kocamla iletisim kuramiyoruz

genelı bole olsada bu ornek asırı fazla.evlenınce nedense bole oluyor

Evlilik erkekleri 360 derece döndürüyor. o çok ilgili adam birden bambaşka biri oluveriyor yapacak brsey yok pek. Ya katlanıyosun katlanabildiğin yere kadar yada yolunu ayırıyosun. Oda pek kolay olmuyo sanırım

bu kadarıda fazla bence.ılgısızlık ve vurdumduymazlık var
onlari gectim ben kendimi geri cekiyorum ondan bekliyorum bazi seyleri o benden önce geri cekiliyo trip yapiyo bana sanki ben soguk davraniyorum ayni yatakta yatiyoruz ama parmaginin ucu dokunmaz bana sinirimden uykum kaciyo uyuyamiyorum kendimi cok rahatsiz hissediyorum artik

[QUOTE post: 40281289, member: 572259"]onlari gectim ben kendimi geri cekiyorum ondan bekliyorum bazi seyleri o benden önce geri cekiliyo trip yapiyo bana sanki ben soguk davraniyorum ayni yatakta yatiyoruz ama parmaginin ucu dokunmaz bana sinirimden uykum kaciyo uyuyamiyorum kendimi cok rahatsiz hissediyorum artik[/QUOTE]
Allah hayirli gecim versin

demekki size doyamiyo seni özlüyo aksama kadar görmüyo nedeni budur bence

sürekli ben fedakarlik yapiyorum karsiligini göremeyince kendimi aptal gibi hissediyorum benimki daha bir ayri birsey 8 senedir anlayamadim

Bu nereye kadar böle olur allah bilir.evlilik ne florte benzer nede başkabirseye

Tek tarafli asla olmaz

Burda haklısın tamam diyebilcek kocaya hasret bir sürü kadın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…