ben de sizlere birşey danışmak istiyorum lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var kimseye söyleyemediğim şeyler bunlar yaklaşık 6 yıl sevgililik sonrası evlendik 2.5 yıllık evliyiz eşimle çok severek evlendik aileler yüzünden problemler yaşadık eşya alınırken vs maddi imkanları olduğu halde ev almadılar kredi çektik çok uzun vadeli neyse sonra ben hamile kaldım doğum yaptım babamın kanser olduğunu öğrendim 20 günlük lohusayken psikolojim çok kötüydü zaten erken doğum yapmıştım yaklaşık bebeğim 50 günlük falanken eşimi sex hikayesi okurken yakaladım dünyam başıma yıkıldı ama sonsuz güvenirdim ben ona o da beni gerçekten çok seviyor bir anlık boşlukmu bilmiyorum ilk defe olduğunu böyle birşeyin çok pişman olduğunu utandığını söylüyor ben onu önceden öyle çok severdimki işteyken özlerdim kıyafetini alır koklayıp uyurdum ama şimdi öyle çok soğudum ki sohbet etmek bile içimden gelmiyor hiç umrumda olmuyor sanırım ben bu şekilde bile olsa aldatılmak ki bence teni tenine değmesine gerek yok birinin düşüncede bitiyor bence herşey çünkü ben onunla herzaman ilgilendim psikolojim iyi değildi biraz bir boşlamakta yapmamalıydı bence affedemiyorum o çok seviyor biliyorum sensiz yapamam bir ömür pişmanlığını yaşıycam diyor ama affedemiyorum ben ünv mezunuyum ekonomik özgürlüğüm var bir bu olaydan dolayı buz gibi oldum ona ne yapıcam bilmiyorum eskisi gibi olmıycak sanki bidaha güvenemiycem boşanmayı düşünüyorum hatta nolur bana bi akıl verin