- 17 Mart 2014
- 140
- 49
- 34
-
- Konu Sahibi nartanesi66
Nerdeyse benim eşle senin eşi aynı ana doğurmuş diycem bu kadar mı benzerlik olur şaşırdım vallaslm hanimlar 8 senelik evliyim.ama 8 senedir esimle bir kari koca gibi karsilikli konusamadik hep ben konustum o dinledi ne dediysem tmm haklisin dedi .artik herseyi tek tarafli yasamaktan yoruldum konusmak istiyorum ama o hep dinliyo ben duvara konusur gibi konusuyorum cevap yok. aile danismanliginada gittik ordada ben konustum o hep sustu.o kadar cok problemlerimiz varki ama o bizim hic problemimiz yok diyo hersey gayet normal onun icin .bir erkegin hicmi derdi olmaz yok adamin hic konusacak karisina anlatacak derdi yok .yatakta bile ben istiyorum diye birlikte oluyoruz onun disinda ne bir sarilma nede kendisi gelip benimle birlikte olmak istemiyo ne yapayim artik bilmiyorum herseyi deniyorum yok hep ayni böyle yasamaktan biktim. böyle kocasi olan varmi bir tavsiyesi olan?
benimkinin elinden kumandayida aliyorum ama onun giki cikmiyo telefonuyla ugrasiyo bu seferdeNerdeyse benim eşle senin eşi aynı ana doğurmuş diycem bu kadar mı benzerlik olur şaşırdım vallabizimde iletişim sıfır ayni anlattigindan fazlasi var eksiği yok hic konuşmaz elinde kumanda haber dizi başka bildiği yok
Yok telefon alışkanlığı onun derdi haber dizibenimkinin elinden kumandayida aliyorum ama onun giki cikmiyo telefonuyla ugrasiyo bu seferde
evlenmeden once 1 yil sözlü kaldik yine fazla konusmazdik ama yinede ilgiliydi bu kadar degildi zaten toplasan 1 ay anca bir arada durmusuzdur sözlüykenEvlenmeden önce nasıldı, yine böyle ilgisizmi yoksa evlendikten sonra ki süreçtemi bu şekilde oldu?
haklisin deyip ayni seyler tekrar edilirse olmuyo iste hic bir sorunu cözmuyo bu konustugum bir kulagindan girip bir kulagindan cikiyo bazen hatasini bile bilmiyoSize dert gelen şeyler ona göre değil demek ki. Neden zorla dert sahibi yapıyorsunuz adamı?
Size haklısın dedikten sonra bildiğini mi okuyor yoksa haklı olduğunuz konuda bir şeyler yapmaya çabalıyor mu? Böyle farazi konularda da yorum yapmak pek zor yav.
görücü usulu evlendikIlk kez boyle bi konuyla karsi karsiyayim kk da diyebilirim.
Anlamadim ben.
Cok merak ettim.
Hanginiz evlilik teklifinde bulundu?
evlenmeden once 1 yil sözlü kaldik yine fazla konusmazdik ama yinede ilgiliydi bu kadar degildi zaten toplasan 1 ay anca bir arada durmusuzdur sözlüyken
görücü usulu evlendik
hayir öyle birsey yok ama isteksiz kendine bile bakim yapmiyo cok zayif hayatindan bikmis gibiHer seyi anladim da cinsellikten kacmasini anlayamadim. Burada daha once karsilastik. Felaket tellalligi olmasin ama escinsel birey olmadigina yuzde yuz eminiz di mi?
hayir öyle birsey yok ama isteksiz kendine bile bakim yapmiyo cok zayif hayatindan bikmis gibi
aynen ince düsünmeyi birak düsünmek diye birsey yok ailesindede kendindede bazen merak ediyorum beyin varmi kafada diye ama isinde basarili eve gelince umursamazHm.
Peki onla sizin aile ortami benzermi hic birbirine.
Benim aklima sey geldi.
Mesela kocanizin ailesinden gelmekle birlikte ince dusunmek gibi bi aliskanligi yoktur.
Ve sizde tam tersisinizdir belkide.
Ne gibi konularda anlasamazsinz peki?