Kocaoğlu’nun fotoğrafına sosyal medyadan tepki

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta sonu gittiği İzmir’deki temaslarında bir ilke imza attı.

kocaoglu-nun-fotografina-sosyal-medyadan-tepki-5627505.Jpeg

İZMİR Milliyet

Başbakanlığı döneminde defalarca gittiği İzmir’de Büyükşehir Belediyesi’ni hiç ziyaret etmeyen Erdoğan, Cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na gitti ve Başkan Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Erdoğan, yaklaşık 20 dakika süren ziyaret sonunda Kocaoğlu’na plaket sunarken, Başkan da kendisine Saat Kulesi’nin gümüş bir biblosunu armağan etti. Stattaki sunum ve makamdaki buluşma nedeniyle Kocaoğlu’na CHP’liler, sosyal medyada yoğun tepki gösterdi. Kocaoğlu’nun, Atatürk Stadı’ndaki, “Sayın Cumhurbaşkanım hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kentimize yaptığınız bu ilk ziyarette şahsım ve dört milyon İzmirli adına, onur verdiniz diyorum. Şahsınızı ve hanımefendiyi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum” ifadelerine tepki gösteren CHP’liler, sosyal medyadan kendileri adına teşekkür edilmemesi gerektiğini vurguladı. CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir Facebook sayfasında, “Kendisine 4 milyon İzmirli adına hoş geldiniz denmiş olabilir bürokratik nezaketten... O dört milyonun içinde ben yokum” diye yazdı. Özdemir’in yazısını CHP eski PM üyesi Levent Eyipişiren ve il yöneticisi Kemal Kaygül gibi isimler de beğendi.

‘Yokuz’ dediler
Seferihisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Şenel sosyal medyadan, “Kocaoğlu RTE’ye 4 milyon İzmirli adına hoş geldiniz demiş, o 4 milyonun arasında Şenel Ailesi yok bilin istedim...” yazdı. Şenel’in Facebook hesabından kullandığı ifadelerin altına Konak Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Zeynep Cücen Tulgar da “Ben ve ailem de yok” yorumunda bulundu.

http://www.milliyet.com.tr/kocaoglu-nun-fotografina-sosyal/siyaset/detay/2058185/default.htm

Son düzenleme:
Kocaoğlu’nun, Atatürk Stadı’ndaki, “Sayın Cumhurbaşkanım hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kentimize yaptığınız bu ilk ziyarette şahsım ve dört milyon İzmirli adına, onur verdiniz diyorum. Şahsınızı ve hanımefendiyi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum”

hakkatten bu nedir ya, sen erdoğana karşıt olduğun düşünüldüğü için o koltuktasın, eee bi dahaki seçime koltuğu unut

İkisinin de yüzünden düşen bin parça ne oldu acaba öncesinde tartışma mı yaşandı ki

hakkatten bu nedir ya, sen erdoğana karşıt olduğun düşünüldüğü için o koltuktasın, eee bi dahaki seçime koltuğu unut

Yok ayol, biz bir sonraki seçimlere kadar unutur yine aziz dedeyi seçeriz. Hatta chp sandalyeyi falan aday gösterse onu da seçeriz ki biz :KK66:

Yok ayol, biz bir sonraki seçimlere kadar unutur yine aziz dedeyi seçeriz. Hatta chp sandalyeyi falan aday gösterse onu da seçeriz ki biz :KK66:

valla izmirin belli bi iki yeri dışında durumu hiç iç açıcı değil, ya belediye aşırı beceriksiz, ya da artık belediyeyi akp nin alması gerekiyo:KK53:
çok aşırı göç aldığından suç oranıda çok arttı izmirde, nedense kendimi güvende hissetmiyorum izmire gittiğimde

valla izmirin belli bi iki yeri dışında durumu hiç iç açıcı değil, ya belediye aşırı beceriksiz, ya da artık belediyeyi akp nin alması gerekiyo:KK53:
çok aşırı göç aldığından suç oranıda çok arttı izmirde, nedense kendimi güvende hissetmiyorum izmire gittiğimde

Yok yaw o kadar değil. Biz içindeyiz diye mi göremiyoruz bilmiyorum ama güvenli geliyor bana izmir. Gece tek başıma yürüyebiliyorum hala ya da sokakta çantama sarılmama gerek yok. Bazı bölgeler tehlikeli olabiliyor sadece, oralara da yolum düşmüyor zaten pek. Bucanın içinden geçerken arabanın kapılarını kilitliyorum mesela. Belediyecilik konusunda haklısın ama. B'sinden anlamıyorlar. Şimdi bir de tramvay belası çıktı başımıza. Sahil şeridindeki güzelim palmiye ve hurma ağaçları kesilecek sırf bu yüzden. Trafik zaten tramvay inşaatı olan bölgede felç.

