- 17 Mart 2014
- 140
- 49
- 34
-
- Konu Sahibi nartanesi66
gitmez aile danismanina zor göturdum tamamen tedavimiz bitmeden birakti istemedi ki piskolaga gitmezDoktor degilim ama ailemde psikiyatrik rahatsizliklar cok. Bence evlilik danismanina degil cok iyi bir psikiyatriste gitmelisiniz. Esinizin iyi durumda oldugunu sanmiyorum. Gizli depresyonu var gibi...
evlendigimizde gercekten bitkisel haldeydi o kadar ugrastimki kendine gelsin diye ömrümü bitirdi ama hala ayniAdam bitkisel hayata girmis resmen :/ ikinize de yazık bence. Zorla güzellik olmuyor iste. 8 sene beklemeye gerek var miydi senin de gencligin guzelligin gidiyo sordun mu yollari ayirsak desen ne tepki verir?
evlendigimizde gercekten bitkisel haldeydi o kadar ugrastimki kendine gelsin diye ömrümü bitirdi ama hala ayni
kac kere dedim onuda istemiyo birakamiyo beni
Ayrılalım deseniz tepki vermez mi belki donk eder. Vala ben olsam dayanamaz oyle yapardım. Bavulu toplar dizerdim kapinin önüne buraya kadar ben gidiyorum derdim. Ona da tepki vermiosa artik kalsam neye yarar..
kac kere dedim onuda istemiyo birakamiyo beni
aslinda iyi birisi ben onu seviyorum benim istedigim herseyi yapar ,bekarken ise gider gelir odasina kapanirmis hic genclik yasamamis ben geldikten sonra iki sene onu gezmeye alistirmaya calistim sonra cocuk olduktan sonra bunu astik.artik gezmelere gidiyoruz yemege sinemaya gidiyoruz ama cok konusmadan yada hep ben konusuyorum cocukla ilgili konusuyoruz ama kendi problemerimizi hic konusmayiz bazen cocugu kaynanama birakiyorum beraber vakit gecirelim diye yine de farkli birsey yapmayiz evde o bir koltukta ben bir koltukta otururzSiz istiyor musunuz peki? Bu kadar soguk birine katlanmak icin magma olmak lazim ısıt ısıt nereye kadar :) ailesine cevresine sordunuz mu sizle evlenmeden önce nasil biriymiş? Hep mi boyleymis? Bilmediginiz bi derdi olabilir mi ki..
aslinda iyi birisi ben onu seviyorum benim istedigim herseyi yapar ,bekarken ise gider gelir odasina kapanirmis hic genclik yasamamis ben geldikten sonra iki sene onu gezmeye alistirmaya calistim sonra cocuk olduktan sonra bunu astik.artik gezmelere gidiyoruz yemege sinemaya gidiyoruz ama cok konusmadan yada hep ben konusuyorum cocukla ilgili konusuyoruz ama kendi problemerimizi hic konusmayiz bazen cocugu kaynanama birakiyorum beraber vakit gecirelim diye yine de farkli birsey yapmayiz evde o bir koltukta ben bir koltukta otururz
ben yürüttügüm zaman hersey rayinda mükemmel bir aileyiz iliskimizde hic bir sorun yok ben yorulup geri cekilince hersey duruyo nasil takmayim ki bunu
Belli bir duzen oturtmussunuz madem takilmayin artik o zaman.
isle ilgili olunca konusur diyorumya isinde cok iyi, bir problem yok cok planli calisir titizdir .isi biraz agir 10 senedir ayni iste calisiyor kendi zayif cok yoruluyo .zor geliyorsa isi degistir diyorum onuda istemiyoHer evlilikte oluyor böyle şeyler benim eşimde pek konuşmaz bende bazen duvarlamı konuşuyorum diyorum yok canım dinliyorum seni diyor açılıyor sonra susturamıyorumne denirki eşinize üzüldüm neden yani bu kadar suskunluk iş yerinde nasıl acaba orda da ölemiki
Bizde ayniyiz ve biz daha 3 senelik evliyiz 8 senede cok diil tabi amaisle ilgili olunca konusur diyorumya isinde cok iyi, bir problem yok cok planli calisir titizdir .isi biraz agir 10 senedir ayni iste calisiyor kendi zayif cok yoruluyo .zor geliyorsa isi degistir diyorum onuda istemiyo
hayir sadece dinledi tabiki psikologun soyledigi bazi seyleri uyguluyoruz ama bu ise yaramiyo yine eskiyo dönüyoruz bir muddet sonra istemeyerek yapildigi icin bazi seyler cabuk terkediliyoDestek almissiniz..doktor ne dedi acaba ..veya esiniz ne dedi ozaman? sadece dinlemis olamaz herhalde?
