Anket kocanizi kadin masajciya gonderirmisiniz???

sevdiginizi kadin masajciya gonderirmisiniz??

• azlaaaa gondermem

OY: 178 91,3%
  • ne var bunda, Gonderirim

OY: 17 8,7%

• Ankete Katılan
    195
Göndermem tabiki.
Ben kendi ellerimle yaparım. Ayıptır söylemesi masörlere taş çıkartırım :9:

Yok yaa bi kadin masörümz eksikti:19:
evli degilim ama sevgilimi de göndermem:1:
ben ne güne duyuyorum zaten masaj dersleri aliyorum benden iyisini mi bulcakk:52:

söylememe bile gerek yok asla göndermem oda isteyemez böyle bişeyi ölmeyi bayılmak mı zannediyo hayırdır yanii o gider masaja geldiğinde bnde pamuk tıkarım onun biyerine tam olur çok kıskancım ben leşini sererim herifimin :)))))

kıskanç değilim

ama asla göndermem

bunun kıskançlıkla falan alakası yok zaten, bir erkek neden kadın masöre gitmek ister ??? bir düşünün bakalım !!!

erkek masörlerin kökü mü kurudu ?

ben de asla erkek masöre gitmem, kaldı ki burada kimsenin eşinin sevgilisinin erkek masöre gitmesine izin vereceğini de sanmıyorum

kadının ne olacakki deyip izin vermesine de rastladım rastlamadım değil, ama kadın ne kadar saf düşünüyorsa eşi de o kadar çakallıklar peşinde. adam benim eşime kendinden geçtiğini , unutulmaz anları anlatmış, al işte :1: elbet bu yurt dışında yaşanmış Türkiye'de yapamazlar sanırım

ben böyle bir süpriz yaptım ve masaj yapacak erkek yokmuş, bana yapan bayan nişanlıma da masaj yapmıştı . yanımda olduğu sürece sıkıntı yok.

benı erkek masöre gönderirse bnde onu ancak o zaman gönderırım.. yanı hiçbizaman..puhahahaaaa :1::1:

ya düşünmesı bıle bı acayıp.. benım tenıne dokunduğum adamı bı başka kadın ne amaçla olursa olsun mıncıklayamaz bn kadar.. dokunur bu benım zihnime kalbıme..hazmedemem:19::20:

Back