• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla her kavga etimizde bndn soguyor??

Ne yapmam lazim?

• B

OY: 0 0,0%
  • A

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Sananee9621

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
74
36
3
30
Merhaba kizlar, kocamla tartismamiz oldu ve surekli kavgamiz olio genelde bn 6 aylik evliyim birbirimizi cok seviyoruz ama buna ragmen cok tartisiriz geri barisiriz.. ama insan bi ara sonra cok bunalio. Bn k.v yaninda oturuyorum, esim ise gidip geliyor onu evde bekliyorum aksam geldimi zaten onla vakit gecirmek istyorum ama cok zaman ailesiyle vakit gecirmekde istyo banada zamanda ayirio ama bu zaman bana fazla yetmio bugun isten geldikten snra filme bakariz dedi bana nyse bana dedi biraz cikacam bn dye kabul ettim sikmayim dye cunku evden cikmiyo bu siralar. Eve geliyo ailenin yaninda oturuyo bana msg atiyo yanimiza gel dye ama bnde kocamla vakit geciremeyince morelim bozulio. Su an kavgaliyiz sms lerime cvp bile vermiyo hep ailesiyle zaman gecirim istyo disari cikmak icin hep k.v izin almaliyim cok biktim bu durumdan. Ne yapmaliyim kizlar? Kocami kendimden sogutmakda istemiorum. Kusura bakmayin yazidan dolayi yurt disinda kaliorum. Bana fikir verirmisiniz ?

Merhaba kizlar, kocamla tartismamiz oldu ve surekli kavgamiz olio genelde bn 6 aylik evliyim birbirimizi cok seviyoruz ama buna ragmen cok tartisiriz geri barisiriz.. ama insan bi ara sonra cok bunalio. Bn k.v yaninda oturuyorum, esim ise gidip geliyor onu evde bekliyorum aksam geldimi zaten onla vakit gecirmek istyorum ama cok zaman ailesiyle vakit gecirmekde istyo banada zamanda ayirio ama bu zaman bana fazla yetmio bugun isten geldikten snra filme bakariz dedi bana nyse bana dedi biraz cikacam bn dye kabul ettim sikmayim dye cunku evden cikmiyo bu siralar. Eve geliyo ailenin yaninda oturuyo bana msg atiyo yanimiza gel dye ama bnde kocamla vakit geciremeyince morelim bozulio. Su an kavgaliyiz sms lerime cvp bile vermiyo hep ailesiyle zaman gecirim istyo disari cikmak icin hep k.v izin almaliyim cok biktim bu durumdan. Ne yapmaliyim kizlar? Kocami kendimden sogutmakda istemiorum. Kusura bakmayin yazidan dolayi yurt disinda kaliorum. Bana fikir verirmisiniz ?
Bu zamana kadar ailesiyle vakit geçiremememiş mi ana kuzusuda işten gelince senle geçirmek yerine ailesini istiyo şuna bak ya seninde hatan var niye kabul ettin ki birlikte oturmayı rest çekcen kocana başka yolu yok:KK14:

Al karsina otur konus.
Onunla vakit gecirmek istedigini,onu özledigini,beraber disariya cikmayi, butun gun evde sıkıldığını anlat eşine.
Umarim seni anlar.
Erkekler böyle seylerde malesef ki anlayissiz oluyor.
Ve bizim onlari dürtmemiz gerekiyor arkadasim
Evliliğin ilk zamanlari malesef oluyor bu kavga bizde eşimle çok tartisiriz özelliklede ilgisizlikten dolayi ben kavga cikaririm.

Neden böyleler bende de var aynı tip ilgi beklediğim zamanda bazen veryansınla karşılaşıyorum ya sanki adamın boğazını sıktık evlenelim diye şimdi ayrı takılmalar derdinde bu nedir arkadaş

Neden böyleler bende de var aynı tip ilgi beklediğim zamanda bazen veryansınla karşılaşıyorum ya sanki adamın boğazını sıktık evlenelim diye şimdi ayrı takılmalar derdinde bu nedir arkadaş
Hepsi ayni arkadasim bendekide oyle ilgi bekleyemiyecegiz de artik kocalarimizdan.

Sen kendinden soğutmaktan endişe ediyorsunda iyi sen ondan soğumuyorsun. O ne ya hiç sevmiyorum bı kadar aileci olmayı tamam saygı sevgi önemlide vıcık vıcıkta sevmem. O zaman niye evleniyorsun yaşa annenle ömür boyu. Allah yardımcın olsun canım.

Hepsi ayni arkadasim bendekide oyle ilgi bekleyemiyecegiz de artik kocalarimizdan.
İnsan eşini seçemiyor malesef kaderde ne varsa o ama kaderimede küsüp oturmuyorum burnundan getiriyorum biz bununla 6 yıl görüştük öyle evlendik evlenirkende öyle şunu yap evim olsun şu kadar bileziğim olsun başımda tacım olsun demedim ailemde konusunu bile yapmadı. Babamın evinde de düğün yaptım babam yaptı ne var ne yoksa getirdim eline verdim. Gün geldi aldığım iki çift ayakkabının lafı yapıldı masrafımın severesi tutuldu ama kendine yaptığı harcama gırla. Dedim ona sen benim takılarımj getir bakayım benim cepte dursun sen bu hesapların yapılacağı insansın iyilikten maraz doğar derler ya.. o hesap şimdi zerre umurumda değil insanın niyeti iyi olacak sen sen niyeti bozarsan tepkiden korkmayacaksın annem derdi el oğlu kendine sahip çık meğer kadının bildiği varmış..

Back