Anket kocanızı istediğiniz şeye nasıl ikna edersiniz?

kocanızı nasıl ikna edersiniz?

• konuşarak

OY: 20 41,7%
  • konuşmanın dozunu artırarak (dırdır)

OY: 8 16,7%
  • kozmik odada (namı diğer y.o)

OY: 14 29,2%
  • ağlayarak

OY: 6 12,5%

• Ankete Katılan
    48
selam....tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşuna dememişler.kesinlikleee sakin vee gözlerinin içine bakarak konuşmanın ikna edici olduğuna eminim.

kozmik oda bence bir şey istediğimiz zaman kullanacağımız yer olmasın konusarak anlasalım

kozmik oda çok akıllı adamlar için işe yaramaz bence ben de zaten çok akıllı bir adamla evlenirimmm :)) tatlı dil en iyisi :)

yerine durumuna göre değişir ,hangisinden anlıyorsa o an ona göre davranırım ,baktımki dırdırdan anlayacak öterim ,baktımki eşref saati damlarım kozmik odaya

erkeklere karsı biraz yapıcı davranıldı mı yada bıraz güler yüz..azıcık cilve..saten istedigine ulasır kadın.. gerci bazen tersde tepebılır..erkegıne baglı dıye dusunuyorum ama bosuna demıyolar degıl mı tatlı dil yılanı delıgınden cıkarır diye

aman sokmasında

Ben birşey istediğim zaman direk kedi gibi mırrlamaya başlıyorum.. Anlıyor zaten çıkar bakim dilinin altındakini diye. Kıyamıyor canım benim kedisine

Konuşarak ikna etmeye çalışırım oda aynı şekilde beni konuşarak ikna etmeye çalşır.Ama her konudada ikna olduğunu söyleyemem konuşuruz ve her zaman bir orta yol bulmaya çalışırız.Eşim benim düşüncelerime çok değer verir ve isteğim gerçekten olabilecek birşeyse mutlaka ikna oluır.

Son düzenleme:
yatak odasında nasıl yola getirilir ya adam işini görür önceden senetmi imzalatıyonuz napıyonuz:))

Ben hiç birini yapmıyorum, diyeceğimi diyorum baktım olmuyor susuyorum, susarak ikna ediyorum en fazla 3 gün dayandı bu zamana kadar nişanlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…