Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok yaa bi kadin masörümz eksikti
evli degilim ama sevgilimi de göndermem
ben ne güne duyuyorum zaten masaj dersleri aliyorum benden iyisini mi bulcakk
söylememe bile gerek yok asla göndermem oda isteyemez böyle bişeyi ölmeyi bayılmak mı zannediyo hayırdır yanii o gider masaja geldiğinde bnde pamuk tıkarım onun biyerine tam olur çok kıskancım ben leşini sererim herifimin :)))))
bunun kıskançlıkla falan alakası yok zaten, bir erkek neden kadın masöre gitmek ister ??? bir düşünün bakalım !!!
erkek masörlerin kökü mü kurudu ?
ben de asla erkek masöre gitmem, kaldı ki burada kimsenin eşinin sevgilisinin erkek masöre gitmesine izin vereceğini de sanmıyorum
kadının ne olacakki deyip izin vermesine de rastladım rastlamadım değil, ama kadın ne kadar saf düşünüyorsa eşi de o kadar çakallıklar peşinde. adam benim eşime kendinden geçtiğini , unutulmaz anları anlatmış, al işte elbet bu yurt dışında yaşanmış Türkiye'de yapamazlar sanırım
benı erkek masöre gönderirse bnde onu ancak o zaman gönderırım.. yanı hiçbizaman..puhahahaaaa
ya düşünmesı bıle bı acayıp.. benım tenıne dokunduğum adamı bı başka kadın ne amaçla olursa olsun mıncıklayamaz bn kadar.. dokunur bu benım zihnime kalbıme..hazmedemem