- 17 Mart 2014
- 140
- 49
- 34
-
- Konu Sahibi nartanesi66
gercekten haklisin bunlarda erkek isteOlece oturmak ne sinir bozucu ben bilirim cnm kendi kendini yersin ama o belkide coktan horlamaya gecmis olur cinsellik bzmde ayni adama tak etmeden yanasmaz tak etmeside baya uzun surer herseyi kendi basina yasamak evliyken yanliz olmak bu olsa gerek bnde kocam daha olgunlasmadi ondan boyledir bi biziz boyle sanirdim erkek olcaklar bide bazi kadinlar daha adam iste naparsin
Duzelcekleride yok boyle gelmis boyle gidiyolargercekten haklisin bunlarda erkek iste
Öylede çok kötü yaaa umursanmamak insanın ömrünü yerler beee canım benim eşim için herkes çok sakin diyorlar evet eşim tüm konuşmasını sırlarını planlarını herşeyi annesine babasına bile kızsa kırılsa benimle paylaşıyor onlara kendini ifade edemiyor bana söylüyor allahım benim hiçmi sıkntım yok diyorum bazen diyorum psikolog gitsene bu kadar sıkıntın varsaSenin isinde zormus ortasi yokmu bunlarindedigin gbi yapildigindada umirsamiyorlar bu tipler en sonunda sinirinden karsisinda agliyorsun
bizdemi böyle gidelim yani ben kendimi unutuyorum cogu zaman mutlu olalim diye .ailesinde görmedigi degeri benden gördü bunun bir karsiligi olmali demi düsünme özürlü bu erkekler dogustan .yok bazi erkekler vardir tam tersidir onlarinda karilari gecimsizdir kiymet vermezler bunlara o kadinlardan denk gelmemis malesefDuzelcekleride yok boyle gelmis boyle gidiyolar
sen yine dinliyormussun adami tavsiyelerde bulunuyorsun oda ona yetiyordur rahatliyordur sayende kimseye ihtiyac duymuyo .ben evliyim ama yapayanlizimÖylede çok kötü yaaa umursanmamak insanın ömrünü yerler beee canım benim eşim için herkes çok sakin diyorlar evet eşim tüm konuşmasını sırlarını planlarını herşeyi annesine babasına bile kızsa kırılsa benimle paylaşıyor onlara kendini ifade edemiyor bana söylüyor allahım benim hiçmi sıkntım yok diyorum bazen diyorum psikolog gitsene bu kadar sıkıntın varsayavrum elin kadınına yada adamına ne anlatcam derdimi benim psikolom sensin diyor bide seninle paylaşmazsam yeminle huzursuz kötü oluyorum şişiyorum patlayacak gibi oluyormuş adama bakkk eee bende bi yandan çalış bi yandan okul evde 3 çoçuk bi güzin ablada ben istiyorum
Millet deliye biz.akilliya cnm valla dusununce.senin yerinde olmak istemezdim adam bildigin kadin dirdiri yapiyo sana yani kadinlar herseyi ayrintilariyla.anlatir ya resmen o bide sana anlatmadan olmuyomus bak bak ayy sizin evin guzin ablasida anasida diregide sensin cnm sanada kolay gelsin bizedeÖylede çok kötü yaaa umursanmamak insanın ömrünü yerler beee canım benim eşim için herkes çok sakin diyorlar evet eşim tüm konuşmasını sırlarını planlarını herşeyi annesine babasına bile kızsa kırılsa benimle paylaşıyor onlara kendini ifade edemiyor bana söylüyor allahım benim hiçmi sıkntım yok diyorum bazen diyorum psikolog gitsene bu kadar sıkıntın varsayavrum elin kadınına yada adamına ne anlatcam derdimi benim psikolom sensin diyor bide seninle paylaşmazsam yeminle huzursuz kötü oluyorum şişiyorum patlayacak gibi oluyormuş adama bakkk eee bende bi yandan çalış bi yandan okul evde 3 çoçuk bi güzin ablada ben istiyorum
Dusunme ve anlama ozurluler anlatsamda anlamiyor konus diyorum adama suratina ama umursamiyor senin o dedigin erkeklerdende istemiyoruz ayni sevdigimiz adamlar azcik bize nasilsin desinler keskebizdemi böyle gidelim yani ben kendimi unutuyorum cogu zaman mutlu olalim diye .ailesinde görmedigi degeri benden gördü bunun bir karsiligi olmali demi düsünme özürlü bu erkekler dogustan .yok bazi erkekler vardir tam tersidir onlarinda karilari gecimsizdir kiymet vermezler bunlara o kadinlardan denk gelmemis malesef
