kocamla uyurken kv odamıza girmesi

Kadin size resmen hizmetci olmus.
Karsiligindada her hizmetci gibi para degil sadece oglum ve gelinim mutlu olsun rahat yasasinlar istiyor.
Bizm mutlulugumuzu dusunen bi kv nin mutsuzluguna vesile olamam ben.
Dusunsene kapiyi kilitli buldugunu?
Neyj yanlis yaptim diye dunusur kadin.
Sahura gelinimi uyandirmadan kurdugum sofrayimi begenmedi, ayaklarina kadr gidip cagirmamdnmi rahatsiz oldu.her gun hergun temizledigim evinimi begenmedi?
Sirtini felan sivaslamasi, cok sefkat dolu bisey.
Boyle bi kv kirilmamali bence.

Kapiyi kitlemek saygisizlik olur.

Uygun bi dille soylenilir, sert dille felan uyarmk, laf cakmak.
Cok nankorce olur.
O kadin haketmiyor bunu.

kızlar merhaba,
ilkdefa kk da böyle bir konu açıyorum ama gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve fikir almak istiyorum.
biz kv ile aynı binada karşılıklı dairelerde oturuyoruz. genel olarak kv den çok memnunum iyi kalplidir gülerr yüzlüdür bana her konuda yardımcı olmaya çalışır laf sokma vs asla yoktur. ben işteyken benim düzenimi bozmadan evimi temizler yemeğe çağırır istersem giderim gitmezsem asla surat asmaz falan. bunları anlatıyorum çünkü gerçekten genel olarak hem çok iyi hemde çok seviyorum kendisini gerçekten.
fakat biz eşimle uyurken odaya girmekten malesef çekinmiyor tek rahatsız olduğum yönü bu. 7 aylık evliyim daha önce birdefa olmuştu ondada sabahtı ve ben uyanmıştım ama yinede girmesi rahatsız etti birdaha olursa uyarırım diye ozaman birşey dememiştim ve birdahada olmamıştı. fakat iki gündür sahur için bizi uyandırmak için ( onda bizim evin anahtarı var) eve giriyor hatta odamıza kadar giriyor ve bizi sahura uyandırıyor. :KK57: ilk gece sahurda başımda kv görünce birden şok yaşadım kalktım ne oluyor diye hadi kızım sahur vakti ben hazırladım herşeyi gelin yiyip geçin evinize dedi. ben direk banyoya koştum yüzümü yıkamaya oda eşimi uyandırmak için biraz daha seslendi ve gitti. dün akşam söyleyecektim ama o teravihe gitti ben yemekten sonra uyuyakalmışım derken unuttum. akşam yatarkende saatimi sahur için kurarak yattım. fakat bu sabah yine aynı manzara kv başımızda bizi uyandırmaya çalışıyor. kalktım bi oturdum yatakta anne ben saati kurdum gerek yoktu 5 dk sonra çalacak zaten dedim oda gülerek olsun kızım hadi gelin yemek hazır dedi bi sırtımı şefkatle sıvazlayıp gitti.
şimdi kv kötü niyetli birisi olmadığından eminim ama bu davranışı karşısında bir ramazan idare mi edeyim yoksa uyarayım mı bilemiyorum. bana akıl verin ya ben ne yapayım bu durumdan rahatsız olduğumu utandığımı anlaması için.. :KK64:
Canım dediğin gibi aynen hiçde kötü niyetli değil sadece ince düşünmediği için ayıp olucağını bilmediği için yapıyor bunu :) uyarma bence ramazan ayında hiç kırma bellimi olur kırılır belki hiç gerek yok :KK66: daha erken kalk o gelmeden böylesi daha iyi olur izin vermezsin bu duruma olur biter eşinede bişey deme bence bu konuda :)

şakayla söyle annecim uygunsuz olsaydık çok utanırdım.. gibi şeyler söyleyebilirsin.
zıt bir kadın olsa direk söyle derdim ama kadın iyi kalpliymiş.

yazarken aklıma geldi.
kadın fazlasıyla benimsemiş gelinini de kendi kızı olarak göryor.
nasıl ki kendi çocuklarını uyandırmaya geçerse onlarıda öyle hisşlerle uyandırıyor..
kırmaddan söylenmeli. keşke benm kv olsa ya..

yazarken aklıma geldi.
kadın fazlasıyla benimsemiş gelinini de kendi kızı olarak göryor.
nasıl ki kendi çocuklarını uyandırmaya geçerse onlarıda öyle hisşlerle uyandırıyor..
kırmaddan söylenmeli. keşke benm kv olsa ya..

Aynen yaaa kessskkkeee benim olsa :KK70:
daha dogrusu ve mantiklisi keske benimkide boyle olsa O kadin bizim kv olsa eslerimiz bizim olmaz O kadinin cocuklari bizim eslerimiz olur...
Ama ben esimden memnunum degistirmek istemem

Bence altın kalpli kayınvalidenin kalbini kırma bencede çok benimsemiş seni kızı gibi görüyor

Sahurda kaynanam yemekleri hazirlasa da bana kizim uyan dese ne guzel olurdu sahura kalkmak yemek hazirlamak mesakkatli is. En azindan bir saat oncesi kalkiyordur.esiyle yese hemencecik hazirlar kisi sayisi arttikca zorlasiyor yemek yapmak.kotu niyet yok.

