kocamla uyurken kv odamıza girmesi

ya öyle büyük temizlik değilde özellikle şu sıralar hamileyim diye 2 günde bir süpürge cam silme vs yapıyor. ilk zamanlardada çalışıyorum diye kendince yardım ediyor işte ama ben rahatsız olmamıştım ondan evimin düzenini bozmadığı için.

kadın alın, yormayın kadını.

kızlar merhaba,
ilkdefa kk da böyle bir konu açıyorum ama gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve fikir almak istiyorum.
biz kv ile aynı binada karşılıklı dairelerde oturuyoruz. genel olarak kv den çok memnunum iyi kalplidir gülerr yüzlüdür bana her konuda yardımcı olmaya çalışır laf sokma vs asla yoktur. ben işteyken benim düzenimi bozmadan evimi temizler yemeğe çağırır istersem giderim gitmezsem asla surat asmaz falan. bunları anlatıyorum çünkü gerçekten genel olarak hem çok iyi hemde çok seviyorum kendisini gerçekten.
fakat biz eşimle uyurken odaya girmekten malesef çekinmiyor tek rahatsız olduğum yönü bu. 7 aylık evliyim daha önce birdefa olmuştu ondada sabahtı ve ben uyanmıştım ama yinede girmesi rahatsız etti birdaha olursa uyarırım diye ozaman birşey dememiştim ve birdahada olmamıştı. fakat iki gündür sahur için bizi uyandırmak için ( onda bizim evin anahtarı var) eve giriyor hatta odamıza kadar giriyor ve bizi sahura uyandırıyor. :KK57: ilk gece sahurda başımda kv görünce birden şok yaşadım kalktım ne oluyor diye hadi kızım sahur vakti ben hazırladım herşeyi gelin yiyip geçin evinize dedi. ben direk banyoya koştum yüzümü yıkamaya oda eşimi uyandırmak için biraz daha seslendi ve gitti. dün akşam söyleyecektim ama o teravihe gitti ben yemekten sonra uyuyakalmışım derken unuttum. akşam yatarkende saatimi sahur için kurarak yattım. fakat bu sabah yine aynı manzara kv başımızda bizi uyandırmaya çalışıyor. kalktım bi oturdum yatakta anne ben saati kurdum gerek yoktu 5 dk sonra çalacak zaten dedim oda gülerek olsun kızım hadi gelin yemek hazır dedi bi sırtımı şefkatle sıvazlayıp gitti.
şimdi kv kötü niyetli birisi olmadığından eminim ama bu davranışı karşısında bir ramazan idare mi edeyim yoksa uyarayım mı bilemiyorum. bana akıl verin ya ben ne yapayım bu durumdan rahatsız olduğumu utandığımı anlaması için.. :KK64:
bence iyi niyetle yaklaşıyor yoksa ona ne sizin odanızdan bence art niyet aramayın olabilir bence sizin kalkamayacağınızı düşünüyor bir nevi şefkatini gösteriyor belli ki madem bu tekrarlayacak o halde siz erkenden uyanın annecim çok sağol geliyor zahmet ediyorsun ben kalkıyorum eşimle direk geliriz size de güzelce ve devamını getir o zaman uğramaz sabahları bence ama hoş görmek gerek belli çok iyi yürekli bir kadın . Kıymetini bilin

yaptığı bence çok büyük saygısızlık.evet iyi olabilerler ama sen evini temizlenip anahtarını vermekle hata yapıyorsun bence.sen evdeyken gelsinler gitsinler sen yap evin temizliğini yemeğini sahurada eşinle beraber yap onlarla yapıcağına.arada bir birinizde sahur yada akşasm yemeği yersin o ayrı.bu şekilde devam ederse tabiki yatak odanada girer banyonada benden söylemesi.

evet canım babaannem adile naşit vari bir ihtiyarcık :KK48::KK48:
değil biz torunlarını , 50 yaşlarını çoktaaaan geçmiş gelinlerini, oğullarını, kızlarını hala bebe sanıyor. hep onlara pişirsin, yedirsin derdinde. allah ona sağlıklı, uzun ömür versin:KK200:
aminn Allah uzun ömürler versin :)
benim kv şuan dinç genç ama yaşlanınca öyle olabilir. diğer iki kaynımda evlenince aynı binada olacaklar ilerisi senin babaanne gibi olurmu bilmem:):)

eşin söylemesi en güzeli ama oda rahatsız değilse söylemez benımde kv hazırlar sahuru gecen ıkı ramazanda öyle oldu.ama sadece kapıyı tıklatır kalkrız odaya girmez bı kere eşim uyanmamıştı onu uyandırmaya gıdıyodu ben bakarım dedım :KK51: bi daha hiç olmadı

bana doktorum riskli gebelik yok değerlerin iyi tut dedi ama inşAllah bir sorun yaşamam şimdilik iyiyim tutuyorum :)
ya ben girmesinden falan rahatsız olmuyorum bendede onun anahtarı var bende giriyorum falanda işte odaya girmesi utandırmıştı beni