Ah canım çok üzüldüm ama inan dışardan bakınca öyle geliyor benimkide pek iç açıçı değil aslında sen yalnızsın bende geveze adamlayım ikimizinde birbirinden farkı yok aslında bende hiç sevmiyorum onun sürekli konuşmasını hep onunla ilgileneyim konuşayım ilgi odağım o olsun istiyor belki evlendiğimden beri ilk defa net kafamda çoçuklarım olmasaydı ayrılırdım ailesindende nefretlik geldi içim soğudu artık eşimin her yaptığı gözüme batıyor bu ara nedensesen yine dinliyormussun adami tavsiyelerde bulunuyorsun oda ona yetiyordur rahatliyordur sayende kimseye ihtiyac duymuyo .ben evliyim ama yapayanlizim
İnsan gelen misafirlede mi hiç konuşmaz ya valla cileden çıkarıyo sadece kendi akrabalarıyla konusuyo anne babasıyla da konusmaz cok kavgalar ettik niye misafirlerle konusmuyorsun diye annem babamdan utaniyorum sanki onlari istemiyormuş gibi anliyacaklar diye hoşgeldiniz bitti iş arkadaşları akrabaları hariç konusmazBenimkini yollayım sizin eşlerinizin yanına 2 günde agrısız sızısız konuşurlar yeminle akşam okulundan gelirken dua ediyorum uyumuş olsun diye yok anam beni bekliyor geçen hasta oldu allahım inşaallah uyumuştur çok yorgunum gider yatarım dedim salonda bütün ışıklar kapalı benim kapıyı açmamla başladı konuşmayaçok sıkılıyorum onun sürekli konuşmasından zaten kafam şişiyor bütün gün bide bana kızıyor niye konuşmuyorsun diye sanki ondan fırsat var belki işte yoruluyorlardır diyecem ama bende ne kadar yorgun olursam olayım çoçuklarımın derdini dinler çözüm yolu bulurum geveze eşimi bile sukunetle dinlerim kiiiii ben yapıyorsam herkes yapar o yüzden eşleriniz gıcıklarmış diyorum sizde sakinliğe onlar yokmuş gibi davranında görsünler yalnızlık neymiş
aynen annemin babamin yaninda ben karisi degil yabanciyim baskasnin yaninda sifir ietisim zaten .hic arkadasida yok benimkinin sadece benim arkadaslarimin esleriyle görusur onuda ben ayarlarsam ailece gider gelirsek yoksa oda yok ya bi insan bu kadarmi asosyal olurİnsan gelen misafirlede mi hiç konuşmaz ya valla cileden çıkarıyo sadece kendi akrabalarıyla konusuyo anne babasıyla da konusmaz cok kavgalar ettik niye misafirlerle konusmuyorsun diye annem babamdan utaniyorum sanki onlari istemiyormuş gibi anliyacaklar diye hoşgeldiniz bitti iş arkadaşları akrabaları hariç konusmaz
seninde işin zor benimde ortası yokmu.
esin calismiyormu ki aksama kadar evdeyse ugras bulsun kendineAh canım çok üzüldüm ama inan dışardan bakınca öyle geliyor benimkide pek iç açıçı değil aslında sen yalnızsın bende geveze adamlayım ikimizinde birbirinden farkı yok aslında bende hiç sevmiyorum onun sürekli konuşmasını hep onunla ilgileneyim konuşayım ilgi odağım o olsun istiyor belki evlendiğimden beri ilk defa net kafamda çoçuklarım olmasaydı ayrılırdım ailesindende nefretlik geldi içim soğudu artık eşimin her yaptığı gözüme batıyor bu ara nedense
Aynen canım yaaa bizim şansımızada çürük elma çıkmış heeeMillet deliye biz.akilliya cnm valla dusununce.senin yerinde olmak istemezdim adam bildigin kadin dirdiri yapiyo sana yani kadinlar herseyi ayrintilariyla.anlatir ya resmen o bide sana anlatmadan olmuyomus bak bak ayy sizin evin guzin ablasida anasida diregide sensin cnm sanada kolay gelsin bizede
bizimki bayılır misafire hakkını yiyemem benim ailem yurtdışında olmadığından bilemiyorum nasıl davranır ama türkiyeye gittiğimde annecim babacım diye sarılır öper ilgisi iyidir annemle babamda rahat edelim diye ellerinden geleni yaparlar o konuda sorunum yok üstelik hiç kimseyle cıvık cıvık konuşmaz normal resmi konuşur limiti aşmaz ama bana gelince çenesi. Düşüyor kızdığım zamanda ne yapayım aşkım senden başka kimsem yokki beni anlayan dinleyen diyor bu defada acıyorum kendim acıncak haldeykenİnsan gelen misafirlede mi hiç konuşmaz ya valla cileden çıkarıyo sadece kendi akrabalarıyla konusuyo anne babasıyla da konusmaz cok kavgalar ettik niye misafirlerle konusmuyorsun diye annem babamdan utaniyorum sanki onlari istemiyormuş gibi anliyacaklar diye hoşgeldiniz bitti iş arkadaşları akrabaları hariç konusmaz
seninde işin zor benimde ortası yokmu.