Chp'nin taze kana ihtiyacı var. Geçtiğimiz yerel seçimlerde izmirin yarısından fazlası tunç soyerin büyükşehire aday olmasını istiyordu. Yapmadılar. O yüzden binaliye binlerce tepki oyu gitti. Aziz dedenin artık miadı doldu. Koltuktan kazıyarak çıkarmak lazım onu. Genç dinamik bir başkan gelirse yine chp alır muhtemelen.

Yok yaw o kadar değil. Biz içindeyiz diye mi göremiyoruz bilmiyorum ama güvenli geliyor bana izmir. Gece tek başıma yürüyebiliyorum hala ya da sokakta çantama sarılmama gerek yok. Bazı bölgeler tehlikeli olabiliyor sadece, oralara da yolum düşmüyor zaten pek. Bucanın içinden geçerken arabanın kapılarını kilitliyorum mesela. Belediyecilik konusunda haklısın ama. B'sinden anlamıyorlar. Şimdi bir de tramvay belası çıktı başımıza. Sahil şeridindeki güzelim palmiye ve hurma ağaçları kesilecek sırf bu yüzden. Trafik zaten tramvay inşaatı olan bölgede felç.

Chp'nin taze kana ihtiyacı var. Geçtiğimiz yerel seçimlerde izmirin yarısından fazlası tunç soyerin büyükşehire aday olmasını istiyordu. Yapmadılar. O yüzden binaliye binlerce tepki oyu gitti. Aziz dedenin artık miadı doldu. Koltuktan kazıyarak çıkarmak lazım onu. Genç dinamik bir başkan gelirse yine chp alır muhtemelen.

konağın semtleri aman aman, ben balçova, karşıyaka dışında pek rahat edemiyorum, ya da şuan çok daha sakin bi yerde yaşadığımdan öyle geliyor da olabilir. Tabii olduğum şehirde belediye akpli ödenek bol:KK53: göç alma oranı izmir kadar değil

konağın semtleri aman aman, ben balçova, karşıyaka dışında pek rahat edemiyorum, ya da şuan çok daha sakin bi yerde yaşadığımdan öyle geliyor da olabilir. Tabii olduğum şehirde belediye akpli ödenek bol:KK53: göç alma oranı izmir kadar değil

Konak tarafına uğramamak lazım. Ben de karşıyaka civarındayım. Belki ondan bu rahatlığım. Zaten izmirin her semti ayrı telden çalıyor. Bir de göç edenler hep aynı muhite yerleşiyor. Bazı yerler küçük konya, bazı yerler küçük mardin kıvamında.

adam profosyonel davranmış bence taktir ettim...
olması gereken bu , erdoğan için değil roller değişse de böyle olmalı.....
adam cumhurbaşkanı yani köyün kiziri değil sonuçta....

erdoğan'ın hasta gibi bir hali var.

3 gün boyunca İzmirdeydim o kadar rahat ettim ki orada. Gecenin bi yarısı sokakta gez kimse dönüp bakmadı bile laf atan yok herkes kendi derdinde. Oturduğun mahallede komşuluk ilişkisi diye bir şey var. Bunlar genelde artık küçük şehirlerde oluyorken İzmir'de bunu görmek güzel.

23 nisanmiscasina tatsin Gavur Izmir koltugunu.Aziz baskana da lafim olmaz bu konuda zaten naif,sakin bir adamdir ama 300 kusur yilla yargilanma talebini unutmasin yeterBelki de devlet erkani gelince yapmasi gerekeni yapmistir.Napsin karsisinda bacak bacak ustune atip naber lan tayyo mu desin :)

X