kocammı kayınvalidemmi anlayamadım?

TesterTester

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
228
30
44
Eşim gayet agırbaslı ve ciddi bir insan olmasına ragmen cocugumuz oldugundan beri kendisinde bazı tuhaflıklar olmaya başladı laelaelaelaelae kısaca:herseye karısıyor.
cocuk sakin dursa neden sakin diyor yaramaz olsa anason cayı falan yap sakinleşsin diyor.
işten geliyor bezini actınmı diye soruyor actım diyorum gene bezini acıyor.evdeyken de yarım saat de bir bez degiştiriyor.
kucagından indirmiyor üstüne kıyafet alsam bu ne bicim yok büyük yok küçük gibi kuruntular yapıyor.Cocuk ık dese aglatma diye kıızıyor ne istese yapıyor.ahanda deminde yaz gunu cocugun ayagına cekmiş yünlü corapları Allahım belki bazılarınız oo ne guzel eşin cocukla ilgileniyor diyecek ama bi yerden zonra zıvanadan cıkıyor kriz gecircem..Bazen acaba ben mi dogurdum omu diye suphe ediyorum...
daha anlatamadıgım aklımda olmayan bi sürü sey var Arkadaslar böyle devam ederse cocugum arsız sımarık olucak söz geciremeyecegim:KK43: kayınvalidem uzakta yasıyor ama hic yoklugunu cekmiyorum kocam sagolsun kayınvalidem gibi herseye karısıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah canim benim, cok tuhaf ya ...

Esinin galiba baska derdi yokta, kendine durduk yere dert ariyor gibime geldi CADIARZU. Bazi erkekler malesef böyle her ise karisiyorlar. Benim bir arkadasiminda esi her ise karisir. Karisina hic bir karar hakki vermez, aynen sendinde dedigin gibi, cocugun kiyafetini bile esi secer. Ama arkadasim esini böyle kabul etmis. Her dedigini yapiyor oda.

Ama bende sinir olurum bu tür olaylara. Madem anlamiyorsunuz kadin isinden, birakin kadinlar yapsin, sensin anne oda baba, oda tabi ilgilenecek ama SIk bogaz etmeye ne hacet.

Canim benim esine güzellikle anlatmaya calis, bu durumun seni üzdügünü ve yiprattigini sende cocugunu düsündügünü, e nede olsa annesin.

Hem bu gidiste cocuk seni hic takmaz.

kendimi düşündüm bi an yerine koydumda,gelemem ben öyle şeylere.niye böyle davranıyo acaba,anneden iyi bakabilirmi bir baba bebeğine.arada bi hatırlat bence bebeğin annesi olduğunu.kolay gelsin canımşutarafagitti

kendimi düşündüm bi an yerine koydumda,gelemem ben öyle şeylere.niye böyle davranıyo acaba,anneden iyi bakabilirmi bir baba bebeğine.arada bi hatırlat bence bebeğin annesi olduğunu.kolay gelsin canımşutarafagitti

hr saman hatırlatıyorumm valla ama dinleyeen kimm..o böyle yaptıkca ben kendimi sorumsuz ve ilgisiz hissediyorum...

X