az degil koskoca 8 sene yani bende bu zamana kadar az sey yasamadim ama bu yasadiklarimi bu evlilik icin sadece ben yasadim esim birsey yasamadi yani hep tek tarafli ugrastim ama artik kaldiramiyorum birazda o ugrassinBizde ayniyiz ve biz daha 3 senelik evliyiz 8 senede cok diil tabi ama3,sene sevgililikten sonra ne zorluklarla evlendik bide sevgiliyken hic boyle diildi bi adam ozellikle tartisirken susarmi kasitlimi yapar bunu ve sevmedigi deger vermedigi icinmi yapar
Benimkini yollayım sizin eşlerinizin yanına 2 günde agrısız sızısız konuşurlar yeminle akşam okulundan gelirken dua ediyorum uyumuş olsun diye yok anam beni bekliyor geçen hasta oldu allahım inşaallah uyumuştur çok yorgunum gider yatarım dedim salonda bütün ışıklar kapalı benim kapıyı açmamla başladı konuşmayaNerdeyse benim eşle senin eşi aynı ana doğurmuş diycem bu kadar mı benzerlik olur şaşırdım vallabizimde iletişim sıfır ayni anlattigindan fazlasi var eksiği yok hic konuşmaz elinde kumanda haber dizi başka bildiği yok
hayir sadece dinledi tabiki psikologun soyledigi bazi seyleri uyguluyoruz ama bu ise yaramiyo yine eskiyo dönüyoruz bir muddet sonra istemeyerek yapildigi icin bazi seyler cabuk terkediliyo
hic bir tahminim yok biktim artik onunla sorunlarimizi dusunmekten bak bu saat olmus ben oturma odasinda oturuyorum .hic umrunda degilim yani bir gunde cagirmaz yanina hergun böyleyiz 2haftadir birlikte olmuyoruz onu bile istemiyo kac hafta surerse sursun yaklasmicam bakalim ne olacakcok ilginc..acaba bir derdi mi var ?
ben cildirirdim sanirim ..iletisim sohbet muhabbet önemli bence..siz 8 sene nasil dayandiniz..
cinsellikte ondan yana yokmus..adam ha var ha yok
bunun kaynagi nedir diye düsündünüzmü hic? yani bir tahmin yürütmedinizmi ..sonucta ayni catinin altinda yasiyorsunuz
Olece oturmak ne sinir bozucu ben bilirim cnm kendi kendini yersin ama o belkide coktan horlamaya gecmis olur cinsellik bzmde ayni adama tak etmeden yanasmaz tak etmeside baya uzun surer herseyi kendi basina yasamak evliyken yanliz olmak bu olsa gerek bnde kocam daha olgunlasmadi ondan boyledir bi biziz boyle sanirdim erkek olcaklar bide bazi kadinlar daha adam iste naparsinhic bir tahminim yok biktim artik onunla sorunlarimizi dusunmekten bak bu saat olmus ben oturma odasinda oturuyorum .hic umrunda degilim yani bir gunde cagirmaz yanina hergun böyleyiz 2haftadir birlikte olmuyoruz onu bile istemiyo kac hafta surerse sursun yaklasmicam bakalim ne olacak
Senin isinde zormus ortasi yokmu bunlarinBenimkini yollayım sizin eşlerinizin yanına 2 günde agrısız sızısız konuşurlar yeminle akşam okulundan gelirken dua ediyorum uyumuş olsun diye yok anam beni bekliyor geçen hasta oldu allahım inşaallah uyumuştur çok yorgunum gider yatarım dedim salonda bütün ışıklar kapalı benim kapıyı açmamla başladı konuşmayaçok sıkılıyorum onun sürekli konuşmasından zaten kafam şişiyor bütün gün bide bana kızıyor niye konuşmuyorsun diye sanki ondan fırsat var belki işte yoruluyorlardır diyecem ama bende ne kadar yorgun olursam olayım çoçuklarımın derdini dinler çözüm yolu bulurum geveze eşimi bile sukunetle dinlerim kiiiii ben yapıyorsam herkes yapar o yüzden eşleriniz gıcıklarmış diyorum sizde sakinliğe onlar yokmuş gibi davranında görsünler yalnızlık neymiş