Bacim hic ses etme kayinvalideni yanaklarindan kocaman öp ve basinin uzerinde taşı.Beterin beteri var sorunsuz basina sorun arama...

Allah korusun ya normal zamanda öyle uyurken falan pat pat girmez ama bu durum bütün ramazan böyle giderse alışırsa

Söyledim az önce hatta konuyu o açtı bu gece annem gelince korktun mu dedi evet dedim sonra anlattım ben çok çekiniyorum hani asla kırmak istemiyorum ama utanıyorum falan diye konuştuk normalde yapmaz dedi bende normalde yazmazsa sorun yok zaten dedim öyle konuştuk ettik ve ortak olarak kv gelmeden uyanıp karşıya geçmeye karar verdik annem derse ben uyandırırım diye o zaman eşim kırmadan söyleyecek çok şükür içimden çıktı :)
bu arada telden yazıyorum yanlış birşeyler yazdiysam Özür
ay karı koca ne anlayışlısınız.
heralde biz kötü niyetli insanları göre göre hemen patlamaya hazır bomba gibi olmuşuz.
eşini de ayrı tebrik ettim.sen söylemeden söylemesi filan.:KK68:

Ben olsam bu kadar iyi biri madem kayınvalideniz,kendim söyleyip kırmak yerine kocama hallettirirdim konuyu.Anne ikidir gece odaya girerek uyandırıyosun ama biz karı kocayız hani uyumuyoda olabiliriz o yüzden odaya girmesen daha iyi olur gibi söylesin.Evladına kolay kolay kimse darılmaz zaten.

Ben olsam o gelmeden iki dk önce kocamın üstüne cıkarım manzarayı görünce şok olsun bi şaka bi yana kapınızı kilitleyin anlar o zmn
KOPPTUMMMM :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Allah canını almasın morincim :rolleyes::rolleyes::rolleyes: kötü niyetle hadsizliğinden filan giriyo olsa valla ben yapardım :rolleyes:

En kestirme yol evin kapısını kilitleyip anahtarı üzerinde bırakmak olur, haliyle ya zile basmak ya arama zorunda kalır ama madem eşinle konuşmuşsunuz herhalde bir çözüm bulunur.

kızlar merhaba,
ilkdefa kk da böyle bir konu açıyorum ama gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve fikir almak istiyorum.
biz kv ile aynı binada karşılıklı dairelerde oturuyoruz. genel olarak kv den çok memnunum iyi kalplidir gülerr yüzlüdür bana her konuda yardımcı olmaya çalışır laf sokma vs asla yoktur. ben işteyken benim düzenimi bozmadan evimi temizler yemeğe çağırır istersem giderim gitmezsem asla surat asmaz falan. bunları anlatıyorum çünkü gerçekten genel olarak hem çok iyi hemde çok seviyorum kendisini gerçekten.
fakat biz eşimle uyurken odaya girmekten malesef çekinmiyor tek rahatsız olduğum yönü bu. 7 aylık evliyim daha önce birdefa olmuştu ondada sabahtı ve ben uyanmıştım ama yinede girmesi rahatsız etti birdaha olursa uyarırım diye ozaman birşey dememiştim ve birdahada olmamıştı. fakat iki gündür sahur için bizi uyandırmak için ( onda bizim evin anahtarı var) eve giriyor hatta odamıza kadar giriyor ve bizi sahura uyandırıyor. :KK57: ilk gece sahurda başımda kv görünce birden şok yaşadım kalktım ne oluyor diye hadi kızım sahur vakti ben hazırladım herşeyi gelin yiyip geçin evinize dedi. ben direk banyoya koştum yüzümü yıkamaya oda eşimi uyandırmak için biraz daha seslendi ve gitti. dün akşam söyleyecektim ama o teravihe gitti ben yemekten sonra uyuyakalmışım derken unuttum. akşam yatarkende saatimi sahur için kurarak yattım. fakat bu sabah yine aynı manzara kv başımızda bizi uyandırmaya çalışıyor. kalktım bi oturdum yatakta anne ben saati kurdum gerek yoktu 5 dk sonra çalacak zaten dedim oda gülerek olsun kızım hadi gelin yemek hazır dedi bi sırtımı şefkatle sıvazlayıp gitti.
şimdi kv kötü niyetli birisi olmadığından eminim ama bu davranışı karşısında bir ramazan idare mi edeyim yoksa uyarayım mı bilemiyorum. bana akıl verin ya ben ne yapayım bu durumdan rahatsız olduğumu utandığımı anlaması için.. :KK64:
:) :) bence sen hiç kırma biraz erken kalk sen git hem biraz yardım edersin cok iyi yönleride var bi kayınvalideye göre bence cok cok iyi hiç aranı bozma :) 1 ay bile yok o 3 de gelıyosa sen 2.45 de git fırsat verme aslınsa düsünse yeni evlisiniz yani ama kötü niyeti oldugunu sanmıyorum :)

"sevgili anacım, zart diye odamıza giriyosun ama ya o sırada sevgili oğlunu çatır çutur götürüyo olsam yani daha kibar söylemem gerekirse, ya o sırada sevişiyosak olsak... biz çağırmadan, kapıyı çalmadan falan gelme tamam mı başımın tacı, gözümün nuru kaynanacım" diyebilirsin.

X