Canım çok farklı bişi sorcam ya :KK70: Dün bende tuttum oruç ama çok midem bulandı senin bulanmıyormu. O yüzden bugün tutamadım

oda kapısını kilitlemek... cıngar çıkarmak falan bana göre doğru değil..
kadın çoook iyi niyetli diyorsun.. aranıza gereksiz yere koca bir mesafe koymaya kırmaya değermi.. evde yanlız ikinizseniz kapının kime karşı kilitlendiğini ve tepki olduğunu düşünecek ve kırılacak .. burda bin kişi çıkıp derki kayınvalidem sahuru hazırlamamızı bekliyr kavga çıkarıyor diye.. kadın hazırlıyor senin yorulmanı istemiyor gelip çağırıyor.. ha biraz densiz ama eminim güzellikle söylersen anlar.. ne bileyim şakayla söyle, sen zahmet edip gelme çaldır de.. falan filan sen daha iyi tanıyorsun eminim daha doğru bir yol bulur..

bence iyi niyetle yaklaşıyor yoksa ona ne sizin odanızdan bence art niyet aramayın olabilir bence sizin kalkamayacağınızı düşünüyor bir nevi şefkatini gösteriyor belli ki madem bu tekrarlayacak o halde siz erkenden uyanın annecim çok sağol geliyor zahmet ediyorsun ben kalkıyorum eşimle direk geliriz size de güzelce ve devamını getir o zaman uğramaz sabahları bence ama hoş görmek gerek belli çok iyi yürekli bir kadın . Kıymetini bilin
yok art niyet aramıyorumda utanıyorum diye rahatsız olmuştum

aminn Allah uzun ömürler versin :)
benim kv şuan dinç genç ama yaşlanınca öyle olabilir. diğer iki kaynımda evlenince aynı binada olacaklar ilerisi senin babaanne gibi olurmu bilmem:):)
valla iyi niyetli gelini de evlat gibi gören k.valideler de var. benim babannem. çocukları bekarken nasılsa öyle devam ediyor, aynı şekilde gelinine de öyle davranıyor işte. bilmişlik, gelini küçük görmek değil bu. annelerin gözünde evlatlar hiç büyümezmiş ya, onları hala küçücük görüyor. 82 yaşına rağmen, kim ne seviyorsa, istiyorsa yapıyor. hele bir de hasta olmayalım, elinde nane limon, ıhlamur peşimizde gezer, gelinler dahil! biliyor musun ben ne annemi, ne yengelerimi onun gelini gibi görmüyorum, sanki hepsi büyümemiş kızları:KK48:

arkadaşlar güzel demiş, kırma ihtimaline karşı biraz erken kalkıp gidebilirsiniz. :KK52::KK66:

Canım çok farklı bişi sorcam ya :KK70: Dün bende tuttum oruç ama çok midem bulandı senin bulanmıyormu. O yüzden bugün tutamadım
yok canım bende genel olarak bulantı hiç olmadı zaten çok şükür :)... sadece aşırı uyku ve yorgunluk var . dünde zorlanırsam tutmayacağım demiştim ama çok rahat geçti. yinede pazartesi doktoruma değerleri tekrar kontrol ettireceğim bir sorun görürse ona göre davranacağım .

valla iyi niyetli gelini de evlat gibi gören k.valideler de var. benim babannem. çocukları bekarken nasılsa öyle devam ediyor, aynı şekilde gelinine de öyle davranıyor işte. bilmişlik, gelini küçük görmek değil bu. annelerin gözünde evlatlar hiç büyümezmiş ya, onları hala küçücük görüyor. 82 yaşına rağmen, kim ne seviyorsa, istiyorsa yapıyor. hele bir de hasta olmayalım, elinde nane limon, ıhlamur peşimizde gezer, gelinler dahil! biliyor musun ben ne annemi, ne yengelerimi onun gelini gibi görmüyorum, sanki hepsi büyümemiş kızları:KK48:

arkadaşlar güzel demiş, kırma ihtimaline karşı biraz erken kalkıp gidebilirsiniz. :KK52::KK66:
aynen canım erken kalkmaya karar verdim zaten ..:)

konu basligini okudugumda benim eski kvnin gece vakti eltimlerin yatak odasina girip, oglunun yanina yatmasi geldi :KK70:

arkadaslarda önermis zaten o gelmeden bi kac dakika öncesinden kalk.
simdi uyarirsan ters felan teper, huzurunuz kacmasin.
Allah muhabbetinizi artirsin

konu basligini okudugumda benim eski kvnin gece vakti eltimlerin yatak odasina girip, oglunun yanina yatmasi geldi :KK70:

arkadaslarda önermis zaten o gelmeden bi kac dakika öncesinden kalk.
simdi uyarirsan ters felan teper, huzurunuz kacmasin.
Allah muhabbetinizi artirsin
ay yok artık :KK57::KK48:
neyyyse öyle yapacağım :)

X