kocamla iletisim kuramiyoruz

Şimdi okudum yorumları hakikaten işiniz çok zormus nartanesi66 ama erkeklerin hepsi aynı bence umursamaz ve benciller.
Kadınlar daha fedakar neden bilmiyorum yaradılıştan herhalde. :KK43: çok sıkıcı yapabileceğin birşey varsa yap ama yoksada 8 yıl zorlamışsın zaten bırak gitsin. Herkes 1 kere geliyor bu hayata sonuçta.

genelı bole olsada bu ornek asırı fazla.evlenınce nedense bole oluyor

Evlilik erkekleri 360 derece döndürüyor. o çok ilgili adam birden bambaşka biri oluveriyor yapacak brsey yok pek. Ya katlanıyosun katlanabildiğin yere kadar yada yolunu ayırıyosun. Oda pek kolay olmuyo sanırım

bu kadarıda fazla bence.ılgısızlık ve vurdumduymazlık var
onlari gectim ben kendimi geri cekiyorum ondan bekliyorum bazi seyleri o benden önce geri cekiliyo trip yapiyo bana sanki ben soguk davraniyorum ayni yatakta yatiyoruz ama parmaginin ucu dokunmaz bana sinirimden uykum kaciyo uyuyamiyorum kendimi cok rahatsiz hissediyorum artik

[QUOTE post: 40281289, member: 572259"]onlari gectim ben kendimi geri cekiyorum ondan bekliyorum bazi seyleri o benden önce geri cekiliyo trip yapiyo bana sanki ben soguk davraniyorum ayni yatakta yatiyoruz ama parmaginin ucu dokunmaz bana sinirimden uykum kaciyo uyuyamiyorum kendimi cok rahatsiz hissediyorum artik[/QUOTE]
Allah hayirli gecim versin

Aynen canım ben evde yokum oda yok sabah 5 de kalkıp 7 de herkes yollara çıkmış oluyoruz 5 de toplanıyoruz oda 5:20 gece geliyor ben hazır şekilde onu bekliyorum o daha girer gitmez ben vınnn okula saat 10 gibi eve geliyorum trafik yoğun değilse ondan fazla kafam şişmiyor ama hafta sonu tam bir felaket :KK14:sevgiliyken hatta yeni 2 yıl öncesine kadar adam böyle değildi ne olduysa ben akşam okuluna başladım adam geveze oldu çıkdı başıma:mad:bide bu hafta son bayramları girdi diyorum yabancıların tatiliz adam belki ne zaman tatilsin diye 10 kez sordu:KK62:
demekki size doyamiyo seni özlüyo aksama kadar görmüyo nedeni budur bence

Şimdi okudum yorumları hakikaten işiniz çok zormus nartanesi66 ama erkeklerin hepsi aynı bence umursamaz ve benciller.
Kadınlar daha fedakar neden bilmiyorum yaradılıştan herhalde. :KK43: çok sıkıcı yapabileceğin birşey varsa yap ama yoksada 8 yıl zorlamışsın zaten bırak gitsin. Herkes 1 kere geliyor bu hayata sonuçta.
sürekli ben fedakarlik yapiyorum karsiligini göremeyince kendimi aptal gibi hissediyorum benimki daha bir ayri birsey 8 senedir anlayamadim

Bu nereye kadar böle olur allah bilir.evlilik ne florte benzer nede başkabirseye

Tek tarafli asla olmaz

Burda haklısın tamam diyebilcek kocaya hasret bir sürü kadın var :KK70:

X