim benim her istediğimi yapar ama ben de onun istediklerini yaparım. O evleri süpürüp siliyorsa ben de yemek ve bulaşık işlerine bakarım. Mutfakta ondan yardım da alırım. Ama hem ev işi hem bulaşık hem de yemeği ona yaptırmaya kalkarsam kavga çıkar evde. Ben çalışmıyorum. Ailem çok kızıyor. Adam seni kapının önüne koyacak hem çalışıyor hem işi yapıyor, günah diye kızıyorlar. Ama o şekilde alıştırırsam yarın öbür gün ben çalışınca da iş güç yapmak istemez. Dengeyi sağlayın yani. Ne şımartın ne de kötü davranın. Zaten sizi seviyorsa her istediğinizi yapar. Bir de şunu unutmayın, onsuz da yaşayabileceğinizi gösterin ona. Kurallarınızı baştan söyleyin. Aksi bir durumda onu bırakıp gitmekten çekinmeyeceğinizi de belirtin. Yoksa ilerleyen zamanlarda çok sorun yaşarsınız.Selam canlar kisa bir surede 1 ay sonra evlencem. Herkes isterki kocasi onun agzinin icine baksin iyi davransin en onemlisi ondan baskasina bakmasin. Aramizda kocam böyle diyen varmi ? Ozellikle yaptığınız seyler varmi ☺ tecrubeli olan ve tecrubeleriniz paylasirmisiniz???
Cok begendim. Emri altinda demek istedigim baska türluydu. Tesekkur ederim caniimmEmir demeyelim de, ricayla her şeyi yaptırabiliyorum. Ama yapmayan yapmaz. Eşinize sonsuz sevgi ve ilgi gösterin ancak kölesi gibi davranmayın tabi. Bir şey yapacağınız zaman ondan yardım isteyin, bunu tatlı dille yapın ama. Öyle öyle alışıyorlar. Erkekler sürekli kavga çıkaran, gergin ve asi kadınlardan hoşlanmıyor. Her istediğini yapıp köle gibi çalışanlara da saygı duymuyorlar, tepesine çıkıyorlar. Dengeyi sağladığınız müddetçe sıkıntı yaşamazsınız. Zaten sürekli isteyip, adama eziyet etmek de doğru değil. Eşim benim her istediğimi yapar ama ben de onun istediklerini yaparım. O evleri süpürüp siliyorsa ben de yemek ve bulaşık işlerine bakarım. Mutfakta ondan yardım da alırım. Ama hem ev işi hem bulaşık hem de yemeği ona yaptırmaya kalkarsam kavga çıkar evde. Ben çalışmıyorum. Ailem çok kızıyor. Adam seni kapının önüne koyacak hem çalışıyor hem işi yapıyor, günah diye kızıyorlar. Ama o şekilde alıştırırsam yarın öbür gün ben çalışınca da iş güç yapmak istemez. Dengeyi sağlayın yani. Ne şımartın ne de kötü davranın. Zaten sizi seviyorsa her istediğinizi yapar. Bir de şunu unutmayın, onsuz da yaşayabileceğinizi gösterin ona. Kurallarınızı baştan söyleyin. Aksi bir durumda onu bırakıp gitmekten çekinmeyeceğinizi de belirtin. Yoksa ilerleyen zamanlarda çok sorun yaşarsınız.