Sur böyle bi kocanın övulecek hali yok bacımkocişini övecek bır kaç kişi bılıyorum ama
onlar genelde fotocular
Hahahaha cok iyiydi ya..
aa öyle demee amaSur böyle bi kocanın övulecek hali yok bacım
Bu tamamen aldığiniz malın kalitesiyle ilgili bir durumdur. sizinle hiçbir alakası yoktur.Selam canlar kisa bir surede 1 ay sonra evlencem. Herkes isterki kocasi onun agzinin icine baksin iyi davransin en onemlisi ondan baskasina bakmasin. Aramizda kocam böyle diyen varmi ? Ozellikle yaptığınız seyler varmi ☺ tecrubeli olan ve tecrubeleriniz paylasirmisiniz???
Mesela kuzenlerimin eşleri çok şanslidir babalarından gordüklerini yaparlar hatta light erkek kategorisindedir. kadınlar kaliteli mal seçmiş :)))kismet canim kismet çekecek çilen varsa çekersin rahat edeceksen de bir elin yagda bir elin balda olursun.Selam canlar kisa bir surede 1 ay sonra evlencem. Herkes isterki kocasi onun agzinin icine baksin iyi davransin en onemlisi ondan baskasina bakmasin. Aramizda kocam böyle diyen varmi ? Ozellikle yaptığınız seyler varmi ☺ tecrubeli olan ve tecrubeleriniz paylasirmisiniz???
ben eşimi kaybettim evet öyleydi kırdığı zamanlarda oldu ama çok iyi gönlümü alırdı ayakkabılarmı bağlardı montumu giydiridi çorapsız yere bastırmazdı nasıl oldu biliyormusun karşılıklı sevgiyle...emri demeyim ben ona hiç emir vermedim onu serbest bıraktım onu sevdim bu özgüvenle alakalı sanırım
Selam canlar kisa bir surede 1 ay sonra evlencem. Herkes isterki kocasi onun agzinin icine baksin iyi davransin en onemlisi ondan baskasina bakmasin. Aramizda kocam böyle diyen varmi ? Ozellikle yaptığınız seyler varmi ☺ tecrubeli olan ve tecrubeleriniz paylasirmisiniz???
Bu tamamen aldığiniz malın kalitesiyle ilgili bir durumdur. sizinle hiçbir alakası yoktur.
Mesela kuzenlerimin eşleri çok şanslidir babalarından gordüklerini yaparlar hatta light erkek kategorisindedir. kadınlar kaliteli mal seçmiş :)))kismet canim kismet çekecek çilen varsa çekersin rahat edeceksen de bir elin yagda bir elin balda olursun.
kaliteli mal kismina mi takildınız tabi ki ironi.. bir nevi de benzetme. argo gibi mi algıladınız,yanliş.iyi insan sayisi her geçen gün azaliyor değişen yaşam koşulları insanları çok etkliiyor. Her şey gibi ilişkileri insanları evlilikleri arkadaşlıkları kullan at yada yenisini al mantigını hayatın biçok alanina yaymışlar.İroni değil mi bu mesajlar? İronidir ironi...