Anket kocanizi kadin masajciya gonderirmisiniz???

sevdiginizi kadin masajciya gonderirmisiniz??

• azlaaaa gondermem

OY: 178 91,3%
  • ne var bunda, Gonderirim

OY: 17 8,7%

• Ankete Katılan
    195

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
37
evet hanimlar merak ediyorum acaba kocanizi/nisanliniz/sevgilinizi kadin masajciya gonderirmisiniz???

ve tabi gonderip gondermemekle aciklamada yaparsaniz sevinirim:49:

ben aslinda gondermem kadin masajciya ama bisi benim aklimi karistirdi:26: yani bi supriz yapmak istiyorum ama bunun icinde masajciya kendi ellerimle gondermem gerekiyo:53:
bir supriz icin bile olsa sevdiginizi gonderirmisiniz kadin masajciya???

asla hele kendi elimle mümkün değil başka bir kadının kocama dokunmasını asla kabul edemem :17:masaj yapılcaksa ben yaparım kocacığıma ben birazcık kıskancımdırda :47::47:

ben asiri kiskanc biri degilim ama bende yollamam..

esim ne kadarda modern gozuksede beni erkek jinekologa gondermeyecegi gibi :))))

Asla zinhar kattiyen:20::20: Ona sor bakalım senin vücudunda amacı ne olursa olsun başka erkeğin ellerinin dolaştığını bilince ne hissedecek? Benim için özel olan bazı şeyleri karşı cinsden biriyle amaç ne olursa olsun paylaşamam. Erkek masörler zibille

Aslaaaa canım ne gerek var çok şükür elim var kolum var
ben varken başka bş kadının dokunmasııı ayy çıldırtıcı bir düşünce şimdi bile sinirlendim:20::20:
lüzum yok böyle şeylere bana göre
Ben ona küçük ellerimle masajını yaparım her yerine hemide
Masaj yağını kreminide alırım oh mis

:1:göndermedim,göndermemde.ama kendi elleriyle gönderenide gördüm.çoğunluğun fikrini bende çok merak ediyorum,tuhaf olan benmiyim yoksa normal bişemi:44:

yaaa kizlar aslinda bende gordermem azlaa hemde ama bugun tuhaf bisi olduu..

ben erkegime supriz yapmak istiyorum ve netten bir tane supriz gun buldum oda soyle..

simdi ilk once erkege masaj yapiliyo ve kadinada o arada kucak dansi ogretiliyo butun ayrintilari ile yani tam dogrusuyla. tabi erkek kadina kucak dansi ogretildigini bilmiyo. sonra kadin erkek odalarina cekiliyo ve odada cok romantik. odada jakuzi var kocaman. ve eritilmis cikolata. cikolatayi beraber yiyorsun ve sonra jakuzi. tabi gecenin sonunda kucak dansi icin koltuk ve musik aciliyo ve kadin giyip kucak dansi yapiyo. butun bunlar planli ve romantik bi sekilde sunuluyo. yaaa cokk hosuma gittiii buuuuu

ben esimden bazi sebebden dolayi ayriyiz ve ocak ayinda yanima gelicek bende ona bu tur suprizler yapmak istiyorum. ama masaj isi benide biraz dusundurdu:26:

siz olsaniz ne yaparsiniz???

wwaaaooowww senden çok ilginç fanteziler çıkıyor evrenim geçen günde hediye paketini görmüştüm:1::1::1: uzaklık yarıyor baya :52: Süpriz güzel ama gideceğiniz yer güvenilir mi kamera felann olur dikkat edin. Seninde gideceğin bir yer olursa ve o masaj kısa sürecekse tölere edilebilir. Ama ben yaptırmazdım. Başka süpriz günler bulmaya çalış bakalım

kocami kendi ellerimle kadin masajciya gönderdim gerekirse gene gönderirim:21:masajdan sonra kedi gibi olur :1:ayrica cekik gözlü cinli kadinlardanda hoslanmaz:34:bende en cirkinini bulup hediye ceki aldim kocama dogum gününde masaji guzel yapmis ama:21:

yaaa kizlar aslinda bende gordermem azlaa hemde ama bugun tuhaf bisi olduu..

ben erkegime supriz yapmak istiyorum ve netten bir tane supriz gun buldum oda soyle..

simdi ilk once erkege masaj yapiliyo ve kadinada o arada kucak dansi ogretiliyo butun ayrintilari ile yani tam dogrusuyla. tabi erkek kadina kucak dansi ogretildigini bilmiyo. sonra kadin erkek odalarina cekiliyo ve odada cok romantik. odada jakuzi var kocaman. ve eritilmis cikolata. cikolatayi beraber yiyorsun ve sonra jakuzi. tabi gecenin sonunda kucak dansi icin koltuk ve musik aciliyo ve kadin giyip kucak dansi yapiyo. butun bunlar planli ve romantik bi sekilde sunuluyo. yaaa cokk hosuma gittiii buuuuu

ben esimden bazi sebebden dolayi ayriyiz ve ocak ayinda yanima gelicek bende ona bu tur suprizler yapmak istiyorum. ama masaj isi benide biraz dusundurdu:26:

siz olsaniz ne yaparsiniz???

ay canim degisik geliyo kulaga ama ortam pekte masaj salonu gibi degil sanki jakuziler kucak danslari falan biraz daha tahrik edici gibi sonu sizin icin üzücü bitmesin sakin:18:

wwaaaooowww senden çok ilginç fanteziler çıkıyor evrenim geçen günde hediye paketini görmüştüm:1::1::1: uzaklık yarıyor baya :52: Süpriz güzel ama gideceğiniz yer güvenilir mi kamera felann olur dikkat edin. Seninde gideceğin bir yer olursa ve o masaj kısa sürecekse tölere edilebilir. Ama ben yaptırmazdım. Başka süpriz günler bulmaya çalış bakalım

hehe illahi canim yaa cok guldum:1: evet ayri kalmak biraz yariyo sanirim. birbirimize ozlem olunca insanin aklina degisik seyler geliyo:1:

ay canim degisik geliyo kulaga ama ortam pekte masaj salonu gibi degil sanki jakuziler kucak danslari falan biraz daha tahrik edici gibi sonu sizin icin üzücü bitmesin sakin:18:

bunlari bende dusundum ama ortam saglam yani guvenilir. aslinda bir cogu bunu balayinda yeni evli iken yapiyo. ama bu masaj olayi beni tuttuyo. kendi ellerimle nasil veririm kocami bi kadinin ellerine. ustelik kocam masaj sonrasi benii cokkkk kizdiracak gibi.:95::95:
kocamin cok hosuna gidiyo beni onu kiskanmasi ve bu onun icin kocaman bi el olur. butun bir yil beni bununla kiskandirir:53:

Sonrasinda kendini kötü hissediceksen yapma canim :44:fantazi yapalim derken aile faciasina dönmesin olay:9:yada sadece sen kucak dansi icin ders al hatta masaj derside al kendi ellerinle yap:34:bide cok merak ettim bu dedigin yer nerde ders bile veriyolar:23:

göndermem, sizin yerinizde olsaydım da;

kendim öğrenmeye çalışırdım kucak dansı ya da her ne ise..

yaaa evet daha sonra o unutmaz benimde unutmami saglamaz. beni her firsatta catlatir kiskandirmaktan. elline koz vermis olurum ustelik kendi elimle.... ama bu suprizde cokkk hosuma gitti yaaaa offff tam benlik.....

ben yurtdisinda kaliyorum bu suprizde kaldigim yerde...

Back