Çalışıyor canım ama vucüt işi yapmadıgından çok enerjik geliyor eve akşam ben okula gidiyorum o içeri girer gitmez teee gece geliyorum çoçuklarada o bakıyor zaten eskiden bu kadar konuşmazdı son iki yıldır gece gündüz görüşmemiz kısıtlı acaba ondanmı böyle oldu diye sorguluyorum kendimiesin calismiyormu ki aksama kadar evdeyse ugras bulsun kendine
Senin geveze koca (alinma sakin cnm) sevgiliykendemi boyleydi bi adam neden bukadar cok konusur seni kaybetme korkusi falanmi varda surekli herseyi sana anlatiyo sana danisiyo sevgidendir asktandir bagliliktandir eminim ama erkeklerin yapisina ters bi durumAynen canım yaaa bizim şansımızada çürük elma çıkmış heee
bizimki bayılır misafire hakkını yiyemem benim ailem yurtdışında olmadığından bilemiyorum nasıl davranır ama türkiyeye gittiğimde annecim babacım diye sarılır öper ilgisi iyidir annemle babamda rahat edelim diye ellerinden geleni yaparlar o konuda sorunum yok üstelik hiç kimseyle cıvık cıvık konuşmaz normal resmi konuşur limiti aşmaz ama bana gelince çenesi. Düşüyor kızdığım zamanda ne yapayım aşkım senden başka kimsem yokki beni anlayan dinleyen diyor bu defada acıyorum kendim acıncak haldeyken
Yok canım alınmam sanırsam sürekli dışlanmış ailesi tarafından hep suçlu ilan etmişler şimdi bende sen doğrusun ben yalnış birşey görmüyorum diyorum bazen eleştirdiğimde oluyor yalnış yapmışsın diyede yorum yapıyorum sanırsam ilgisi bana yoğunSenin geveze koca (alinma sakin cnm) sevgiliykendemi boyleydi bi adam neden bukadar cok konusur seni kaybetme korkusi falanmi varda surekli herseyi sana anlatiyo sana danisiyo sevgidendir asktandir bagliliktandir eminim ama erkeklerin yapisina ters bi durum
Mevzu baya onceye dayaniyo demekki cnm nasi bi doyumsuzluk senle gideriyo simdi asagi tukursek sakal yukari yukursen biyik sabahin bu saatinde valla sizin bu durum kendi durumumu unuttrdu kafami karistirdi seni hayal edyrm boyle bi kadin napyodur diye biz bagiriyrz konus die ama sen adama yeter sus ta diyemezsinkiYok canım alınmam sanırsam sürekli dışlanmış ailesi tarafından hep suçlu ilan etmişler şimdi bende sen doğrusun ben yalnış birşey görmüyorum diyorum bazen eleştirdiğimde oluyor yalnış yapmışsın diyede yorum yapıyorum sanırsam ilgisi bana yoğunailesi ona hiç konuşma danışma hakkı vermemiş en büyük ablası ne derse ailesi onu uyguluyor buda bir yerden duyarsa sorarsada ablan akıllı diyorlar bence geçmişine dair eziklik var kimse yazuuuukkk adam yerine koymamış bunu ailesinde şimdi bende değer verdiğimden ama herşeyini benimle paylaşıyor bilmiyorum belki normal ama ben yorgunum çok yorgunum
Aynen canım ben evde yokum oda yok sabah 5 de kalkıp 7 de herkes yollara çıkmış oluyoruz 5 de toplanıyoruz oda 5:20 gece geliyor ben hazır şekilde onu bekliyorum o daha girer gitmez ben vınnn okula saat 10 gibi eve geliyorum trafik yoğun değilse ondan fazla kafam şişmiyor ama hafta sonu tam bir felaketMevzu baya onceye dayaniyo demekki cnm nasi bi doyumsuzluk senle gideriyo simdi asagi tukursek sakal yukari yukursen biyik sabahin bu saatinde valla sizin bu durum kendi durumumu unuttrdu kafami karistirdi seni hayal edyrm boyle bi kadin napyodur diye biz bagiriyrz konus die ama sen adama yeter sus ta diyemezsinki
Yurtdisindamsnz cnm valla ne diyim bilemedim Allah'tan aksam okulun var kafan brz rahat senin kocayla bizimkileri bi harmanlasak ortaya cikanla idare ederiz heraldeAynen canım ben evde yokum oda yok sabah 5 de kalkıp 7 de herkes yollara çıkmış oluyoruz 5 de toplanıyoruz oda 5:20 gece geliyor ben hazır şekilde onu bekliyorum o daha girer gitmez ben vınnn okula saat 10 gibi eve geliyorum trafik yoğun değilse ondan fazla kafam şişmiyor ama hafta sonu tam bir felaketsevgiliyken hatta yeni 2 yıl öncesine kadar adam böyle değildi ne olduysa ben akşam okuluna başladım adam geveze oldu çıkdı başıma bide bu hafta son bayramları girdi diyorum yabancıların tatiliz adam belki ne zaman tatilsin diye 10 kez sordu