Kocamla pozisyon konusunda anlaşamıyoruz

ozgeanne

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
132
41
25
Kızlar bir 1.5 yıldır evliyiz, temmuzdan beri bebek istiyoruz ama olmadı eşimle ikimiz de test verdik hiçbir sıkıntı çıkmadı, doktorum bu ay klomen yazdı ilk defa kullanıyorum ve gün aşırı ilişki önerdi. Şuan akıntım var herhalde ovulasyon günlerim. Neyse konuya geleyim afedersiniz ama eşime diyorum ki misyoner şekilde boşal ki gebelik oluşsun, ama o dogy yapmadan boşalamıyor, işlem bittikten sonra ben bir kaç dakika bekliyorum öyle, bu pozisyonda gebelik oluşur mu, kusura bakmayın utanarak yazıyorum ama her şey bir bebek için 🥹🥹🥹

Kızlar bir 1.5 yıldır evliyiz, temmuzdan beri bebek istiyoruz ama olmadı eşimle ikimiz de test verdik hiçbir sıkıntı çıkmadı, doktorum bu ay klomen yazdı ilk defa kullanıyorum ve gün aşırı ilişki önerdi. Şuan akıntım var herhalde ovulasyon günlerim. Neyse konuya geleyim afedersiniz ama eşime diyorum ki misyoner şekilde boşal ki gebelik oluşsun, ama o dogy yapmadan boşalamıyor, işlem bittikten sonra ben bir kaç dakika bekliyorum öyle, bu pozisyonda gebelik oluşur mu, kusura bakmayın utanarak yazıyorum ama her şey bir bebek için 🥹🥹🥹
Pozisyonun çok öneminin olmadıgını düşünüyorum ama için rahat edecekse hemen yüzüstü uzanabilirsin.

Hepimiz kadiniz derdimizi skntimizi anlatiyoruz ama bu kadar yatak odasi konusuna girilmesi bana hic hos gelmiyor
Ne kadar cok kafaya takarsaniz olmuyor olmuyor olmuyor
İki tarafli skinti yokmus ne güzel biz de ben kaynakli baskin sorun vardi cok taktim neler neler psikolojik olarak ama takinca kendimj yiprattim biraz salin

Pozisyon önemli değil ya keyfinize bakın

İlişkiden sonra altına yastık al ayaklarını havaya dik 5 dakika o şekilde bekle

Hepimiz kadiniz derdimizi skntimizi anlatiyoruz ama bu kadar yatak odasi konusuna girilmesi bana hic hos gelmiyor
Ne kadar cok kafaya takarsaniz olmuyor olmuyor olmuyor
İki tarafli skinti yokmus ne güzel biz de ben kaynakli baskin sorun vardi cok taktim neler neler psikolojik olarak ama takinca kendimj yiprattim biraz salin
Burada ne mesajlara şahit oluyoruz, ben zaten bunu yazarken utanarak yazdığımı belirttim kusura bakmayın dedim. Yine de teşekkür ederim

Ya sadece bebek için nasıl sevişebiliyorsunuz ? Gerçekten merak ediyorum yani o an ne düşünülüyor benim bildiğim şehvet tutku arzu bu sebeplerle sevişilir sizinki görev icabı.
Biz muhakkak bu ilişkide bebek olacak diye yapmıyoruz, zaten düzenli ilişkisi olan bir çiftiz, ama çocuk olmayınca artık bir sorun var gibi düşündük ve ister istemez o kalıyor kafanda, ama muhakkak bu ay çocuk olacak bu ay ki tüm ilişkileri buna göre yapalım demiyoruz elbette

İnan pozisyonla alakalı hiç değil bu ayrıntılara takılma
Peki canım teşekkür ederim cevabın için, olumlu cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, çocuk olmaması o kadar üzücü bir durum ki insana utana sıkıla ne sorular sorduruyor, ama ne ablam ne annem ne yengem ne teyzem olmadığı için soracak yakın hiç kimsem yok...

Ben neyin engel olduğunu bulamadığım için bu kadar uğraş veriyorum ve buradaki arkadaşlara bir danışayım dedim, neden böyle bir cevap yazdınız ki
Spermler vajinadan içeriye bırakıldığı an zaten kuyrukları sayesinde ilerlerler. Yani pozisyonun önemi yok. Birçok soru gördüm gebelik ile ilgili ama ilk kez pozisyonla alakalı görünce şaşırdım

X