kocasi emri altinda olan ?

benim eşim hep emrim altındadır.
bazen emirlerimi dinlemeyecek gibi olur veririm kırbacı veririm kırbacı hemen ne olduğu aklına gelir. ;KÖLE

Son düzenleme:
Kocası emri altında olan derken öyle emir değil herhalde kast ettiği:) bana daha çok şey gibi geldi hani, başkasına kulak asmayıp da eşinin istediğini yapan kocayı kast etti. Kast etmek nasıl yazılıyor bu arada ona da bi bakayım

Anacıysa arkana bakmadan kaç düzelmez diyorlar. Ben öyle birine çattım böğk dedim o derece. Ama ondan önceki annesine düşkün olmasına rağmen bana baskı yaptırtmazdı. İçten içe benden yanaydı. ÇÜNKÜ ÇOK SEVDİ.

Seni severse fikirlerine değer verir arkanda durur. Senin de bunu sorduğunu dişünüyorum. Emirden kastın fikrini önemseyip uygulaması değil mi?

Minecim senden bahsediliyo saygıdeğer gelinciğimiz bi el atıver konuya
Kocişini hangi mamayla bu hale getirdin

Bu tamamen aldığiniz malın kalitesiyle ilgili bir durumdur. sizinle hiçbir alakası yoktur.

Mesela kuzenlerimin eşleri çok şanslidir babalarından gordüklerini yaparlar hatta light erkek kategorisindedir. kadınlar kaliteli mal seçmiş :)))kismet canim kismet çekecek çilen varsa çekersin rahat edeceksen de bir elin yagda bir elin balda olursun.

Kayipmi ettiniz?...
Ne soylenirki bu durumda hic bilmiyorum.
Allahim sabrinizi versin, bol bol.
Sorsam ayipmi olur bilmiyorumki.
'Nasil kaybettiniz?' Diye sormak istiyorum.
Ama eger sizi uzerse bu soru nolur gormemezlikten gelin. Sormadim sayin.
Basiniz sag olsun.

Nazar degmesin ama be kv cok kiskaniyo ama olsun ozellikle yaptigim bisi yok ben ona sormadan hic bisi yapmazdim hep haber verirdim falan ilk zamanlarda o da benden alisti simdi herseye benle karar verir hatta sabah konusu gecti ben sen olmadan hic bi seye karar veremem ki alistim diyo

Bu tamamen aldığiniz malın kalitesiyle ilgili bir durumdur. sizinle hiçbir alakası yoktur.

İroni değil mi bu mesajlar? İronidir ironi...

Ee kadın emir altında olunca ne oluyorki çoğu erkek bunu istiyor ama ben hemşireyim eşim öğretmen beni köle gibi kullanmak istiyorum itiraz edinceye hep tartşma boşanma aşamasındayim şuan.dayanamıyorum..bence erkek emir altında olmalı.onlar buna layıkçünkü

Büyük konuşmayayım ama eşim öyle olsaydı boşanırdım sanırım.. Herkesi bir ağırlığı olacak.
Ne o öyle kılıbık gibi. Çok sıkılırdım. İlişkiyi tek taraflı yaşıyor gibi olurdum.

Iyi iyi bazilari cani sıkılmış benim yazdigimla moral veriyorlar kendilerine. Bi dusunceniz yoksa yazmayin. Iyi olan kisiler guzel bir sekikde dile getiriyor.

İroni değil mi bu mesajlar? İronidir ironi...
kaliteli mal kismina mi takildınız tabi ki ironi.. bir nevi de benzetme. argo gibi mi algıladınız,yanliş.iyi insan sayisi her geçen gün azaliyor değişen yaşam koşulları insanları çok etkliiyor. Her şey gibi ilişkileri insanları evlilikleri arkadaşlıkları kullan at yada yenisini al mantigını hayatın biçok alanina yaymışlar.

Narin evlendiğine çok pişman olacaksın aşk sevgi saygı 3 yıl içinde bitiyor canm.biz hata yaptık sen yapma

Konuşma tarzlarına bak bazı kişilerinher konuda üslup demesek keşkekonuya yorum bile yapamıcam.Zira hayat arkadaşı değil de köle aranıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…